Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
دوستانی که مثل من کارت گرافیکشون directx 11 ساپورت نمیکنه برای انجام بازی به فکر ارتقا باشن چون بازی با directx 11 اجرا میشه مثله crysis 3. بعدم چرا پیچ خوابیده این همه اطلاعات از بازی منتشر شده 8-|

نه ربطی نداره ... الان توی سیستم مورد نیاز Grid 2 هم توی حداقل و پیشنهادی DirectX:11 زده ولی DX11 هایی که پیشتیبانی نمی تونند بکنن هم اجرا کردند یا مثلا خیلی های دیگه ...
در ضمن این سیستم اصلا رسمی نیست و نمیشه نظر داد

نه ربطی نداره ... الان توی سیستم مورد نیاز Grid 2 هم توی حداقل و پیشنهادی DirectX:11 زده ولی DX11 هایی که پیشتیبانی نمی تونند بکنن هم اجرا کردند یا مثلا خیلی های دیگه ...
در ضمن این سیستم اصلا رسمی نیست و نمیشه نظر داد
درسته!
همین سیستم Saints Row IV هم زده DX11 رو فقط ساپورت میکنه ولی باز زده کارتای GTX 260 و GTS 260 که هر دوی این کارتا از DX11 پشتیبانی نمیکنن! درست مثل GRID 2
از نظر DX زیاد نگران نباشید همش چرت و پرته! فقط تو کل تاریخ یک Crysis 3 بود که DX11 ساپورت نمیکرد!

مخصوصا CoD که کلی طرفدار نوب داره:دی خیلیا با کارتای DX9 هنوز اجراش میکنن:دی اونوقت اگه اکتیویژن بیاد ساپورت DX10 رو برداره فروشش نصف میشه:دی

دو تا تریلر جدید گیم پلی رو دیدم!
محشر بود واقعا!

از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن نداشت:دی ولی طبق این تریلرا تنوع دوباره به بازی برگشته! بشدت با تریلر Dog حال کردم! خیلی زیبا بود! از نظر انیمیشن هم بهتر شده نسبت به نسخه های قبل! تنوع گیم پلی هم زیاد شده بود! الان که این تریلرو دیدم دارم لحظه شماری میکنم برای اومدنش:دی
تریلر زیر آب هم خیلی خوب بود! صحنه های سینماتیک خوبی داشت! و همینطور تخریب پذیری هم خیلی نسبت به نسخه های قبل بهتر شده!

نمیخوام جو الکی ایجاد کنم ولی این دو تریلر رو به اون تریلر 17 دقیقه ای BF4 ترجیح میدم:دی درسته از نظر انیمیشن و گرافیک نصف BF هم نمیشه ولی از نظر تنوع و قشنگی مراحل این دوتا تریلر خیلی بهتر از اون تریلر 17 دقیقه ای بود بنظر من! (الانه که BF فنا حمله کنن:|)

دو تا تریلر جدید گیم پلی رو دیدم!
محشر بود واقعا!

از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن نداشت:دی ولی طبق این تریلرا تنوع دوباره به بازی برگشته! بشدت با تریلر Dog حال کردم! خیلی زیبا بود! از نظر انیمیشن هم بهتر شده نسبت به نسخه های قبل! تنوع گیم پلی هم زیاد شده بود! الان که این تریلرو دیدم دارم لحظه شماری میکنم برای اومدنش:دی
تریلر زیر آب هم خیلی خوب بود! صحنه های سینماتیک خوبی داشت! و همینطور تخریب پذیری هم خیلی نسبت به نسخه های قبل بهتر شده!

نمیخوام جو الکی ایجاد کنم ولی این دو تریلر رو به اون تریلر 17 دقیقه ای BF4 ترجیح میدم:دی درسته از نظر انیمیشن و گرافیک نصف BF هم نمیشه ولی از نظر تنوع و قشنگی مراحل این دوتا تریلر خیلی بهتر از اون تریلر 17 دقیقه ای بود بنظر من! (الانه که BF فنا حمله کنن:|)

نترس BF فن ها حتی وارد تایپیک هم نمیشند :d
کسی لینک مستقیم اون دو تریلر رو با کفیقیت خوب داره ؟

ممنان

این سگه خیلی باحال هست ... کلا خوشبینم گر چه از نظر گرافیکی می بینم تغییر خاصی نکرده ! منتظرم از مولتی ویدئو ببینم اون قسمت رو چه کردن !

