Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

بازی اپدیت میخواد یا نه؟
فکر کنم بازیم خرابه چون ارور میده میگه یا ریست کن یا دیسکت کثیفه:((
نه بازی تا الان هیچ آپدیتی نمیخواد
چون این مشکل رو منم داشتم توی بازی های دیگه بهت میگم که از توپخونه بازی نخر چون DVD های آشغال میدن. من الان چند وقت از pinata.ir بازی هامو میگرم و دیگه این مشکل نو رو ندارم. بازی هاشون عالی اجرا میشه.

نه بازی تا الان هیچ آپدیتی نمیخواد
چون این مشکل رو منم داشتم توی بازی های دیگه بهت میگم که از توپخونه بازی نخر چون DVD های آشغال میدن. من الان چند وقت از pinata.ir بازی هامو میگرم و دیگه این مشکل نو رو ندارم. بازی هاشون عالی اجرا میشه.

pinata.ir هم مثل توپخونه دیسکاشون اشغاله فرقی نمیکنه

میخوام یه چیزی درباره بازی فاش کنم که امروز فهمیدم و خوب اگه کسی قبلا گفته چه بد:
وقتی تو منو هستید توجه کردید که دوربین رو میشه تکون داد و Mason به اطراف نگاه میکنه
حالا اگه دوتا آنالوگ دستتون رو پشت سر هم فشار بدید Mason خودش از صندلی آزاد میکنه و میتونید توی اتاقی که هستید بچخرید و حالا قسمت باحال:
یه کامپیوتر توی اتاق هست که میتونید واردش بشید و اینو توش تایپ کنید doa بعد وارد یه بازی Arcad
میشید یه اسم Dead Ops خیلی باحال بازی اش

• Like
Reactions: .:Layho:.
میخوام یه چیزی درباره بازی فاش کنم که امروز فهمیدم و خوب اگه کسی قبلا گفته چه بد:
وقتی تو منو هستید توجه کردید که دوربین رو میشه تکون داد و Mason به اطراف نگاه میکنه
حالا اگه دوتا آنالوگ دستتون رو پشت سر هم فشار بدید Mason خودش از صندلی آزاد میکنه و میتونید توی اتاقی که هستید بچخرید و حالا قسمت باحال:
یه کامپیوتر توی اتاق هست که میتونید واردش بشید و اینو توش تایپ کنید doa بعد وارد یه بازی Arcad

what the f*$%??????????

خب من دیشب دیدم این Dead ops ArCade رو بازیش خیلی خوبه یعنی 1 بازی مجانی ارکید هست که داخل کال اف هست خیلی حال میده برید بازی کنید
ولی اینطوری که این دوستمون گفته ازاد نمیشه شما اول باید با RT , LT دستاتون رو ازاد کنید که 1 اچیومنت هم میده بعدش برید پشت کامپیوتر CD رو تایپ کنید بعدش DOa رو تایپ کنید تا وارد بازی بشه

واسه اینکه بازی دفعه ی بعد از آخرین چکپوینت بیاد باید حتما save and quit رو بزنیم؟
آخه من یه بار تا یه جاهایی رفتم اما موقع خاموش کردن دستگاه این کارو نکردم بعد دفعه ی بعد از اول همون مرحله اومد

بازی خيلی عالی کار شده و تو سبک fps کنسولی کلاً سری cod شاهکار بوده که اين نسخرم بايد بهش اضافه کرد..
ولی چيزی که هست اين که اين بازی اصلاً حالی که mw میداد رو نمیده...خدايی mw کجا اين کا..خصوصاً شماره يکش..
هرچی میخوام به خودم به قبولونم اين شماره از تمام سری های گذشته بهتره نميتونم و وجدانم اجازه نمیده..و انصافاً هم نيست..و هرکی جز اين بگه به نظرم اغراق کرده.

شما چطوری رفتی ؟؟؟:-/
من که هرکاری کردم نشد کمپین رو اسپیلیت برم

دوباره سوالمو تکرار میکنم :
تو مد زامبی مپ اول بازه . مپ دومش وقتی بازی تموم شد اومد . مپ سومو چجوری باید بازکنیم ؟؟
ممنون
نه کمپین رو نمیگم منظورم multi بود.

what the f*$%??????????
بله می شه !
بازیش که باحاله ولی چیزای دیگه هم داره !
بعضی هاش هیدن هستن !
یکی بتونه پیدا کنه عالیه !
در ضمن باید RT و LT رو باهم فشار بدید !

Soundtrack????

بازي خيلي خوبيي بوود با cod هاي دي فرق داشت اجب اهنگهايي داشت
دوستان كسي لينك دانلود soundtrack هاي بازي رو نداره اگه داره بذارين ممنون ميشم

همون حرفی که ریچارد مورگان زد واسه شما کافیه: هیلو پره از شخصیتهای مزخرف!
حالا برید تفنگتونو تا 10 سانتیمتری زمین بگیرید و موجودای مثلثی بکشید!:))
سعی کن زیاد توهین نکنی سلیقه هر کس محترمه ..

• Like
خب من دیشب دیدم این Dead ops ArCade رو بازیش خیلی خوبه یعنی 1 بازی مجانی ارکید هست که داخل کال اف هست خیلی حال میده برید بازی کنید
ولی اینطوری که این دوستمون گفته ازاد نمیشه شما اول باید با RT , LT دستاتون رو ازاد کنید که 1 اچیومنت هم میده بعدش برید پشت کامپیوتر CD رو تایپ کنید بعدش DOa رو تایپ کنید تا وارد بازی بشه

.... و ما میتونیم اینو تابپ کنیم : ZORK که بعد یک اچیومنت دیگه هم میگیریم !!!

• Like
بازی خيلی عالی کار شده و تو سبک fps کنسولی کلاً سری cod شاهکار بوده که اين نسخرم بايد بهش اضافه کرد..
ولی چيزی که هست اين که اين بازی اصلاً حالی که mw میداد رو نمیده...خدايی mw کجا اين کا..خصوصاً شماره يکش..
هرچی میخوام به خودم به قبولونم اين شماره از تمام سری های گذشته بهتره نميتونم و وجدانم اجازه نمیده..و انصافاً هم نيست..و هرکی جز اين بگه به نظرم اغراق کرده.
واقعا كه گل گفتي، منم دقيقا همين احساس تو رو دارم!:(

راستی یکی از دوستان پرسید مپ سوم زامبی چه جوری باز مشه !
پس از اینکه ایستادین یکی از این 2 مورد :
1.zork رو وارد کنین تو کامپیوتر
2.doa و بعدش یکم بازی کنین !
واقعا بازیش محشره
هلی کوپتر داره , تانک داره انواع شاتگان و لانچر و ...
از خود بازی هم بهتره :d
من که بالاترین امتیازم 305657 بوده شما چه طور ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or