Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
معلوم نیست چه گندی به اون Engine فسیل بازی زدن که فقط روی ویندوز سون به بالا و اون هم 64 بیت اجرا میشه.
درحالی که BF4 با اون جزئیات و گرافیک بی نظیرش ویندوز ویستا 32 بیت به بالا رو پشتیبانی میکنه!
6 گیگ رم هم که میخواد. کارت 780 GTX :mrgreen:
کاش میرفتن id Tech 5 رو میگرفتن :|

معلوم نیست چه گندی به اون Engine فسیل بازی زدن که فقط روی ویندوز سون به بالا و اون هم 64 بیت اجرا میشه.
درحالی که BF4 با اون جزئیات و گرافیک بی نظیرش ویندوز ویستا 32 بیت به بالا رو پشتیبانی میکنه!
6 گیگ رم هم که میخواد. کارت 780 GTX :mrgreen:
کاش میرفتن id Tech 5 رو میگرفتن :|

نمیدونستن اخه هنوز افرادی هستن که ممکنه از xp 32 bit هم استفاده کنن به شما ها باشه هنوز بازی ها باید رو همون dx9 میموندن. کسی رو شما میشناسی با وجود ویندوز 7 هنوز هم از ویستا استفاده کنه یعنی همچین شخصی واقعا وجود داره!!!!!!!!

یک درصد فک کنین مغازه دار بیاد بازی که میتونه تو 7تا دیویدی بفروشه بیاد 2تا دی وی دی کنه:d
من یکی که مرکز پخش دارم و از اونجایی که دوس دارم همه این بازی بتونن بخرن خیلی دوس دارم همه بازی ها 2 dvd باشن اینجوری فروشش بیشتر میشه

نه آقا . اونا اینقدر عقلشون به این چیزا قد نمیده . همشو کپی میکنن میخواد 10 گیگ باشه میخواد 50 گیگ باشه:d
ما عقلمون میکشه از خدامونم هست بازی حجمش کمتر باشه فروشش بیشتر میشه . اونایی هم که میبنی از خداشونه تعداد دی وی دی ها بیشتر باشه فقط فروشگاهاهی مشهد هستن چون خودم یه زمانی برای مشهد ارسال میکردم از قیمت ها خبر دارم چرا چون اونا حلقه ایی هزار میدن از خدا شونه بازی بشه 6 دیوی دی که یه 500 تومن بیشتر سود کنن مثلا بازی بوده 700 مگ کردن دو حلقه

زاستی من میترسم این مغازه ها فقط 8 گیگ رو بزنن رو dvd .. مولتی رو باید دانلود کنیم....!!! :|
نترس ولی اگه بشه جدا زد من که این کار میکنم چون خیلی ها به مولتی دسترسی ندارن یعنی یه جورایی مولتی حالیشون نیست

نمیدونستن اخه هنوز افرادی هستن که ممکنه از xp 32 bit هم استفاده کنن به شما ها باشه هنوز بازی ها باید رو همون dx9 میموندن. کسی رو شما میشناسی با وجود ویندوز 7 هنوز هم از ویستا استفاده کنه یعنی همچین شخصی واقعا وجود داره!!!!!!!!

داداش دوستمون نگفته xp گفته ویستا حالا اونش مهم نیست.
این همه بازی با گرافیک بسیار شاخ تر از ghost روی 7 32bit اجرا شدن مث همین BF4‌یا Crysis3 یا AC4 هم که روی 32بیت اجرا میشه حالا این بازی با کم ترین پیشرفت در گرافیک (انجین همون قدیمیه هستش حالا هر چقد بروزش کنن)سیستم مورد نیازش سر به فلک کشیده شش گیگ رم حداقل گرافیک 5870 چه خبره باو :-o

داداش دوستمون نگفته xp گفته ویستا حالا اونش مهم نیست.
این همه بازی با گرافیک بسیار شاخ تر از ghost روی 7 32bit اجرا شدن مث همین BF4‌یا Crysis3 یا AC4 هم که روی 32بیت اجرا میشه حالا این بازی با کم ترین پیشرفت در گرافیک (انجین همون قدیمیه هستش حالا هر چقد بروزش کنن)سیستم مورد نیازش سر به فلک کشیده شش گیگ رم حداقل گرافیک 5870 چه خبره باو :-o

شما بزار عرضه بشه اگر رو win 7 32 و 4 گیگ رم اجرا نشد بعد حق با شماست 5870 هم مال چهار نسل قبله amd تولید 2009 حدود پنج سال قبل!! الان شما میگی چرا یه بازی که قرار اواخر 2013 عرضه بشه حداقل یه گرافیک مال 5 سال قبل رو میخواد!!!!!!!!!!!! داریم در مورد pc صحبت میکنیم نه کنسول.

شما بزار عرضه بشه اگر رو win 7 32 و 4 گیگ رم اجرا نشد بعد حق با شماست 5870 هم مال چهار نسل قبله amd تولید 2009 حدود پنج سال قبل!! الان شما میگی چرا یه بازی که قرار اواخر 2013 عرضه بشه حداقل یه گرافیک مال 5 سال قبل رو میخواد!!!!!!!!!!!! داریم در مورد pc صحبت میکنیم نه کنسول.
فعلا تا جایی که من تو سایتا خوندم گفتن فقط 64bit چون حتی واسه min system هم شش گیگ رم میخواد بعید میدونم رو 32بیت اجرا شه.
5870 هم مال چهار نسل قبل هست اما از لحاظ قدرت هنوز حرف واسه گفتن داره و خیلی خنده داره که کارت گرافیکی که نسخه های قبلی رو در بالاترین سطح جزییات اجرا می کرد حالا با کم ترین پیشرفت گرافیک تو این بازی بشه حداقل گرافیک مورد نیاز؟؟؟
crysis3 با اون عظمتش حداقل به یه 5770 نیاز داشت که من خودم با 5770 و رزولشن 900*1600 در سطح جزییات متوسط رو به بالا بازی رو تموم کردم.
در کل کاری به گرافیک قدیمی و جدید ندارم بحث سر اینه که بازی با کم ترین پیشرفت گرافیکی سیستم مورد نیازش چندین برابر نسخه های قبل هست.

دوستان الان این مولتیش که 21 گیگ هست برای من چند روز طول میکشه دان کنم و احتمالا بعد انتشار رسمی هم باید هنوز دان کنم که احتمال اومدن اپدیت برای مولتی بالا میره ایا در ان صورت مثل TF2 و دوتا2 رزوم از بین میره و دوباره از صفر شروع می کنه به دانلود ؟!

دوستان الان این مولتیش که 21 گیگ هست برای من چند روز طول میکشه دان کنم و احتمالا بعد انتشار رسمی هم باید هنوز دان کنم که احتمال اومدن اپدیت برای مولتی بالا میره ایا در ان صورت مثل TF2 و دوتا2 رزوم از بین میره و دوباره از صفر شروع می کنه به دانلود ؟!

آره دیگه همین طوری هست که میگی . DVD بازی رو بخر راحت تره

این live action trailer را دیدین؟:d تو توتوپ بود ریختمش تو مدیا.
66496245200228754912.jpg

Call.of.Duty.Ghosts-Live.Action.Trailer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or