Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی خیره کننده هست من دلم می خواد خودکشی کنم خیلی دلم می خواست اینو بازی کنم .

- - -ویرایش - - -

انشاالله که یه پچی ریلودد می ده بیرون که با 2 گیگ هم بشه بازی کرد . این یارو 2 ماه پیش قرار بوده برام یه 1 دیگه بیاره هنوز که هنوزه می گه هفته بعد

گرافیک بازی چجوریه به این می رسه ؟
Battlefield-4-Operation-Locker-TDM.jpg

کرکش اومده داداش، اون رو دانلود کن با 4 گیگ توپ اجرا میشه. مرض داشتن الکی 6 گیگ گذاشتن!

- - -ویرایش - - -

دیگه زیر 4 گیگ راه نداره انگار.
دوست عزیز این کرکو از کجا دان کردید ؟!!! آیا اونجا گفتن که زیر 4 اجرا نمی شه یا فرضیه هست؟!!

میانگین امتیازات بازی افتضاح هست سینگل بازی می گن اصلا جالب کار نشده بالاخره میانگین bf بالاتر از این بازی شد استفاده بیشا از حد از یه ایده اخرش همین می شه باز bf گرافیک با صداگذاریش فوق عالی هست این که اونم نداره

الان داشتم چک میکردم سایتای مختلف و نظرات اونا که کرکای فیکس رم دانلود کردن همه اعلام کردن که بازی به هیچ وجه با رم زیر 6 اجرا نشده و ارور میده و همینطور بازی اصلا روی وین 7 32 بیت جواب نمیده ......هیچکسم راه حلی پیدا نکرده کلا همه شاکی بودن

- - -ویرایش - - -

day one patch بازی برای هر 3 کنسولم تایید شده بچه ها گفتن برای اجرا به پچ نیاز دارید که حجمش 175 مگ البته معلوم نیست چه مشکلاتی حل میکنه............البته خیلی ها گفتن برای اجرا در حالت نرمال و معمولی بازی به 2 گیگ رم استفاده میکنه دی

الان داشتم چک میکردم سایتای مختلف و نظرات اونا که کرکای فیکس رم دانلود کردن همه اعلام کردن که بازی به هیچ وجه با رم زیر 6 اجرا نشده و ارور میده و همینطور بازی اصلا روی وین 7 32 بیت جواب نمیده ......هیچکسم راه حلی پیدا نکرده کلا همه شاکی بودن

- - -ویرایش - - -

day one patch بازی برای هر 3 کنسولم تایید شده بچه ها گفتن برای اجرا به پچ نیاز دارید که حجمش 175 مگ البته معلوم نیست چه مشکلاتی حل میکنه............البته خیلی ها گفتن برای اجرا در حالت نرمال و معمولی بازی به 2 گیگ رم استفاده میکنه دی
خدا کنه Activision یه کاری در این مورد بکنه

خدا کنه Activision یه کاری در این مورد بکنه

من که هیچ امیدی ندارم ولی خیلی بدفرم وقتی بتل با اون گرافیکش ما اجرا کردیم و فارکرای و کرایسیس 3 دیگه این که چیزی نیست نمیفهمم مرض activision چی بوده که بازی فایل Exe روی رم 6 گیگ قفل کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or