Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
همیشه کال اف توی هر نسخه ای خیلی بهینه بود و سیستم آنچنانی نسبت به بازیهای هم دوره خودش نمیخواست و من همیشه بخاطر همین ستایشش میکردم ولی حالا....
اکتیویژن ازت نا امید شدم

واقعا برا اکتیویژن متاسفم!
بجای اینکه کیفیت بازیش رو ببره بالا با دادن یک سیستم تخیلی اومده میخواد ابهت بازیش رو ببره بالا!
BF4 با اون گرافیک محشرش روی DX10 اجرا میشه و روی رم 1 هم اجرا میشه و روی 32 بیت هم اجرا میشه و حجمش هم کمتر از CoD ـه حالا اینا اومدن یک کد نوشتن که بازی با رم زیر 6 گیگ اجرا نشه تا مردم فکر کنن بازی خیلی نسبت به قبل شاخ تر شده :| و توی همون روزی که عرضه شد هکرا ظرف چند ساعت یک کرک رم فیکس براش درست کردن که راحت بازی رو فیکس میکرد! :|

اصلا خوشم نیومد!اصلا روونی بازی های قبلی رو نداره!قابل مقایسه نیست با اونا!
زیادی هم از سیستم کار می کشه!اصلا گرافیکش در حدی نیست که این قدر سنگین باشه!
نمره هاش حقشه!من خوشم نیومد!

خب من که الان بازی رسیدم دستم دارم نصب میکنم خدا کنه روی رم 4 گیگ بشه اجرا کرد خیلی بد بازی های روز دنیا همه با بهترین فریم اجرا کنیم ولی این یکی نه

ی

خب بازی تست کردم به هیچ وجه با رم 4 گیگ اجرا نمیشه حتی کرکا هم کار نمیکنن اهههههههههههههههههه

- - -ویرایش - - -

سلام بچه ها با خبر خوش اومدم بازی روی رم 4 گیگ اجرا میشه به راحتی http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=48041339ce1a6c55af8152e2b54ce84b اینم لینک دانلود کرک سالم و کامل و جدید بازی کرک ازش دانلود کنید و فایلاش کپی کنید توی فایلی که بازی نصب کردید و به راحتی به اجرای بازی بپردازید بازی فریم خیلی خوبی روی حالت low میده روی سیستم ضعیف من فقط یک مشکلی هست که اونم این دکمه های سیستم درست نیست با هیچ دکمه ای تو بازی نمیچرخه دوربین نمیدونم چراااااااااااا

دوستان کرکی واسه ی مولتی پلیرش اومده که بشه بازیو با LAN اجرا کرد ؟ ( واسه ی گیم نت میخوام ! )

در ضمن یکی از دوستان تو پست های اول گفته بود که میشه تو حالت مولتی پلیر , آفلاین بازی کرد و BOT درست کرد ! حقیقت داره ؟

دوستان کرکی واسه ی مولتی پلیرش اومده که بشه بازیو با LAN اجرا کرد ؟ ( واسه ی گیم نت میخوام ! )

در ضمن یکی از دوستان تو پست های اول گفته بود که میشه تو حالت مولتی پلیر , آفلاین بازی کرد و BOT درست کرد ! حقیقت داره ؟

نه عزیزم کرک مولتی پلیر نیومده هنوز واسم فقط یک اپدیت توی استیم اومده برای حل مشکل اجرا نشدن روی رم 4 گیگ که حل میکنه..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or