Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

آقا من یادم نیمیاد از کجا ولی شنیدم که یه جای بازی مربوط به ایران میشه که چند تا ایرانی میکشی! واسه همین تو ایران بازیش ممنوع شده! ولی من توی بازی یادم نمیاد چنین چیزی دیده باشم!!؟!!
جریان چیه؟

آقا من یادم نیمیاد از کجا ولی شنیدم که یه جای بازی مربوط به ایران میشه که چند تا ایرانی میکشی! واسه همین تو ایران بازیش ممنوع شده! ولی من توی بازی یادم نمیاد چنین چیزی دیده باشم!!؟!!
جریان چیه؟

قرار بود یکی از مراحل بازی تو سفارت ایران در انگلیس باشه که نبود البته فکر نکنم قرار بوده باشه.بیشتر شایعه بود...

باسلام بر دوستان عزیر

من توی یکی از این مرحله ها که بعد از ترکوندن اون سه تانک از یه تونل انسان گذر میره پایین نمیدونم بعدش چیکار کنم

من الان چند دست TDMزدم!
با پینگ قرمز بازی می کردم می شد راحت بازی کرد تقریبا!
کسی ریسک می کنه امروز بیاد لایو مولتی بزنیم؟ :d
اینم گیمر تگ من:
AmirMahmoud

باسلام بر دوستان عزیر

من توی یکی از این مرحله ها که بعد از ترکوندن اون سه تانک از یه تونل انسان گذر میره پایین نمیدونم بعدش چیکار کنم
من ديشب دقيقا همين قسمت رو بازي کردم، اون سه تانک رو که از بين بردي، از اون قسمت که عبور کردي دو تا بشکه زرد رنگ هست که بايد به هر دو نزديک بشي و اونجا دکمه X رو فشار بدي، بعدش اون قسمت کلا به يک نيمه جهنم تبديل ميشه و ميتوني عمليات رو ادامه بدي (خودش بهت متراژ ميده که بايد به کجا بري)

بچه ها یه سوال؟
همون طوری که همه میدونیم این بازی علاوه بر pc و ایکس باکس و PS3 برای WII و DS هم اومده اما چرا تو تریلر ها یا کلا نقدهای این بازی اسم دوتا کنسول اخر رو نمیارن؟؟:(

ببخشید اگه سوالم به جا نبود اخه من تازه کارم:d

بچه ها یه سوال؟
همون طوری که همه میدونیم این بازی علاوه بر pc و ایکس باکس و PS3 برای WII و DS هم اومده اما چرا تو تریلر ها یا کلا نقدهای این بازی اسم دوتا کنسول اخر رو نمیارن؟؟:(
فکر می کنم به دلیل اینه که متفاوتن از نظر گرافیکی !
3 پلتفرم اصلی hd هستن و کیفیت و دموها شبیه همه ولی در کنسول نینتندو کیفیت متفاوته و همچنین که نسخه ds گیم پلی هم فرق داره !
این نظر من بود :d

• Like
Reactions: 3line

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or