Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
بالاخره تونستم بازی رو برم...به نظرم گرافیک بازی بهینه شده و سنگینی رو میشه حس کرد گیم پلی هم که همون گیم پلی همیشگی COD هستش.تا اینجا که رفتم در کل به نظرم خوب هست بازی ولی بهتر میبود که این رم 6 گیگ و این جور داستان هارو اعمال نمیکردن تا گیمر ها راحت تر بتونن به بازی دسترسی داشته باشن.

FAKE

هنوز با چیزی به اسم edit آشنایی ندارین!؟. یه آدم خوشمزه ای اومده این را ساخته! اونوقت همین جور تو تاپیکهای مختلف ملت شریف ایران میان میگن این واقعی هست! آیا؟؟!!!

یاد اون کلیپ عقابی اوفتادم که یه دانشجو ساخته بود که یه بچه را اومد برد هوا. بعدا معلوم شده بود که فیک بوده و یه پروژه دانشجویی بوده که ببینند چه فیلمی بیشترین بازدید را در YouTubE پیدا میکنه! به نظرم باید این را میذاشتن جا اون!

Call Of Duty: Ghosts Scene Borrows Animations And Framing From Modern Warfare 2 Ending - News - www.GameInformer.com

خب امشب تموم شد...چی بگم والا :D

دیگه اون حس و حال قدیم رو نداره ... انصافا بد هم نیست ولی راحت میشه گفت نو اوری خیلی خاصی توی بازی دیده نمیشه ...

در ضمن با این پایان منتظر ghosts 2-3 هم باشید !

s

بازی گیم پلی خوبی داره صدا گذاریشم خوبه ولی گرافیکش در حدی نیست که هی میگفتن دربارش.من از این نسخه بیشتر از black ops 1 و 2 خشم اومدش قشنگ تر ولی مراحلش کوتاه تر خیلی و سریع تموم میشه.......خوب بود بازیش

ای کاش این بازی که داره دیگه رو به تخیلی بودن میره بر میگشت به ریشه های خودش که جنگ جهانی هستش.خداییش دلم لک زده واسه یه بازی تو حال و هوای جنگ جهانی.یادش بخیر کال آو دیوتی 2.
فقط میتونیم به امید brothers in arms furious باشیم تا باز هم طعم جنگ جهانی رو بچشیم. دیگه خسته شدم از این بازی های تخیلی .

از نظر من این بازی خیلی خوبه،درسته هیچ وقت مثل mw و mw2 نمیشه ولی بازی خوبیه،COD یعنی همین،نوآوری تو همچین سبک بازیهایی نیاز به یه تیم نخبه مثل west و zampella داره که همچین آدمایی الان توی تیم های سازنده ی COD نیست ولی بازم دارن کارشونو نسبتا خوب پیش می برند و از خیلی جهت ها (به جز گرافیک) واقعا هنوز که هنوزه بین بازی های fps خیلی حرف واسه گفتن دارن...درسته بازی در حد هایپی که واسش کردن نبود ولی بازی خوبی هست و بیاین بدون ایراد گرفتن های الکی و بدون اینکه ببینیم که متا ی بازی چند شده از بازی لذت ببریم;)
(به کسانی که اسمارت فون دارن پیشنهاد میکنم اگر هنوز call of duty strike team رو بازی نکردن حتما اونو نصب و بازی کنن...خیلی باحاله...)

ای کاش این بازی که داره دیگه رو به تخیلی بودن میره بر میگشت به ریشه های خودش که جنگ جهانی هستش.خداییش دلم لک زده واسه یه بازی تو حال و هوای جنگ جهانی.یادش بخیر کال آو دیوتی 2.
فقط میتونیم به امید brothers in arms furious باشیم تا باز هم طعم جنگ جهانی رو بچشیم. دیگه خسته شدم از این بازی های تخیلی .
آره منم همینطور! همون Black Ops 1 هم خیلی عالی بود! گرچه بازم به MW2 نمیرسید ولی اون حال و هواش محشر بود!
ولی اگه بخواد زمانای قدیمو مثل BOII درست کنه صد ساله سیاه نمیخوایم :دی BOII مراحل 2020 ـش زیبا بود ولی مراحلی که Alex Mason رو کنترل میکردیم و مال قدیم بود افتضاح بود و در حد Black Ops 1 هم نبود و چون اوایل بازی توی قدیم اتفاق میوفتاد سر همین قضیه خیلیا سر همون مرحله اول بازی رو ول کردن و اومدن توی تاپیکا فحش میدادن به بازی !!!
فعلا که خبرایی از Bad Company 3 بتل میرسه امیدوارم نسخه بعدی CoD ـم حداقل واسه یک نسخه برگرده به جنگ جهانی! :x

