Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
آخ که رقبا دارن یکی یکی بوی دماغ سوختشون بلند میشه !!!
عجیب منتظرم بیاد این MW3 و بزنه بترکونه بازارو و برای چندمین بار ثابت کنه کار هر کسی نیست شبیه COD ساختن !
خوشم میاد از ابتدای ساختش به جای جنگولک بازی و هایپ و سر و صدا، خیلی متین داره جلو میاد ...
کاملا موافقم !اصلا EA هر سال کارشه که فقط بلده تبلیغات کاذب کنه! اون از مدال افتخارش و اینم از *******3 که انتظارات رو برآورده نکرد!:d

• Like
Reactions: Molana
16 تا از map های بازی لیک شد .

اسم این مپها .

Arkaden, Bakaara, Botleg, Carbon, Dome, Downturn, Fallen, Hardhat, Interchange, Lockdown, Mission, Outpost, Resistance, Seatown, Underground و Village هستش :d

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
من که امیدوارم امسال cod شکست سختی از x بخوره. با این که خودم cod بیشتر دوستدارم ولی اکتی باید بفهمه که با موتور 10 سال پیش یه بازی که گرافیکش از رقباش سر تر باشه رو نمیشه ساخت امیدوارم امسال بفهمه و دست از سر این iw engine بر دار

کاملا موافقم !اصلا EA هر سال کارشه که فقط بلده تبلیغات کاذب کنه! اون از مدال افتخارش و اینم از *******3 که انتظارات رو برآورده نکرد!:d
دقیقا باهات موافقم. این همه این EA پیله کرد به cod و هر روز یه چیزی راجع بهش میگفت. حتی توی تریلرهاشم مدام تیکه مینداخت بهش ولی اکتی هیچ واکنشی نشون نمیداد. مطمئنن مثل همیشه میترکونه. امیدوارم بازم رکورد فروش رو جا به جا کنه.

ثانیا ً به خدا من ماهها قبل هم هی گفتم با یه مدال دیگه طرفید که کمی رنگ و لعابش فرق داره ولی کو گوش شنوا !!! خوشبختانه COD قلق ساخت بازی در این سبک دستش اومده و حالا حالا ها رقیبی براش پیدا نمیشه در ثانی موتور قدیمی بازی هم هیچ مشکلی نداره که بخوان عوضش کنن و هنوز هم با این گیم پلی عالی و داستان خوب که با BO استارت خورد خیلی حرفها واسه گفتن داره و بی شک و تردید پرفروش ترین بازی سال هم خواهد شد ...
دوستانی که الکی از موتور بازی اشکال میگیرن یه سر به تاپیک هیلو ریمک/ریمستر بزنند ببینند قراره با موتور 10 سال پیش چه شاهکاری روانه ی بازار بشه ...

• Like
Reactions: m2relax
ثانیا ً به خدا من ماهها قبل هم هی گفتم با یه مدال دیگه طرفید که کمی رنگ و لعابش فرق داره ولی کو گوش شنوا !!! خوشبختانه COD قلق ساخت بازی در این سبک دستش اومده و حالا حالا ها رقیبی براش پیدا نمیشه در ثانی موتور قدیمی بازی هم هیچ مشکلی نداره که بخوان عوضش کنن و هنوز هم با این گیم پلی عالی و داستان خوب که با BO استارت خورد خیلی حرفها واسه گفتن داره و بی شک و تردید پرفروش ترین بازی سال هم خواهد شد ...
دوستانی که الکی از موتور بازی اشکال میگیرن یه سر به تاپیک هیلو ریمک/ریمستر بزنند ببینند قراره با موتور 10 سال پیش چه شاهکاری روانه ی بازار بشه ...
ولی به هر صورت من بهت امتیاز میدم حالشو ببر!;)ضمنا منم قبل از انتشار بازی گفته بودم که این X انتظار هارو برآورده نمیکنه!

مرد حسابی به جای اینکه تو به ما اعتبار بدی به خاطر تایید کردنت اون وقت انتظار امتیاز داری!:d ولی به هر صورت من بهت امتیاز میدم حالشو ببر!;)ضمنا منم قبل از انتشار بازی گفته بودم که این X انتظار هارو برآورده نمیکنه!