این سگه خیلی باحال هست ... کلا خوشبینم گر چه از نظر گرافیکی می بینم تغییر خاصی نکرده ! منتظرم از مولتی ویدئو ببینم اون قسمت رو چه کردن !
آره!
سگو اگه توی قسمت مولتی هم آورده باشن خیلی باحال میشه! مثلا به عنوان یک Kill Streak بشه ارش استفاده کرد:دی
یا همین تریلر زیر آبه! اگه مثلا یک مپ زیر آبم داشته باشه خیلی جالب میشه! که گمون نکنم تغیر خاصی توی مولتی داده باشن مثل هر سال

با اینکه طرفدار بازیمو هرسالم مولتی و سینگلشو خیلی بازی میکنم!

ولی آخه بهتر نبود به جای اینکه بیان پولو بدن به مشهور ترین رپر دنیا یعنی Eminem که بیاد واسشون رپ بخونه! همون پولو خرج یک انجین جدید کنن :دی چی میشه آخه :دی
حالا این نسل رو هم با این انجین شروع کردن دیگه نمیتونن با این انجین به پایان برسونن که :دی

با این چندتا تریلر که از COD جدید دیدم کاملا نظرم دربارش عوض شد!فکر میکردم اینفینیتی وارد(.....What's left of it Anyway ) بازم مثل MW3 گند میزنه اما چیزی که من دیدم نوید یک کمپینگ جذاب و سینمایی و متنوع و احتمالا طولانی رو میده که بعد از انجام MW2 دیگه برام تکرار نشد. البته اینو بگم که بخش مولتیش اصلا راضیم نکرده تا الان و به نظرم نواوری هاش در حدی نیست که بشه فرق زیادی با COD های قبیلی باهاش قائل شد گرچه منکر پیشرفت هاش نمیشم ولی خب هنوزم به نظرم مولتی پلیر BF4 و تایتان فال بهتر از این نشون دادند.البته هنوز واسه قضاوت زوده چون خودمم برای مولتی بین این سه عنوان هنوز مرددم که کدومشون رو اورجینال بخرم اما به جرعت میتونم بگم بخش کمپینگ BF4 سالها از COD عقب تره و مولتیشون دقیقا برعکس.... (:

حتما تریلرو ببینید! بشدت زیباست!

11481321659604319233.jpg

HD H.264 MP4 131.2MB
Download
Hi-Res H.264 MP4 55.8MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.9MB
Download

رسما جنگ در فضا هم تایید شد :دی اینم یک نو آوری دیگه :دی من دیگه نمیدونم درک بعضیا از نو آوری چیه؟!! تا الان توی تریلرا کلی نو آوری مشاهده شده و حتی از BF4 هم بیشتر! هنوزم میان میگن نو آوری نداره!
وقتی تریلرای این یکی رو با BOII مقایسه میکنی واقعا آدم امیدوار میشه به بازی! بشدت زیبا بود!
انگار بازی خیلی توش مخفی کاری زیاد داره! چون تو تریلر خیلی مخفی کاری میکردن! یک حسی داره بهم میگه CoD داره به دوران اوجش برمیگرده!

بعیدم نیست که یک چیزی مثل MW2 از کار در بیاد! اونایی که اینقدر شلوغش میکنن اگه دقت کرده باشن بعد MW2 فقط یک نسخه افت دار از Infinity Ward منتشر شد که اونم MW3 بود! ( بعضیا اینقدر شلوغش کردنو میگن به CoD هیچ امیدی نیست انگار تا الان 6-7 تا نسخه بد ریلیز شده ازش!!!) !! در نتیجه الکی در مورد این استدیو قضاوت نکنین! چون ممکنه یک بازی رو بده که دوباره متای 94/100 بگیره و بشه شاهکار شوتر نسل!!! مثل MW2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or