Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
دوستان اصن کار ندارم اون بازی ممنوع شده یا نه، دلیل پاک کردن اینه که اینجا تاپیک MW3 هست. محلی برای بحث و تبادل نظر پیرامون همین بازی.
این پستا شبیه اینه که بری تو تاپیک FIFA بگی PES بهتره! هیچ ربطی به هم ندارن.
در مورد اون بازی گروه کاربری (کلوب) ایجاد شده. توش عضو بشید و سوالاتون رو مطرح کنید.
با تشکر از همکاریتون.

انقدر مقایسه نکنید بزارین بیاد بعد مقایسه کنید فعلا که از نظر گرافیکی x موتور قوی تری براش استفاده شده تا ببینیم MW3 چه میکنه

من از روی سری mw ها اینو میفهمم که از لحاظ گیم پلی و گرافیک حرفی برای گفتن دارن و یکی از جذابترین بازی ها خواهد بود.
از یکی از دوستان رایتب فروشم پرسیدم پر فروش ترین بازیت fifa 12 بود یا pes12 راستشو بگو؟
گفت هیچ بازی به اندازه black ops فروش نداشته تا جایی که با داپلیکیتور 12 تا 12 تا میزدیم کم میومد پیشفروش میکردیم!

بابا دوستان اشتباه کردم واقعا اشتباه کردم گفتم قدرت تخریبی خواستم بگم گیم پلی بازی اشتباهی گفتم قدرت تخریبی.

وای یعنی 11 روز دیگه MWF3 رو بازی میکنیم x رو بیخیال MWF3 رو بچسب;)

آخ که رقبا دارن یکی یکی بوی دماغ سوختشون بلند میشه !!!
عجیب منتظرم بیاد این MW3 و بزنه بترکونه بازارو و برای چندمین بار ثابت کنه کار هر کسی نیست شبیه COD ساختن !
خوشم میاد از ابتدای ساختش به جای جنگولک بازی و هایپ و سر و صدا، خیلی متین داره جلو میاد ...

آخ که رقبا دارن یکی یکی بوی دماغ سوختشون بلند میشه !!!
عجیب منتظرم بیاد این MW3 و بزنه بترکونه بازارو و برای چندمین بار ثابت کنه کار هر کسی نیست شبیه COD ساختن !
خوشم میاد از ابتدای ساختش به جای جنگولک بازی و هایپ و سر و صدا، خیلی متین داره جلو میاد ...
دقیقا باهات موافقم. این همه این EA پیله کرد به cod و هر روز یه چیزی راجع بهش میگفت. حتی توی تریلرهاشم مدام تیکه مینداخت بهش ولی اکتی هیچ واکنشی نشون نمیداد. مطمئنن مثل همیشه میترکونه. امیدوارم بازم رکورد فروش رو جا به جا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or