Call of Duty : Modern Warfare 2 | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه تروفي بازي ميگه كه اون قسمت اموزشي كه اسمش Pit بود رو زير 30 ثانيه بريد...
كسي رفته ؟!
من تا 32 ثانيه رفتم ولي فك كنم 30 ثانيه يكم خالي بندي باشه...:biggrin1:
اگه دقت كرده باشين وقتي مي خواد با مثلث اسلحه عوض كنه اگه كلت باشه خيلي سريع عوض ميشه.
من به سختي رو 27 ثانيه رفتم.
يه دسته داشتم sixaxis رو خوده كنسول.
انالوگاش خيلي نرمه .با اون راحت رفتم.
يه اسلحه كلت بردار .اون دسرت رو برندار چون تير كه ميزني ازشون رد ميشن.
يه دونه هم يه اسلحه كه اونجا بود اسمش يادم نيست.(كوچيك كه رگباري ميزنه).
اولشم با همون رگباري برو.

سلام
1.یه تروفی هست که میگه:Kill 4 Enemies In a Row While Downed همونه که میخزن دیگه؟من که چهار تا میکشم اونطوری نمیده تروفیو.
2.در Special Ops سه تا درجه سختی داره,اگه دوتای اولشو بریم سه تا ستاره رو میده؟

3.چیت داره این بازی؟اگه داره با چیت زدن میشه ستاره های Special Ops رو گرفت؟
ممنون
يه دونه هم يه اسلحه كه اونجا بود اسمش يادم نيست.(كوچيك كه رگباري ميزنه).
اولشم با همون رگباري برو.
آره درسته ولی اول باید با کلت بره,(باید سعی کنه که با کلت زیاد گلوله حروم نکنه و بعد اینکه تیر خشااب کلت تموم میشه سریع با اون رگبار کوچولو عوض کنه و با اون برو تا جاییکه یادمه نباید همشونو بزنه

بچه ها یه کدی پشت دفترچه بازی داره که نوشته کد رو تو سایت Infinityward.com وارد کنید.میشه یکی بگه محل وارد کردن کد تو کدوم قسمت سایت هست؟

من خريدم يه دو ساعت بازی کردم تو اين هچلی که توشم فقط ميتونم بگم:حيف 60 تومن پول

باگ گرافيکی،گليچ فراوون تو مالتی پلير و گيم پلی آسون حالا بريم جلو تر ببينيم چی ميشه!!!!!

من خريدم يه دو ساعت بازی کردم تو اين هچلی که توشم فقط ميتونم بگم:حيف 60 تومن پول

باگ گرافيکی،گليچ فراوون تو مالتی پلير و گيم پلی آسون حالا بريم جلو تر ببينيم چی ميشه!!!!!

یعنی چی؟ ورژن ایکس باکس که از این مشکلات نداره تازه من شنیدم نسخه ایکس باکس تو مالتی پلیر دیگه مشکل پینگ هم حل شده پینگ قرمزم راحت بازی میکنه پینگ ها هماهنگ سازی میشه.یعنی ورژن پی اس 3 این ویژگی ها رو نداره؟تازه باگو اینا هم اضافه داره.:(:(:(

باگ گرافيکی که هنوز داره سرورام خوبه ولی گليچ واسه تقلب تو مالتی زياده هنوز:(
من نمیدونم این IW چطور با این همه ادعا نمیتونه 4 تا جوجه Glitcher :biggrin1: رو ادم کنه؟
اعصاب ادم رو خورد میکنن یهو میبینی یارو از تو دیوار داره Snipe بازی میکنه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or