Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
حدود 31 GB هست. بخش زیادیش مربوط به MP میشه.
حجم تکسچر سگولا زیاد بوده /:)

پس اون 40 گیگ مال چی بوده؟ الکی بود؟

----------------------------------

من 2 3 بار cod Blackops2 را بازی کردم؛ اون اول بازی زیاد واسه من خوب نبود، ولی بعد از اینکه تمام پایانهای بازی را انجام دادم واقعا میگم به جز گرافیک ضعیفش (از مد افتاده) ، خدا وکیلی بازی از لحاظ داستان خیلی سرتر از شوترهای دیگه هستش! کلا با Blackops حال کردم چه نسخه اولش چه دومش!

نویسنده COD GHOSTS آقای Stephen Gaghan همون نویسنده فیلم معروف Traffic 2000 به کارگردانی Steven Soderbergh هستش که 4 اسکار گرفته، پس به داستان این نسخه هم امیدوارم! دوست دارم گرافیکش هم واقعا بهتر از قبل شده باشه!

پس اون 40 گیگ مال چی بوده؟ الکی بود؟

----------------------------------

من 2 3 بار cod Blackops2 را بازی کردم؛ اون اول بازی زیاد واسه من خوب نبود، ولی بعد از اینکه تمام پایانهای بازی را انجام دادم واقعا میگم به جز گرافیک ضعیفش (از مد افتاده) ، خدا وکیلی بازی از لحاظ داستان خیلی سرتر از شوترهای دیگه هستش! کلا با Blackops حال کردم چه نسخه اولش چه دومش!

نویسنده COD GHOSTS آقای Stephen Gaghan همون نویسنده فیلم معروف Traffic 2000 به کارگردانی Steven Soderbergh هستش که 4 اسکار گرفته، پس به داستان این نسخه هم امیدوارم! دوست دارم گرافیکش هم واقعا بهتر از قبل شده باشه!
از نظر داستان که هیچ گونه شکی درش وجود نداره! من از نسخه دوم بازی دارم بازی میکنم ولی یک نسخه این بین ندیدم که حتی داستان متوسطی داشته باشه! همه نسخه ها داستانای سطح بالا و عالیی داشتن!!! و همیشه هم یکی از نکات مثبت CoD بوده که هیچ کس نتونسته تکذیبش کنه! همین BOII داستانش کاری با من کرد که برای اولین بار در زندگیم بازی رو بدون توقف 3 بار پشت سر هم رد کنم :دی این در صورتی بود که اگه یک بازی رو میخواستم بالای 1-2 بار رد کنم مثلا بعد از اولین بار رد کردن بعد از 4-5 ماه میرفتم سراغش ولی BOII چون داستان خطی نداشت هنوز Credits بازی تموم شد دوباره روی New Game زدم و از نو شروع کردم! واقعا عالی بود!

اینم توش هیچ شکی نیست! تریلرای مولتی پلیرش که منو بشدت جذب کرد! گیم پلی هم خیلی روون تر و بهتر از گذشته شده! گرافیک هم که پیشرفتش خوب بوده نسبتا! فقط میمونه زیبایی و هیجان مراحل که اگه اینو خوب از کار در بیارن شک نکنین بازی یک شاهکاری میشه مثل MW2 :x

حواهشا این بازی رو با MW2 مقایسه نکنین.. اعصاب ما بزارین راحت باشه ! :d
راستی این نداشتن Special Ops واقعا مسخرس... اومدن به جاش extinction گذاشتن.. :|

طرف نوشته اگه زیر 6 گیگ رم دارید زحمت دانلود کردن به خودتون ندید چون اصلا اگر زیر 6 گیگ رم داشته باشین start بازی نمی شه!!
نه به کال آو های قبلی نه به این! قبلی ها به نسبت بازی های هم رده خودشون خیلی روون و سبک اجرا می شدن ولی این ترکونده!!

طرف نوشته اگه زیر 6 گیگ رم دارید زحمت دانلود کردن به خودتون ندید چون اصلا اگر زیر 6 گیگ رم داشته باشین start بازی نمی شه!!
نه به کال آو های قبلی نه به این! قبلی ها به نسبت بازی های هم رده خودشون خیلی روون و سبک اجرا می شدن ولی این ترکونده!!
ای بابا حیف شد دیگه باید با کالاف خداحافظ کنم مثل اینکه

اتفاقا یکی هم گفته نسبت به مشخصاتی که برای اجرای بازی احتیاج هست، آنچنان کیفیت خوبی نداره! البته نه اینکه بد باشه، فقط گفته غیر عادی مشخصاتی که نیاز داره، مخصوصا این که با رم زیر 6 اصلا بازی اجرا هم نمیشه!

Last edited by a moderator:
بابا مگه میشه با زیر 6 گیگ رم اجرا نشه ؟ تا من خودم تست نکنم مطمئن نمیشم:d
این هم بازی رو اجرا کردیم تا الان هیچ دوشواری ای نبود . بتلفید4 با اون عظمت و گرافیک فقط 1800 مگابایت از رم رو اشغال کرده بود

بابا مگه میشه با زیر 6 گیگ رم اجرا نشه ؟ تا من خودم تست نکنم مطمئن نمیشم:d
این هم بازی رو اجرا کردیم تا الان هیچ دوشواری ای نبود . بتلفید4 با اون عظمت و گرافیک فقط 1800 مگابایت از رم رو اشغال کرده بود
دادا سهند خیالت راحت اجرا میشه به این حرفا توجه نکن :d

آخرین ویرایش:
اینم اون تاپیکی که گفتم، طرف گفته که با رم زیر 6 حتی اجرا هم نمیشه!

6 GB minimum RAM requirement mandatory :: Call of Duty: Ghosts General Discussions

البته حالا یا طرف مشکلش یه چیزه دیگه بوده و نتونسته بازی رو اجرا کنه، یا اینکه ممکنه بعدا یه کسی یه روشی پیدا کنه که با رم زیر 6 هم اجرا بشه.
اگر واقعا با رم زیر 6 اجرا نمیشه، معلومه که خوده Infintry wards به صورت نرم افزاری یه کاری کرده که بازی اجرا نشه، چون توی حالت عادی اگر رم پایینتر داشته باشید، باید بتونید بازی رو اجرا کنین، فقط فریم مناسبی نخواهد داد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or