من که از اون روز اول هم که X360 خریدم مشکلی نداشتم :dفقط فقط با تمرين و بازي زياد خوب ميشه....بره تو اپشن و سنسيتيوي رو تغيير بده و اونجوري بذار كه راحت تري..اينقدر بازي كن تا حرفه اي شي...بعد مدتي اينقدر برات راحت ميشه كه با موس مشكل پيدا ميكني.....الان خيلي از بچه با سنسيتيوي 10 بازي ميكنن كه با اشاره به انالوگ 3 دور ..دوره خودت ميچرخي...
شما مرحله اول mw2 رو تو x360 ده بار بازی کن !دوستان من یه مشکلی دارم نه تنها با این بازی بلکه با سایر بازی های FPS یا تیراندازی هم همینطور و در کل ممکنه ربطی هم به این تاپیک نداشته باشه. من تازه X360 خریدم و در انجام اینطور بازی ها بشدت مشکل دارم و و با دسته تیراندازی خیلی برام سخته تا جایی که سری CoD رو که اسمش به آسونی در رفته رو در حالت نرمال به سختی جلو می رم و تو هدف گرفتن دشمنان خطای بالایی رو دارم ولی تو PC خیلی راحت بازی می کنم.
از شما دوستان باتجربه تقاضایی دارم و راهنمایی کنید که چطوری می تونم به سطح بالایی در انجام این سبک از بازی ها برسم؟ واقعا بازی کردن عذاب برام محسوب می شه تا لذت. حتی دشمنان واضح رو هم قادر به کشتن نیستم. راجع به موس و کیبورد X360 هم چیزهایی شنیدم ولی تا حدی گرون و نایاب هست که باید بی خیالش شد.
اگر ممکنه یه آموزشی چیزی در مورد انجام بازی های FPS برای تازه کارهای X360 قرار بدین یا یا اگه لینک تاپیکی در این مورد هست بیان کنید واقعا ممنون می شم.
با تشکر...
سلام دوست عزیزسلام دوستان
من بار اول که مطلب می نویسم
من مثل شما بازی حرفه ای بلد نیستم می شه کمکم کنید
من تو مرحله سوم مرحله ای که اولش سه شخصیت است که یکی رو صندلی بستن و کتکش می زن گیر کردم
آوخر مرحله یکجا یکی از این سه نفر از یک طرف ساحتمان به آن طرف می پرد و به لبه آویزان می شود
من هر کاری می کنم نمی توانم بپرم آن طرف ساختمان هی می افتم پایین لطفا بگید باید چکار کنم
فهمیدم کجا رو میگین، من هم چند بار برام این مشکل پیش اومد.سلام دوستان
من بار اول که مطلب می نویسم
من مثل شما بازی حرفه ای بلد نیستم می شه کمکم کنید
من تو مرحله سوم مرحله ای که اولش سه شخصیت است که یکی رو صندلی بستن و کتکش می زن گیر کردم
آوخر مرحله یکجا یکی از این سه نفر از یک طرف ساحتمان به آن طرف می پرد و به لبه آویزان می شود
من هر کاری می کنم نمی توانم بپرم آن طرف ساختمان هی می افتم پایین لطفا بگید باید چکار کنم
برخی چیزایی داره که نمیدونم چطوری باید پیداشون کرد ...
مثلا میشه به آکانت جان اف کندی وصل شد ... ولی پسوورد میخواد که هیشکی نداره !
عزیز دلم....!از بازی حول و اطراف 1950 میچرخه و اصلا هم هیچ ربطی نباید داشته باشه به سفارت و این صحبتا....ای بابا !
مگه قرار نبود تو سفارت ایران هم مرحله باشه!!!
من الان بازی و تموم کردم چیزی ندیدم که...
شما الان کجای این صحبتهای اخیر دیدی که اسپویلر بخواد؟لطفا از spoiler استفاده کنید