Call of Duty: Ghosts | PC

بلاخره بعد از شایعات فراوان نسخه جدید بازی به نام Call of Duty: Ghost تایید شده
بازی در تاریخ 5 نوامبر 2013 عرضه میشود و سازنده بازی نیز Infinity Ward خواهد بود
به محض اطلاعات ازاز سوی Activision و Infinity Ward سمت تاپیک به روز خواهد شد

پس از شایعات فراوان، شرکت Activision نسخه ی بعدی فرانچایز بیلیون دلاری خود یعنی Call of Duty را معرفی نمود، عنوان Call of Duty: Ghosts، سری بعدی آن است که برای Xbox 360 ،PS3 و PC، به همراه کنسول های نسل
بعدی در تاریخ 5 November امسال عرضه خواهد شد. خبری از تایید نسخه ی Wii U نیست.

نسخه ی نسل بعدی این بازی از یک موتور کاملا جدید بهره می برد، در حالی که موتور تمامی نسخه های این بازی از سال 2005 تاکنون فقط شاهد تغییرات اندک و سالانه بوده است.

اذعان دارند که نسخه ی چهارم Modern Warfare در دستان Infinity Ward باقی است.
آقای Mark Rubin، تهیه کننده ی Infinity Ward می گوید: تیم ما کنسول های نسل بعدی را دیده اند که به عنوان یک فرصتی مناسب، برای شروع یک قسمت جدید شروع می کنیم."
وی افزود: "ما یک نام تجاری ، یک موتور بازی سازی، و ایده هایی جدید به همراه تجربه های نو برای طرفدارانمان می سازیم."

Activision نسخه ی نسل بعدی این بازی بعلاوه ی موتور جدید شرکت خود را در طی مراسم رونمایی کنسول بعدی شرکت Microsoft، یعنی در تاریخ 21 May معرفی خواهد کرد
با تشکر از ɑidɐn عزیز

آخرین ویرایش:
ای بابا من که نمی فهمم این دیگه چه وضعی الان همه ی بازی سیستم خیلی بالا می خوان یعنی من موندم این بازی که گرافیکش به از بتل کمتره سیستم قویتری می خواد من فکر کنم این جور پیش بره تا اخر امسال با چند تا بازی رو به رو خواهیم شد که رکورد سیستم crysis 3 را میشکنن تازه withcer 3 مونده اون دیگه چه سیستم ی میخواد خدا می دونه .
دوستان من رم 4 پس یعنی نمی تونم بازی رو اجرا کنم :((؟

ای بابا من که نمی فهمم این دیگه چه وضعی الان همه ی بازی سیستم خیلی بالا می خوان یعنی من موندم این بازی که گرافیکش به از بتل کمتره سیستم قویتری می خواد من فکر کنم این جور پیش بره تا اخر امسال با چند تا بازی رو به رو خواهیم شد که رکورد سیستم crysis 3 را میشکنن تازه withcer 3 مونده اون دیگه چه سیستم ی میخواد خدا می دونه .
دوستان من رم 4 پس یعنی نمی تونم بازی رو اجرا کنم :((؟

بستگی به رزولیشنی داره که می خوای بازی کنی !
اگه پردازنده و گرافیکی در حد Core i3 3220 و R HD 7770داری ،نگران نباش !

بچه امروز خود اکتیویژن سیستم بتمنو اعلام کرد که به جای 50گیگ هارد به 40 گیگ هارد احتیاج داره .ولی همچنان برای حداقل سیستمش رم 6 می خواد .

بنظر من که همش قمپزه :دی در حدی نیست که بخواد یک همچین گرافیک و رمی رو درگیر بازی کنه!

Minimum System Requirements:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11
Internet: Broadband Internet connection for Steam and Online Multiplayer.

Call of Duty®: Ghosts is available November 5th, 2013. Pre-order now and get all the latest news by following the Call of Duty®: Ghosts Facebook page and Twitter (@CallofDuty and @InfinityWard)

دوستان بازی های جدید که Ram شون شده 6 GB یعنی با 4gb اصلا run هم نمیشن ؟

بستگی به سیستم شما داره که چقدر فضای خالی داره اگه رم کم بیاد از هارد می گیره که مسلما با تاخیرهای فراوانی رو به رو خواهید شد اگر ssd داشته باشید این تاخیر کمتر می شه برای اجرای راحت بازی های نسل بعد با تنظیمات بالا ملسما به بیش از 4 گیگ رم احتیاج خواهید داشت

لیست اسلحه های بازی

Call_of_duty_ghosts_assault_rifle.jpg

Assault Rifles:

• SC-2010
  • SA0-805
  • AK-12
  • FAD
  • Remington R5
  • MSBS
  • Honey Badger
  • ARX-160
Call_of_duty_ghosts_lmg.jpg