Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

بچه ها اینجا چند تا چیز دیگه هم گذاشته که بزنیم. یه نگاهی هم به این بندازین. اگه قبلا دیدن ایرادی نداره یه بار دیگه هم میبینین.:d

فقط فقط با تمرين و بازي زياد خوب ميشه....بره تو اپشن و سنسيتيوي رو تغيير بده و اونجوري بذار كه راحت تري..اينقدر بازي كن تا حرفه اي شي...بعد مدتي اينقدر برات راحت ميشه كه با موس مشكل پيدا ميكني..;)...الان خيلي از بچه با سنسيتيوي 10 بازي ميكنن كه با اشاره به انالوگ 3 دور ..دوره خودت ميچرخي;)...
من که از اون روز اول هم که X360 خریدم مشکلی نداشتم :d
به نظر من با دسته بهتر از کی بورد و موس میشه بازی کرد هم واقعی تره و هم کنترل همه چی تو دستاتونه :d:|

آخرین ویرایش:
کمک
من توی اون مراحل آخر توی کشتی نوشت rendezvous with weaver blow the deck اولش یک نقطه سبزه نوشته assult بعد زرد میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
نه تیری میزنه نه هیچی انگار همه آماده باش هستند ، باید چکار کنم؟

دوستان من یه مشکلی دارم نه تنها با این بازی بلکه با سایر بازی های FPS یا تیراندازی هم همینطور و در کل ممکنه ربطی هم به این تاپیک نداشته باشه. من تازه X360 خریدم و در انجام اینطور بازی ها بشدت مشکل دارم و و با دسته تیراندازی خیلی برام سخته تا جایی که سری CoD رو که اسمش به آسونی در رفته رو در حالت نرمال به سختی جلو می رم و تو هدف گرفتن دشمنان خطای بالایی رو دارم ولی تو PC خیلی راحت بازی می کنم.

از شما دوستان باتجربه تقاضایی دارم و راهنمایی کنید که چطوری می تونم به سطح بالایی در انجام این سبک از بازی ها برسم؟ واقعا بازی کردن عذاب برام محسوب می شه تا لذت. حتی دشمنان واضح رو هم قادر به کشتن نیستم. راجع به موس و کیبورد X360 هم چیزهایی شنیدم ولی تا حدی گرون و نایاب هست که باید بی خیالش شد.

اگر ممکنه یه آموزشی چیزی در مورد انجام بازی های FPS برای تازه کارهای X360 قرار بدین یا یا اگه لینک تاپیکی در این مورد هست بیان کنید واقعا ممنون می شم.

با تشکر...
شما مرحله اول mw2 رو تو x360 ده بار بازی کن !
حل می شه !

دم تریاکی ها گرم که اینقدر خوب تقلید می کنن :x
بازی قشنگه بچه های Treyrach هم همه کار کردن تو این بازی که کله MW رو بزنن حالا تا چه حد موفق بودن رو دیگه ما میگیم
به نظر من که موفق نشدن

سلام دوستان
من بار اول که مطلب می نویسم
من مثل شما بازی حرفه ای بلد نیستم می شه کمکم کنید
من تو مرحله سوم مرحله ای که اولش سه شخصیت است که یکی رو صندلی بستن و کتکش می زن گیر کردم
آوخر مرحله یکجا یکی از این سه نفر از یک طرف ساحتمان به آن طرف می پرد و به لبه آویزان می شود
من هر کاری می کنم نمی توانم بپرم آن طرف ساختمان هی می افتم پایین لطفا بگید باید چکار کنم

سلام دوستان
من تو مرحله سوم مرحله ای که اولش سه شخصیت است که یکی رو صندلی بستن و کتکش می زن گیر کردم
آوخر مرحله یکجا یکی از این سه نفر از یک طرف ساحتمان به آن طرف می پرد و به لبه آویزان می شود
من هر کاری می کنم نمی توانم بپرم آن طرف ساختمان هی می افتم پایین لطفا بگید باید چکار کنم
سلام دوست عزیز
اگه اون مرحله برفی رو میگین :
باید یکم بیاین عقب (نه زیاد که بیفتین) بعد با فشار ls (آنالوگ سمت چپ) بدوین و بپرین .

سلام دوستان
فهمیدم کجا رو میگین، من هم چند بار برام این مشکل پیش اومد.
شما وقتی میخوای بپری، قبلش LS (آنالوگ سمت چپ) رو فشار بده که بدو بدو (بدیو بدیو :))) بعد لبه از سمت اون لبه که یکم جلوتر هست بپر میرسی.

ای بابا !
مگه قرار نبود تو سفارت ایران هم مرحله باشه!!!
من الان بازی و تموم کردم چیزی ندیدم که...
عزیز دلم....!از بازی حول و اطراف 1950 میچرخه و اصلا هم هیچ ربطی نباید داشته باشه به سفارت و این صحبتا....
قرار بود بازی بعدی IW "مثلا " MW3 این اتفاق بیفته که اونم همه چیز منتفی شد....
همین بازی هم داستانی داره که کاملا خیالی هست و خودشو مستقیم وارد سیاست خاصی نمیکنه، کلا جرات Treyarchتوی این موارد کم تر از IW هست.
در آخر باز هم Black ops را مورد ستایش قرار میدهیم:دی:x

لطفا از spoiler استفاده کنید
شما الان کجای این صحبتهای اخیر دیدی که اسپویلر بخواد؟

Last edited by a moderator:
لطفا یک نفر کمک کنه
دوستان من چکار باید بکنم؟

توی اون مراحل آخر توی کشتی نوشت rendezvous with weaver blow the deck اولش یک نقطه سبزه نوشته assult بعد زرد میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
نه تیری میزنه نه هیچی انگار همه آماده باش هستند ، باید چکار کنم؟

• Like
Reactions: 3line
ما هم چند روز پيش تمومش کرديم
در کل هم نقاط مثبت داشت و هم نکات منفي
مثبت:
محيط هاي عظيم تر{نه در حد بد کمپاني، ولي از mw 2 خداييش بزرگتره}
گرافيک بهتر
سه بعدي بود.....{خداييش اين ديگه کم چيزي نيست}
تنوع مراحل و ماموریتهای خیلی خوب بود
اما منفی
دشمن نا محدود
شعور دوستان ودشمنان محدود
مولتی مذخرف
مود زامبی.....چی بگم آخه
و.....
من یه چیزی رو که از نوشته ها فهمیدم اینه که کمتر کسی اولین بار روی بالاترین درجه سختی بازی کرده
واسه همین کمتر کسی از هوش مصنوعی گلایه داره
اگه کسی اولین بار روی سختترین درجه رفت و اعصابش خورد نشد من به شخصه جلوش لنگ میندازم
بازی سخت نیست ولی بعضی موقع ها واسه کشتن دو سه نفر آدم معمولی به خاطر طراحی جالب بازی شاید مجبور شی بالای ده دفعه بازی رو از چکپوینت شروع کنی....
در کل اگه یه ذره روی هوش مصنوعی کار میکردن آدم بیشتر لذت میبرد

من که دوباره نشستم و mw 2 رو بازی میکنم....خدایی یه چیز دیگه اس....کمپین و مولتی و spec-ops فوق العاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or