Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
بله درسته 4 ساعت هست
فکر کنم نمرات پایین بازی بخاطر همین حرکاتشون هست! دیگه زیادی به بخش مولتی پلیر اهمیت دادن و بخش سینگل رو بیخیال شدن و میخوان با BF4 رقابت کنن!
کلا CoD رو با سینگل و داستانای زیباش میشناسن! و مولتیش در درجه دوم قرار میگیره! دقیق بر عکس BF! و اگه سینگلش اینقدر ساعت گیم پلیش کم هست پس از نظر نمره اونقدرا هم در حقش نامردی نشده! :|

س

فکر کنم نمرات پایین بازی بخاطر همین حرکاتشون هست! دیگه زیادی به بخش مولتی پلیر اهمیت دادن و بخش سینگل رو بیخیال شدن و میخوان با BF4 رقابت کنن!
کلا CoD رو با سینگل و داستانای زیباش میشناسن! و مولتیش در درجه دوم قرار میگیره! دقیق بر عکس BF! و اگه سینگلش اینقدر ساعت گیم پلیش کم هست پس از نظر نمره اونقدرا هم در حقش نامردی نشده! :|

من یکم اول بازی کردم برای تست که خوب بود بد نبود گرافیکشم خوب بودش خدایی حالا باید کامل برم نظرم بگم یا چند مرحله برم قبول دارم همیشه بازی کال اف بخاطر سینگل پلیرش قویش میشناسن معلوم نیست اکتی چیکار کرده انقدر کم کرده میزانش

الان چه قصدی داشتن از این حرکت؟
این واقعیه یا فیک هست؟:دی
من هنوز بازی نکردم ولی این صحنه واسم اسپویل شد خیلی شکه شدم :( یعنی چی آخه؟ :دی واقعیه؟
da7acd1.gif

من هنوز بازی نکردم ولی این صحنه واسم اسپویل شد خیلی شکه شدم :( یعنی چی آخه؟ :دی واقعیه؟
da7acd1.gif

اره داداش صحنه واقعی نمیدونم قصدشون چی بوده از این کار ولی واقعی دی

da7acd1.gif

اره مثل اینکه! دقیقا یکی از صحنه های سنیمایی نسخه های قبل رو اوردند! تنبل بازی هم حدی داره:|

مجید جان اگه بازی کردی داستان چطوره؟ به Bo2 میرسه؟ کلا چقدر پیشرفت داشته؟ بهتر از Bo2 هست؟

بازی خوبی داستان خوبی داره گرافیکش قوی تر شده گیم پلی بهتر شده انیمیشنای بهتر کلا قشنگ بازیش می ارزه بازی کنی

- - -ویرایش - - -

خدایی بازی از نظر فریم دهی روون رم 4 هم به خوبی اجراش میکنه بازی قشنگی خدایی از شروع بازی خشم اومد قشنگ بود

فکر کنم یکی دیگه از دلایل نمرات پایین بازی رو فهمیدم :دی
اکتیویژن گستاخ :دی فکر کنم میخواسته که یکی از بهترین صحنه های MW2 رو بیاره جلوی چشم گیمر و سایتا تا جوگیر بشن و نمره بالا بدن که بر عکس شده انگار :دی
واقعا قصدشون از این کار چی بوده؟؟ انیمیشن که اصلا هیچ تغییری نکرده فقط بجای پرایس رفتن یکی دیگه رو گزاشتن :|

فکر کنم یکی دیگه از دلایل نمرات پایین بازی رو فهمیدم :دی
اکتیویژن گستاخ :دی فکر کنم میخواسته که یکی از بهترین صحنه های MW2 رو بیاره جلوی چشم گیمر و سایتا تا جوگیر بشن و نمره بالا بدن که بر عکس شده انگار :دی
واقعا قصدشون از این کار چی بوده؟؟ انیمیشن که اصلا هیچ تغییری نکرده فقط بجای پرایس رفتن یکی دیگه رو گزاشتن :|

