Call of Duty: Black Ops | Xbox 360

سلام
تو قسمت System link میگن که یک گزینه داره که هوش مصنوعی بازی رو پر میکنه چه جوریه؟یعنی یکی تو این گروه و دیگری رو تو گروه دیگه میزاری و مبارزه میکنی؟
ممنون
دوستان من حیفم جواب من را هم بدهید.:(
اگر همچین چیزی داره باید چه جوری فعالش کنی من که میخواستم 2 نفره بازی کنم بقیه هم هوش مصنوعی بیاد هرکاری کردم نشد.
البته فکر کنم داره چون یه جا رفتم 12 کنسول داشت بعد 18 تاش پر شد تو Team Death Match
ممنون

توی مرحله ویتنام یه جا هست که میریم پایین و 3 تا بشکه گذاشته وقتی تا یه حدی میریم جلو یارمون میره و یکی از بشکه ها رو میندازه پایین بعدش دیگه اتفاقی نمیفته باید کار خاصی انجام داد؟
البته دارم روی درجه سختی اخر میرم و دشمنا که فداشون بشم کم نمیشن تا میکشم یکی میاد جایگزینش میشه،یه راهنمایی خوب بگین که از این قسمت خلاص بشم

توی مرحله ویتنام یه جا هست که میریم پایین و 3 تا بشکه گذاشته وقتی تا یه حدی میریم جلو یارمون میره و یکی از بشکه ها رو میندازه پایین بعدش دیگه اتفاقی نمیفته باید کار خاصی انجام داد؟
البته دارم روی درجه سختی اخر میرم و دشمنا که فداشون بشم کم نمیشن تا میکشم یکی میاد جایگزینش میشه،یه راهنمایی خوب بگین که از این قسمت خلاص بشم
شما باید بری او دو تا بشکه رو بندازی پایین
فقط زود برو پایین و برو نزدیکه بشکه
دکمه آبی رو میزنی دیگهتمومه

شما باید بری او دو تا بشکه رو بندازی پایین
فقط زود برو پایین و برو نزدیکه بشکه
دکمه آبی رو میزنی دیگهتمومه
ممنون بابت جواب
ولی نمیزارن به بشکه ها برسم،تمومی هم که ندارن سریع یکی میاد جای قبلی موندم باید چه کار کنم:-s

اول چند تا رو بکش بعد برو جلو کاور بگیر تا هم رزم های بدرد نخورت هم بیان جلو
دوباره یه ذره بکش یه ذره برو جلو
یه نارنجک انداز هم اون طرف ها هست اون رو هم بردار و یه کم هم که با اون کشتی تیز برو پیش یکی از بشکه ها
خدایی مذخرفترین جای بازیه

یکی از دوستان لطف کنه داستان بازی را کامل شرح بده!
من که به شخصه خیلی دوست دارم بدونم کل داستان چی بوده! :d
فکر کنم بقیه دوستان هم بدشون نیاد!

سلام.تو مرحله اول - قسمت آخر (escape the ...)
وقتی وارد میدون بعد از او خونه میشیم که 3 تا کامیون میریزن تو میدون و بعدش از سمت راست چند تا آر پی جی میاد.بعدش بالا سره یکی نوشته ساپورت.هیچ دشمنی هم نیست.هیچ کاری هم نمیکنند.
اینجا من چی کار کنم؟؟؟مشکل از دیسک؟؟رو هاردم نصب کردم.#:-s

سلام
ما هم بلاخره بازي رو تموم كرديم بسي لذت برديم تو اين مدت :d حالا بماند كه هوش مصنوعي اُ اينا حسابي رو اعصاب بود :d
در مورد داستان بازي هم دوستان اگه لطف كنن بزارند ممنون مي شم:d

منم بازی رو تموم کردم .
بازیه خوبی بود . من بهش 8 یا شایدم 8.2 رومیدم :دی . داستان خیلی قوی در قیاس با بقیه Cod ها داشت . شخصیت ها بیشتر روشون کار شده . ولی به جذابیتی شخصیت های مثلا MW نمیرسیدن . من از Woods خیلی خوشم اومد . و البته Hudson هم خیلی با استیل بود . ولی یه سری نکته ! دیگه جدی جدی حالم داره از این Patriot بازی آمریکایی ها بهم میخوره . گندش رو در آوردن . صحنه آخر میگه try to kill my president ! بعدشم میاد بالا و 200 تا پرچم آمریکا رو میبینی :دی . صحنه ی آخر در نهایت زیبایی ، این مسخره بازی هاش توی چشم بودش . یکمم زیادی پیچیده و غیر واقعی شده بود بعضی جاهاش که خیلی به Cod ها نمیومد اما داستانی به مراتب واقعی تر داشت که آدم بهتر میتونست با بازی ارتباط برقرار کنه . خشونت بازی هم خیلی مسخره شده بود . قشنگ شده بود Soldier of Furtune . یه تیر میزدی کله اندام یارو میترکید :دی . Set Piece هاشم اصلا در حده MW نبودش . اما بعضی از جاهاش به خصوص مراحلی که مثلا باید Stealth بازی میکردی خیلی حال میداد :دی . تا حدودی هم سخت تر نسبت به قبلش شده بود :دی . یحتمل سره Veteran بیچاره ایم :دی ! موسیقی باز هم خوب بود اما بازم نمیتونست با کارای هانس زیمر رقابت کنه . دوبلش هم که عالی !
در کل بازیه خیلی خوبی بود و از بهترین های امسال بودش ! ولی شخصا از MW ها حتی MW2 لذت بیشتری بردم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or