Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
28 گیگ 3 ساعت گیم پلی بدون گرافیک ساختن هم هنری باسه خودش:d
فعلا که سینگل بتلم که گل کاشت و نمونشم توی تاپیکش میشه مشاهده کرد که تنها نفری که از سینگل بازی تعریف کرده شما بودید :دی

والا من که تا حالا سینگل بد از CoD ندیدم و شکیم ندارم این یکی هم عالیه! درسته نسخه های آخر افت شدیدی نسبت به MW2 و MW1 کرده اما وقتی MW2 یک شاهکار محسوب بشه نسخه های بعدیش که افت کردن عالی محسوب میشن :دی مولتیش هم که امسال 20 گیگ حجمشه وخدا میدونه چه بهشتی باشه :دی

آخرین ویرایش:
سینگل بتل که یه فاجعه به تمام معنا بود

ولی واقعا سینگل های COD همیشه عالی بوده

دوستان به نظرتون این لینک های بازی کی میاد؟

داداش بیشتر حجمش واسه مولتی پلیره! مجبوری ترول کنی؟ برو همون سینگل بتل شیتو بازی کن خیلی حرفه ای تره!!!!

ترول؟ اقا من همه ی نسخه هاشو همون لحظه که اومده تموم کردم حتی شماره ی 1 که خیلی ها اصلا بازیش نکردن

کلا معنی فن توی این سایت تفییر کرده فن یعنی ایرادای چیزی که دوست داری رو بگی تا رفعش کنن به بهترین نزدیک بشه نه اینکه هر چی می گن بگید به به. بعضا فن ها سخت ترین ایراد گیر ها هستن تا چیزی که دوست دارن هیچ ایرادی نداشته باشه

به نظرتون ویندوز 64 بیتی باید نصب کنم یا با همین 32 بیتی ردیفه ایشالا ؟
به نظر من که این سیستم مورد نیازش کاملا چرته :دی
خیلی از سیستم مورد نیازا از این چرتو پرتا زدن نمونش SRIV و GRID 2 یک چیزا زده بودن که بعد از عرضه بازی بر خلافش ثابت شد :دی
من که حدس میزنم روی 32 بیت هم اجرا بشه ولی 64 بیت نصب کنی بهتره کلا :دی

ترول؟ اقا من همه ی نسخه هاشو همون لحظه که اومده تموم کردم حتی شماره ی 1 که خیلی ها اصلا بازیش نکردن

کلا معنی فن توی این سایت تفییر کرده فن یعنی ایرادای چیزی که دوست داری رو بگی تا رفعش کنن به بهترین نزدیک بشه نه اینکه هر چی می گن بگید به به. بعضا فن ها سخت ترین ایراد گیر ها هستن تا چیزی که دوست دارن هیچ ایرادی نداشته باشه

منم cod رو بازی کردم و میکنم از همون نسخه اولش تا همین نسخه
و به این نسخه شدیدا امیدوارم
به نظر 7 گیگ برای سینگل کمه ولی باید محتواش رو دید
اگه اون گرافیکی که قولش رو دادن ببینیم خیلی هم خوبه
هرچند هیچ وقت به bf نمیرسه ولی این بار انگار خبراییه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or