این حرفا رو بیخیال مهم اینه که پرچم COD بالاست و حسودا و خائنینش در سکوت عمیقی فرو رفتند :دی

بازی که میانگین 90 تو متا داره انتظارات را برآورده نکرده ؟
در حد این همه هایپ نبود اخه:-/فقط مولتیش نمرشو بالا کشید بیشتر جاها با سینگلش حال نکرده بودن به جز gf3oficcial magazine:d

کی میاد مردیم؟از بی codی:dمن که خودم دوس دارم شکست بخوره ولی خوب چه کنیم که متاش تو کنسول از از gf:bc2 هم کمتره و متاسفانه pc gaming هم تقریبا تو کماس نمیشه به pc اعتماد کرد و با قاطعیت گفت شکست خورده:((

دوستان عزیز مثل اینکه باید باز هم بگیم
چند نکته ی اساسی در مورد این بازی

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

من با اینکه میتونم با سیستم خودم BF3 رو راحت با رزولوشین بالا اجرا و بازی کنم اما بازی نمیکنم چون فقط عشق است و COD و لطفا اینقدر هم به موتور گرافیکیش گیر ندین وقتی COD4 اومد با همین موتور گرافیکی که آقایون میگن قدیمیه دهن همه باز موند.:d

کلا cod توی سبک fps چیزی رو به گیمرها میده که عمرا هیچ بازی نمیتونه یه همچین هیجانی رو توی گیم پلی پیاده کنه. از نظر شخص من گرافیک کال به هیچ وجه بد نیست، مطمئنن نمیتونه با بزرگان گرافیکی این سبک رقابت کنه ولی گرافیک بازی بسیار زیبا و روونه و واسه ی من همین کافیه. روند داستانی هم که به قول دوسته عزیزم مولانا از cod bo یه تکون اساسی خورده، امیدوارم mw3 هم توی داستان خوب عمل کنه. به هر حال شدیدا منتظرش هستیم:).

من با اینکه میتونم با سیستم خودم BF3 رو راحت با رزولوشین بالا اجرا و بازی کنم اما بازی نمیکنم چون فقط عشق است و COD و لطفا اینقدر هم به موتور گرافیکیش گیر ندین وقتی COD4 اومد با همین موتور گرافیکی که آقایون میگن قدیمیه دهن همه باز موند.:d
مگه میشه؟
یعنی شما اینقدر طرفدار COD هستید که حاضر نیستید،بازی ـه رقیب رو حتی انجام بدید؟! به نظر من تو بحث این دو تا بازی کسی کار درست رو انجام میده که به دور از هرگونه تعصب بیجا هر دو عنوان رو بازی کنه و لذت ببره! واقعا خیلی عجیب هست که میبینم بعضی از بچه ها خودشون رو درگیر رقابت این دو تا شرکت میکنندبه نظر ـه من تنها برنده ی رقابت بین این شرکت ها مخاطبین هستند که میتونند دو عنوان خوب را بازی کنند.
COD همیشه برای من هیجان انگیز بوده با اینکه شاید نوابغ اصلی ـه استدیوی ـه سازنده دیگه حضور نداشته باشند،اما به نظرم هرچیزی که باشه بازهم یک COD هست و این خودش هیجان انگیز و خوبه.امیدوارم این عنوان هم بتونه مثل دو عنوان قبل خوش بدرخشه.

آخ که رقبا دارن یکی یکی بوی دماغ سوختشون بلند میشه !!!
عجیب منتظرم بیاد این MW3 و بزنه بترکونه بازارو و برای چندمین بار ثابت کنه کار هر کسی نیست شبیه COD ساختن !
خوشم میاد از ابتدای ساختش به جای جنگولک بازی و هایپ و سر و صدا، خیلی متین داره جلو میاد ...
فجیعا موافق!!!
ولی اکتی باید بفهمه که با موتور 10 سال پیش یه بازی که گرافیکش از رقباش سر تر باشه رو نمیشه ساخت امیدوارم امسال بفهمه و دست از سر این iw engine بر دار
مثل اینکه که همه به گرافیکشون مینازن و قشنگی رو به گرافیک میدونن!!!
شما یه نگاهی به LIMBO و ANGRY BIRDS و PLANTS VS ZOMBIES هم بندازین بد نیست.
COD همیشه هیجان داره و هر موقع بازی میشه واقعا به دل ادم مینشینه خواه امروز خواه هزار سال دیگه.
راستی به نظر شما کاپیتان پرایس و مک تاویش توی بازی قابل بازین؟؟؟:-/
حتما باید باشن چون یه جایی نوشته بود نیستن.راستی یکی میگفت GHOST هم هسته!!!:-o

من نمیخواستم بحث ****3 رو پیش بکشم اما نشد.
آقا شما صد درصد میتونی با سی پی یو Dual-Core E5700 و گرافیک 5450 بتل رو با تنظیمات و رزولوشن بالا اجرا کنی.:dشک نکن.=))

البته در اینکه با نصف این سیستم بتونی mw3 رو با کیفیت بالا بازی کنی شکی نیست.:d
حالا شما که میخوای با 2 تومن بری سی دیش رو بخری اینطور تعصبی برخورد میکنی ما که جفتشون رو اوریج خریدیم چی باید بگیم؟باید بپرستیمش؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or