من الان بازی رو بازی کردم دلم نمی خواد این بازی که فنشم هستم رو بکوبم توی این سال ها طرفدار اصیل این بازی بودم همه ی نسخه هاش حتی 1 هم روی سیستمم همچنان نصبه اما چی بگم که حقیقت تلخه

مهم ترین فاکتور بازی که روانی بیش از حد با کنترل بازیش هست به شدت افت کرده بازی یه لگ خاصی داره کنترل موس هم در بازی اصلا دقت جالبی نداره

گرافیک بازی هم کیلومترها با bf4 فاصله داره هر چند خیلی بهتر شده اما کلی تکسچرهای بی کیفیت با پلی گان های خسته داره طراحی هنری بازی هم افت داشته

در کل بدون هیچ تعصبی این بدترین نسخه از این سری بازی هست که تا الان بازی کردم باور کنید نسخه ی 4 بازی که برای بار هزارم گاهی بازی می کنم لذتش از این بازی بیشتره

البته اینا رو گفتم اما همچنان گیم پلی بازی لذت بخش هست و ارزش بازی کردن داره اما انصافا نمراتی که بهش دادن حقشه اگه مولتی این بازی نبود نمی دونم نمراتش به کجاها کشیده میشد

من از جایی که بازی میگیرم یارو خودش دستکاری میکنه الان که بازیو نصب کردم دیدم توی پوشه اصلی حدود 700 تا فایل هستش
اونقدر زیاد بود که دیگه فایل اجرایی رو نمیتونستم پیدا کنم
واقعا همینطوریه یا طرف زده بازی رو داغون کرده؟
اینم عکس

من از جایی که بازی میگیرم یارو خودش دستکاری میکنه الان که بازیو نصب کردم دیدم توی پوشه اصلی حدود 700 تا فایل هستش
اونقدر زیاد بود که دیگه فایل اجرایی رو نمیتونستم پیدا کنم
واقعا همینطوریه یا طرف زده بازی رو داغون کرده؟
اینم عکس

نه کلا به 10 تا هم نمی رسه البته من setup اصلی دارم

با اینکه موتور پایه بازی همون فاجعه 15 سال پیشه،اما با کمک مهندیسین شرکت انویدیا تغییرات زیادی رو روش انجام دادن و یه سری افکت های زیبایی همچون فیزیک و انفجارها ،کیفیت خوبی رو به بازی دادن. اما از نظر بافت و تکسچر ها رسما با یه بحران طرفیم. گیمپلی که همون فرمول 8 سال پیش رو داره و دست نخوردس.

بازی خوبی بود خیلی زود تموم شده درست مثل بتلفیلد 4
گیم پلی بازی به نظر من از بتلفیلد و کرایسیس 3 بهتر کار شده بود اما گرافیک اصلا حس و حال نسل بعد رو به من یکی که نداد.بافت ها خیلی بی کیفیت بودن توی مرحله برفی که فاجعه بود مخصوصا تکسچر طناب ها!البته بخش جنگل و زیر آب خوب کار شده بود.
داستان هم انتظار خیلی بالایی داشتم که راستش کامل ارضا نشدم.اما باز هم خیلی بهتر از بتلفیلد بود.
ولی کلا انتظارم از بازی قبل از انتشار بازی خیلی زیاد بود ولی بعد از امتیازات فهمیدم نباید خیلی هیجان زده بشم.
ولی در کل امتیازها حقش بود.
در ضمن بازی که داره هر سال منتشر میشه بخاطر ساخت سریع تر بازی مجبورند تا هم از کیفیت داستان ،گرافیک و گیم پلی بزنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or