Call of Duty: Black Ops II | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

من این بازیو برنر مکس گرفتم و گرافیک خیلی افتضاحه , موقع نصبم تو ۴۵٪ قطع میشه . واسه همین امروز رفتم کلوب ببینم کلا گرافیک اینتوریه یا نه که نبود
بنظر شما چیه دیسکم ایراد داره؟ کسی همچین مشکلی داشته؟

دوستان من چرا نمیتونم صفحه 27 رو ببینم؟؟؟
هر چی میزنم باز صفحه 26 برای من میاد
برو تو تنظیمات مرورگرت و Cache رو پاک کن!
من این بازیو برنر مکس گرفتم و گرافیک خیلی افتضاحه , موقع نصبم تو ۴۵٪ قطع میشه . واسه همین امروز رفتم کلوب ببینم کلا گرافیک اینتوریه یا نه که نبود
بنظر شما چیه دیسکم ایراد داره؟ کسی همچین مشکلی داشته؟
گرافیک چندان بالا نیست ولی خوبه و اصلا افتضاح نیست!
در ضمن هر دیسکی باید 100% نصب بشه پس دیسکت خرابه!

آقا به جز اون ماموریت بدون داستان که تو ایرانه (حالت استراتژی داره یکم) دیگه توی ایران نمیان؟
چی؟
تو ایرانم داره؟

ای بابا الان بخوام بخرم باز مشکل براش پیش میاد و بازی رو نمیارن توی مغازه ها؟ یا در اون حد نیست؟

کم کم دارم به اخرای بازی نزدیک میشم....
دوستان واقعا دیگه این Mendez شورشو در اورده !! :دی
تروریست دیده بودی ولی به این .....
ندیده بودیم.:دی
لامصب همه رو زد فلج گرد.

منم بازیرو تهیه کردم اولین نکته ای که تو ذوق میزنه گرافیکشه نورپردازیا بهتر شده اما کیفیت بافتا واقعا پایین طراحی صورتا و انیمیشناشون خوبه اما در کل گرافیک بازی تو سطح بازیای درجه ی یک نیست که خوب دلیلشو همه میدونن عرضه ی سالانه ی بازی و 60 فریم بودنش واقعا دست سازنده ها رو بسته البته در کل باید از گرافیک راضی بود افت فریم نداره محیطاش شلوغ و نسبت نسخه های قبلی که بسته بودن بزرگتره و در کل با در نظر گرفتن تمام این نکات باید انتظاراتو از گرافیک پایین آورد اما چیزی که تو COD همیشه مهمه و خوشبختانه تو این نسخه هم وجود داره سرعت و هیجان گیم پلی که باعث شده بازی اینقدر جذاب بشه بازی از این نظر فوق العادست ریتم تند و هیجانی، مراحل متنوع مکانیزمای جذاب گیم پلی کاری کرده که یه لحظه هم خسته نشیم و بازی سراسر تنوعه گیم پلی واقعا لذت بشه داستان بازیم واقعا خوبه و نسبت به نسخه های قبلی در سطح بالاتریه کلا این سری BO بزرگترین نقطه ی قوتش نسبت به نسخه های دیگه ی این سری و حتی شوترای نظامی دیگه همین داستان محکم و چفت و بست دارشه که باعث میشه نتونی از پای بازی بلند شی شخصیت پردازیای خوب گره های داستانی جالب شخصیت منفی جذاب واقعا داستان بازیرو تو سطح خوبی قرار دادن موزیک و مخصوصا صداگذاری بازیم خوبه البته از موزیکای بازی تو قسمت آینده خیلی خوشم نیومد اما خوب صداگذارای بازی کارشونو خوب انجام دادن و بازی از این نظرم موفقه
من که به شدت با بازی حال کردم و به نظرم جزو بهترین نسخه های این سریه بدون شک و یکی از بهترین بازیای امسال
گیم پلی : 9/10
داستان : 8.5/10
گرافیک : 8/10
موزیک و صداگذاری : 8/10
CALL OF DUTY : BLACK OPS II : 8.7/10

چی؟
تو ایرانم داره؟

ای بابا الان بخوام بخرم باز مشکل براش پیش میاد و بازی رو نمیارن توی مغازه ها؟ یا در اون حد نیست؟
بله
یه سری مرحله ی مدرن داره که هم فرماندهی استراتژیک میکنید هم خودتون با هر سربازی که خواستید درجا چنج میکنید و بازی میکنید حتیبا روبات ها
اولین ماموریت اینجوری توی هند هستش و دومیش یا سومیش هم تو ایران (سال 2025 اتفاق میوفته) تحت عنوان ایران همچنان خطرناکه

فقط میتونم بگم من به عنوان کسی که از CoD 2 کالاف بازم این Bo II شاهکاره!!!
خیلی سرگرمم کرد عالی بود
ولی هنوز به پای اون کالافای جنگ جهانی دوم نمیرسه (کمپینو میگم)
من با WAW زندگی کردم!!!
درکل بازیهای Tryarch فقط کمپینش خوبه:دی
بازی های IW هم فقط آنلاینش:دی

سومیش هم تو ایران (سال 2025 اتفاق میوفته) تحت عنوان ایران همچنان خطرناکه

یعنی واقعا شما جمله ی Iran still at risk رو ایران همچنان خطرناکه ترجمه می کنید :dتو اون مرحله در واقع از حمله یه کشتی به ایران , با نابود کردنش جلو گیری میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or