Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
حتی یک بازی هم نمیتونم بزنم چه مولتی چه survival
موقع جوین شدن روی Synchronizing game setting گیر میکنه و میندازه بیرون Unable to establish secure connection to host

قبل آپدیت هم این ارور رو میداد اما خیلی کمتر اما الان از 20 تا بازی فقط یکی جوین میشه
ISP: پارس آنلاین

منم پارس انلاین دارم و چند روزی هست که نمیتونم بازی کنم.
حتی روی 360 هم روی Synchronizing game setting گیر میکنه ! :|
کلا بنظرم پارس انلاین ISP خوبی برای بازی های انلاین نیست.

ا من ميخواستم ٢٥٦ نامحدود پارس بگيرم برا بازي انلاين

ا من ميخواستم ٢٥٦ نامحدود پارس بگيرم برا بازي انلاين
من قبلا پارس انلاین داشتم اشغالترین ISP برای بازی بود از نظر پینگ و نت! xbox live رو اصلا سر NAT تمیتونستم وصل بشم!!!! پینگش فوق العاده بالا! LOSS هم خیلی زیاد!!! تازه زنگ زده بودم
گفته بودم گیم میزنم با ایران پینگم زیر 10 بود ولی بازم این مشکلاتو داشت!
الان مخابرات دارم 1 مگ نا محدود شرف داره به پارس!!!
پارس تنها خوبیش باز بودن پهنای باندش بود... ولی هیچ وقت نا محدود واقعی نبود!

من هم پارس انلاین دارم، و دقیقاً همین مشکل. اصلاً نمیتونم بازی کنم و همین پیغام خطا و میده. با dns های مختلف تست کردم و باز هم جواب نداد. عزیزان اگر از dns خاصی استفاده می کنند اینجا به اشتراک بزارن تا تست کنیم بلکه مشکل حل بشه.
امروز مودم و روی حال bridge میزارم، ببینم جواب میده یا نه.

من هم پارس انلاین دارم، و دقیقاً همین مشکل. اصلاً نمیتونم بازی کنم و همین پیغام خطا و میده. با dns های مختلف تست کردم و باز هم جواب نداد. عزیزان اگر از dns خاصی استفاده می کنند اینجا به اشتراک بزارن تا تست کنیم بلکه مشکل حل بشه.
امروز مودم و روی حال bridge میزارم، ببینم جواب میده یا نه.

تست کردم، مثل قبل، بین ده بار یک بار تو بازی میره :(

دوستان کسی میدونه چطوری میشه تفنگ دلخواه رو از supply drop گرفت
مثلا من mors quick bolt رو میخوام و همش هم باهاش بازی میکنم ولی تا حالا همش اسنایپ های دیگه رو میده
کلا supply drop منطق خاصی داره ?

بچه ها برائ تروفئ power is every thing كه ميگه exo كامل اپگريد كنم من تمام چيز هايي كه ازم خواست رو كامل كردم مثلا ميگفت اينقدر هدشات بگير يا اينقدر kill بگير رو گرفتم ولئ هنوز يدونه لوداوت پوينت ميخوام كه بتونم كامل exo اپگريد كنم بايد اون رو چطور بگيرم كمك كنيد بچه ها ؟:(

واقعا تنها میتونم بگم قسمت داستانی بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره اشغال به تمام معنا از نظر گرافیک هم پیشرفت انچنانی نداشت .
ولی بی انصافی نباشه قسمت مولتی بازی عالی از اب در اومده نسبت به نسخه گوست واقعا بهتر شده تنوعش هم خوبه قسمت مولتیش من یاد مدرن3و bo2میندازه از این نظر کم یاکاستی وجود نداره دست سازندهاش درد نکنه تنها کاش قسمت داستانی بازی هم خوب بود

بچه ها برائ تروفئ power is every thing كه ميگه exo كامل اپگريد كنم من تمام چيز هايي كه ازم خواست رو كامل كردم مثلا ميگفت اينقدر هدشات بگير يا اينقدر kill بگير رو گرفتم ولئ هنوز يدونه لوداوت پوينت ميخوام كه بتونم كامل exo اپگريد كنم بايد اون رو چطور بگيرم كمك كنيد بچه ها ؟:(

باید با نارنجک هم کلی کیل و اینجور چیزا بگیری
اون مرحله که مخفیانه اولش تو جنگل میرن ادامش یک جا هست میتونی راحت فارم کنی برای این تروفی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or