Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

با احترام به همه علاقمندان این بازی، یکی جواب سوال منو بده لطفا !! فقط خواهشا نیاید بگید فلان سایت نمره 10 داده از 10 پس حرف نداره ! جواب منطقی و روشن !
COD اصلا شبیه ساز بازی جنگی ؟ :d
اگه هست چه چیز هایی باعث میشه شما این حسو بگیرید

مام تموم کردیم ... :d
از نظر داستان من نسخه قبلیو ترجیح میدم ولی عوضش این شماره بستگی به انتخابامون بازی پایانش عوض میشه که خیلی حال داد
فقط من دفعه اول سوتی دادم یکی دوجا برای همین پایانش یه نموره بد شد برا همین مجبور شدم یه بار دیگه از اول برم تا بهترین پایانو بگیرم ...:|
حالا نمیدونم کسی اینو گذاشته یا نه ولی اگه میخواین بهترین پایانو بگیرین باید صفحه خلاصه ماموریتتون این شکلی باشه :

Pyrrhic Victory - Mason rescues Woods
Celerium - Celerium device recovered
Old Wounds - Kravchenko thoroughly interrogated - learned about potential mole in CIA
Time and Fate - Compound thoroughly searched - learned about potential mole in CIA
Fallen Angel - Zhao secret meeting details discovered
Harper successfully protected
Karma - Karma secured, DeFalco dead
Suffer With Me - Menendez does not completely succeed in manipulating Woods
Achilles' Veil - CIA undercover operative Farid survives
Strategic Defense Coalition allied with US military - Strike Force complete
Obysseus - Admiral Briggs survived & re-activated USS Obama's defenses
SDC sent hundreds of drones to protect the USS Obama
The Obama's defenses hold in time for SDC reinforcements arrive - the Obama was saved!
Karma & the crew of the USS Obama survived Menendez attack!
Cordis Die - President Bosworth is saved
Judgement Day - Menendez is captured

گیم پلیشم که مثل همیشه محشر بود فقط یه ماموریتی که اکثریتش مخفی کاری باشه مثل شماره های قبلی نداشتش که این یه جورایی حالگیری بود.

به شدت برای کسایی که نگرفتن پیشنهاد میشه!

زت زیاد!

با احترام به همه علاقمندان این بازی، یکی جواب سوال منو بده لطفا !! فقط خواهشا نیاید بگید فلان سایت نمره 10 داده از 10 پس حرف نداره ! جواب منطقی و روشن !
COD اصلا شبیه ساز بازی جنگی ؟ :d
اگه هست چه چیز هایی باعث میشه شما این حسو بگیرید
از همه چی
در جواب شما فقط میتونم بگم :|
آقا جای همگی خالی به بابام گفتم از پای کامپیوتر پاشو (داشت مکس پین میزد) بیا با من اینو بازی کن
اومد دسته رو برداشت و شروع کردیم به بازی
یه چهار - پنج بار نایفش کردم 3 تا هم هد شات زدم ناراحت شد رفت رو ایکس باکس گاید کنسول رو آف کرد :(
نزاشت امتیازمو تو پروفم ثبت کنم :((

از همه چی
در جواب شما فقط میتونم بگم :|
آقا جای همگی خالی به بابام گفتم از پای کامپیوتر پاشو (داشت مکس پین میزد) بیا با من اینو بازی کن
اومد دسته رو برداشت و شروع کردیم به بازی
یه چهار - پنج بار نایفش کردم 3 تا هم هد شات زدم ناراحت شد رفت رو ایکس باکس گاید کنسول رو آف کرد :(
نزاشت امتیازمو تو پروفم ثبت کنم :((

دوستان گلم کمی انصاف و منطق داشته باشید!
این ویدیو رو ببینید ! کلا یک صدا برای همه اسلحه های MW3 وجود داره :d
بعد میاین میگین نمره 9 از 10 گرفته صداگذاری :d
مقایسه صداگذاری در بی اف و Mw3

Call of Duty: Black Ops II در مدت 5 دقیقه در فروشگاه های Blockbuster بیش از 10 هزار نسخه فروش داشته است. این بازی که در 450 شعبه از فروشگاه Blockbuster عرضه شد، فروش بسیار خوبی داشت. مسئولان این فروشگاه اعلام کردند که استقبال از بازی به اندازه ای بوده که آن ها نمی توانسته اند به سرعت به درخواست مشتریان رسیدگی کنند.
این فقط 5 دقیقه دیگه خودتون فکرشو بکنین تا 6 ماه دیگه!

دوستان گلم کمی انصاف و منطق داشته باشید!
این ویدیو رو ببینید ! کلا یک صدا برای همه اسلحه های MW3 وجود داره :d
بعد میاین میگین نمره 9 از 10 گرفته صداگذاری :d
مقایسه صداگذاری در بی اف و Mw3
داداش اینجا تاپیک مقایسه نیست
هر وقت از این بحثا پیش میاد بعدش دعوا میشه
بخدا:دی

البته این دوستمون راست میگه بی اف 3 از نظر مولتی خدایی خیلی سرتره ،ولی صدای تیر به نظر شما مهم هست یا طراحی و تنوع اصلحه؟؟داستان هم که همیشه سری cod سر بوده .
-

ثانیه های اول بازی عالی ولی روند ابتدای بازی خیلی تاسف باره. از MW3 هم کم تره. هنوز زیاد بازی نکردم ولی خیلی عذابم داره میده. گرافیک و تکسچر ها هم که....

ثانیه های اول بازی عالی ولی روند ابتدای بازی خیلی تاسف باره. از MW3 هم کم تره. هنوز زیاد بازی نکردم ولی خیلی عذابم داره میده. گرافیک و تکسچر ها هم که....

حسین زود قضاوت نکن
من خودم همیشه نسبتCOD موضع انتقادی داشتم ولی این هرچیش ضعیف باشه کارگردانیش فوق العادس یعنی هر جور حساب کنی همینش خیلی از ضعفها رو پوشش میده فقط میتونم بزرگترین مشکلش رو اشفته و شلخته بودن قسمت هایی از داستان بگم

هر چند من از MW 2 به بعد اسم COD رو گذاشتم دزدی از مردم با بازی تکراری ولی اعتراف میکنم که ACTI واقعا دزد تر و فرضیه دست یوبی رو از پشت بسته ( موتور 7 سال پیش و روند تکراری گیم پلی و ... ) ولی بازم این همه استقبال !!!!!

در ضمن محیط هایی که برای آنلاین در نظر گرفته شده خیلی بهم ریخته و تو هم و دلگیره. آدم اصلا نمیخواد توش بازی کنه. MW3 خیلی بهتر بود از این لحاظ.

اره واقعا بازی روند ابتداییش رو خیلی خیلی ضعیف و کسل کننده شروع میکنه ولی هرچی جلوتر میری انصافا خیلی خیلی بهتر میشه واقعا یکی از بهترین CODهای چند سال اخیر بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or