خدایی راست میگی همون صحنه کپی پیست کردن فقط شخصیت تغییر دادن قصدشون چی بوده معلوم نیست اتفاقی که توی نسخه ی mw3 افتاد صحنه ی تو قایق هست کپی شماره قبلیش بود........و غیره.....من که وقت نکردم بازی برم فقط تا قسمتی که توی هوان نشون میده رفتم دییییییی

da7acd1.gif

اره داداش صحنه واقعی نمیدونم قصدشون چی بوده از این کار ولی واقعی دی

اره مثل اینکه! دقیقا یکی از صحنه های سنیمایی نسخه های قبل رو اوردند! تنبل بازی هم حدی داره:|

FAKE

هنوز با چیزی به اسم edit آشنایی ندارین!؟. یه آدم خوشمزه ای اومده این را ساخته! اونوقت همین جور تو تاپیکهای مختلف ملت شریف ایران میان میگن این واقعی هست! آیا؟؟!!!

یاد اون کلیپ عقابی اوفتادم که یه دانشجو ساخته بود که یه بچه را اومد برد هوا. بعدا معلوم شده بود که فیک بوده و یه پروژه دانشجویی بوده که ببینند چه فیلمی بیشترین بازدید را در YouTubE پیدا میکنه! به نظرم باید این را میذاشتن جا اون!

سینگل رو بازی کردم امروز از طریق استیم ... گرافیکم 580 و دو تا رم 4 دارم ...

بازی مشخصا از نظر گرافیکی سنگین تر از نسخه های قبل هست ! روی بالاترین تنظیمات گذاشتم روی رزولیشن 1920در 1080 مشخصا سنگین بود ...

این سگه جالب کار شده ...

2-3 مرحله اول رو فقط رفتم بازی خوب جلو رفته ... البته تا اینجا محیط ها تقریبا یکسان بوده که احتملا تنوع مراحل بیشتر میشه ...

مجموعا بد نبوده تا حالا ...

FAKE

هنوز با چیزی به اسم edit آشنایی ندارین!؟. یه آدم خوشمزه ای اومده این را ساخته! اونوقت همین جور تو تاپیکهای مختلف ملت شریف ایران میان میگن این واقعی هست! آیا؟؟!!!

یاد اون کلیپ عقابی اوفتادم که یه دانشجو ساخته بود که یه بچه را اومد برد هوا. بعدا معلوم شده بود که فیک بوده و یه پروژه دانشجویی بوده که ببینند چه فیلمی بیشترین بازدید را در YouTubE پیدا میکنه! به نظرم باید این را میذاشتن جا اون!

دوست عزیز اول ثابت کن این فیکه
این هم آدرس
Call of Duty Ghosts! (Gameplay) Mission 1 Walkthrough (Ghost Stories) - YouTube
mission 1
از دقیقه۱۱.۱۴
b705b03.gif

cee9119.gif

da7acd1.gif

Modern Warfare 2 - Ending

http://www.youtube.com/watch?v=T7v5uDy9Zr0
از دقیقه ۴.۳۵
a8de04a.gif

909568c.gif
]
da7acd1.gif
خب دوست عزیز این هم مدرک برای ثبت غیرFAKE بودن این
نوشته شما
FAKE است ;)

;)

آخرین ویرایش:
FAKE

من خودم دیدمش تو بازی..!
اصلا هم فیک نیست.

خوب تا اینجایی که من بازی کردم بازی بازم از چیزهایی کپی برداری کرده و منو کلا تو این سری مایوس کرده ولی دو چیز خوب کار شده یکی صدا گذاری و دیگری انیمیشن شخصیت ها مخصوصا صورت ها

اگه یادتون باشه تو فیلم بتمن بین اول فیلم با استفاده از یه هواپیما یه هواپیمای دیگه رو میدزده اینجا هم همون کار میشه حتی همون حرکتی که خودشو میندازه پایین روی صندلی اینجا هم تکرار میشه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or