Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
ACR که مال نوباس :D ... مهم نیس حالا بود یا نبودش ! ولی ump و ak47 حتما باید باشن.. :|
حالا چون خیلی صاف و بدون لرزش تیر اندازی میکنه دیگه شد مال نوبا؟ :دی
AK 47 ـم نمیدونم چرا توی MW2 بیشتر از همه بهم میچسبید :( توی MW3 یک جورایی حال نمیداد تیر اندازی باهاش! ولی MW2 خیلی وقتا تو مولتی AK47 برمیداشتم :x
اصلا ممکن نیست AK-47 نباشه! AK-47 هم طرفدار زیاد داره و هم اینکه اگه توی بخش سینگل تــروریـــستای شرقی باشن حتما AK-47 رو باید واسشون بزارن!

حالا چون خیلی صاف و بدون لرزش تیر اندازی میکنه دیگه شد مال نوبا؟

عزيزم ميدوني تفنگ نوب چه تفنگيه؟ اسلحه اي كه هر كس بتونه راحت باش بكشه و كيل بگيره و هيچ اسكيل خاصي نخواد ميشه نوب.
و همونطور كه خودت ويژگي هاي acr رو گفتي ، ميشه تفنگ نوب.

عزيزم ميدوني تفنگ نوب چه تفنگيه؟ اسلحه اي كه هر كس بتونه راحت باش بكشه و كيل بگيره و هيچ اسكيل خاصي نخواد ميشه نوب.
و همونطور كه خودت ويژگي هاي acr رو گفتي ، ميشه تفنگ نوب.

ما همیشه تو MW3 بهش میگفتیم نوب گان :d البته یه مشکل هم داره اون هم Mobility ایش هست که باعث میشه مثل تفنگهای راحتی مثل MP7 تو MW3 و MGها تو MW1 نشه.

خب preload بازی هم یه حجم 28.5 گیگ شروع شد.
156fs428254.gif
:d

خب preload بازی هم یه حجم 28.5 گیگ شروع شد.
156fs428254.gif
:d

نمیشه از بازیای کرکی برای کمتر شدن حجم دانلود استفاده کرد!؟

نمیدونم مردم تو گرافیک bf4 چی دیدن که انقدر عاشقشن... من که با گرافیک CoD خیلی حال میکنم.. یه جور باحالیه ! مخصوصا تفنگاش :d

18044344746489849442.jpg

21 گیگ مولتی !! چیکار کردن مگه اینا ! برای bo2 فک کنم یه چیزی تو مایه های 5-6 گیگ با همه پچ هاش ! تا کی دان کنیم اینو !!

بعد اینکه extinction چرا به صورت جداگانه برای دانلود نیامده مثل زامبی تو نسخه قبل ؟! یعنی اخر single باز میشه ؟! من خیلی نتونستم خبرها رو دنبال کنم ..

18044344746489849442.jpg

21 گیگ مولتی !! چیکار کردن مگه اینا ! برای bo2 فک کنم یه چیزی تو مایه های 5-6 گیگ با همه پچ هاش ! تا کی دان کنیم اینو !!

بعد اینکه extinction چرا به صورت جداگانه برای دانلود نیامده مثل زامبی تو نسخه قبل ؟! یعنی اخر single باز میشه ؟! من خیلی نتونستم خبرها رو دنبال کنم ..
احتمالا مثل special ops توي mw3 به همراه سينگل باشه مد extinction
٢١ گيگ!!! Mother of textures به قول يكي !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or