Call of Duty : Modern Warfare 3 | PC {پست اول خوانده شود}

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer : Infinity Ward
Publisher : Activison
Genre : Modern Military FPS
Release Date :
8 نوامبر مصادف با 17 آبان​

بالاخره با تمام شدن تایمر سایت Finmakarov مشخص شد Live-Action تریلر وعده داده شده ی این سایت به حوادث سری MW3 میپردازد.

با توجه به صحبت های IW و Activision آین عنوان در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.

لینک دانلود Live Action Trailer

--------------------

قوانین sa_sa

1-از مقایسه ی بازی با بازی X :d جدا خودداری کنید.
2- لطفا عکس هایی که میذارید سعی کنید درون اسپویلر بگذارید.
3- مشکلاتی که در مورد این بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
مشکلات Call of Duty MW3 (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- قرار ها و نظرات خود را در مورد مولتی بازی در تاپیک مربوطه دنبال کنید.
Call of Duty - Modern Warfare 3 Multiplayer | PC
5-از قرار دادن لینکهای کرک ، فـیلتر شده جدا خودداری کنید .

در صورت رعایت نکردن این موارد با فرد مورد نظر برخورد خواهید شد.

Last edited by a moderator:
دوستان لینک دانلود بازی نسخه Retail اومده ولی کرک نداره . به نظرتون دانلود کنیم یا منتظر بمونیم . دوباره مثل x نشه :D

دوستان لینک دانلود بازی نسخه Retail اومده ولی کرک نداره . به نظرتون دانلود کنیم یا منتظر بمونیم . دوباره مثل x نشه :D

گـــر صبــر کنی زغوره حــلوا ســازی دوست عزیز! هفته ی دیگه تاریخ انتشار بازیه.

این نسخه ی steamه اگه 99999 سال قبل هم لیک شه تا روز انتشار بازی نمیشه بازیش کرد;)

گرافیکه بازی اگه در حده کانتر هم باشه مشکل نداره .انقدر گیم پلی بازی هیجان انگیز وزیباس که شما وقت نمیکنی ببینی رو دیوار چند تا خط می افته و یا نور چقد چشتو مزنه و این حرفا .
به نظره من ازادی عملی که تو cod هست هیچ بازی نداره.
من که منتظرشم .>:d<
قربونه همه COD بازا!:d

گرافیکه بازی اگه در حده کانتر هم باشه مشکل نداره .انقدر گیم پلی بازی هیجان انگیز وزیباس که شما وقت نمیکنی ببینی رو دیوار چند تا خط می افته و یا نور چقد چشتو مزنه و این حرفا .
به نظره من ازادی عملی که تو cod هست هیچ بازی نداره.
من که منتظرشم .>:d<
قربونه همه COD بازا!:d

مساله اینه که چرا در کنار اون گیم پلی جذاب گرافیک بازی پیشرفت نمیکنه ؟
این که گیم پلی بازی ارزشش بیشتر از گرافیک هست چیزی از بی توجهیشون نسبت به گرافیک کم نمیکنه .

این که گیم پلی بازی ارزشش بیشتر از گرافیک هست چیزی از بی توجهیشون نسبت به گرافیک کم نمیکنه .

انصافن گرافیک بازی اینقدرها هم که میگین بد نیست، شاید به crysis و "اسمشو نبر" نرسه ولی در حد بازیهای روز هست، در ضمن موتور گرافیکی هم که آپدیت شده، اونایی که اوریج میخرن رو نمیدونم ولی از سر کپی خورها هم زیاده . . .

خوب طبیعی هست .ساخت یه موتور گرافیکی که همینجوری نیست .مثال همین بازیX :d.چند سال بود که رو موتور گرافیکیش کار میکرد به جز زمانی که رو قسمتایه دیگه کار کرده.شما ببینید اون بازی الان نسخه ی 3 رو تازه داد بیرون ولی الان cod نسخه ی 8 رو داره میده.حالا باید سیا ست تیم سازنده رو هم در نظر گرفت که زیاد رو گرافیک حساس نیستن .در کل الان ما هر سال شاهده یه نسخه ی جدیده COD هستیم ولی بازی های دیگه با اختلاف 2-3 سال عرضه میشن .

---------- نوشته در 10:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه دمو ازقسمت مولتی پلیر .نمیدونم دیده باشید یا نه ولی خودم دیدم جالب بود.

انصافن گرافیک بازی اینقدرها هم که میگین بد نیست، شاید به crysis و "اسمشو نبر" نرسه ولی در حد بازیهای روز هست، در ضمن موتور گرافیکی هم که آپدیت شده، اونایی که اوریج میخرن رو نمیدونم ولی از سر کپی خورها هم زیاده . . .
حالا این چه ربطی داره به موضوع؟!
گرافیک یه بازی رو آشغال کار کنن بگن واسه کپی خورهاست و تازه از سرشونم زیاده؟!
من موندم اینها که دارن از موتور 3-4 سال پیش استفاده میکنن دیگه چرا سالی یه بار بازی رو میدن بیرون؟!
راحت میتونن ماهی یه شماره cod بدن بیرون،نگرانه سودشم نباشن آخه چیزی که زیاده فن!

ولی جدا از شوخی گیم پلی COD از تمام بازی های جنگی این سبک خودش بهتره مثلا از Battle3 ........(گیم پلی سریع و هیجان انگیز)

نمیدونم چرا همه فکر میکنن بازیا رو گرافیکشون میچرخن!!!
شاعر میگه:
تو مو میبینی و من پیچش مو.....
این بازی به خاطر گرافیکش فروش نمیکنه!!! بلکه به خاطر گیم پلی و هیجانش فروش میکنه وگرنه گرافیکو همه جا مثل حلوا خیرات میکنن!!!
بازی رو بچسبین!!! بچه ها به نظر شما صف فروشش تو جهان به چند کیلومتر میرسه؟؟؟!!!:d

با یک حساب کتاب کوچولو می شه فهمید طرفدارای بازی یک مشت بچه ی 14 سال به پایینن!حداقل تو این فروم.
طرف بازی نکرده می گه آشغاله به سیستم ذغالی موتور بازی سازی 20 سال پیش می خوره بازی x نمی خوره می گه آشغاله واقعا که!

به کسی بر نخوره دوستان چون خودم هم اسمشو نبر رو خریدم و هم مدرن 3 رو! اما تقسیم بندی سنی بکنیم مدرن 3 متوسط سنی پلیرهاش (به طور میانگین) شاید یه 4 یا 5 سالی کمتر از رقیبش باشه!
دلایلش هم مشخصه!
اما هردوتا جذاب هستن و خودم بشخصه باهاشون حال میکنم.

• Like
Reactions: ™PersiaWar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or