Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
Call of Duty: Advanced Warfare | PS4

]تو بازي cod day zero edition يك كد ديجيتال هم هست اين براي آپديتشه يا لوازمه اضافي رو مياره؟

چقدر حجمش ميشه؟

كد رو وارد كردم دو تا گزينه اومد
يكيش آرسنال بود حجمش ١.٥مگابايت
دوميش زيرو بود حجم ننوشته بود.
خوب اولي رو زدم دانلود شد.
ولي دومي غير فعاله!

خوب الان چي اضافه شد من كه نفهميدم!؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

درود...
به معنای واقعی sledgehammer شاهکار ساخت.با این کارش یکی از بهترین فرانچایز های شوتر رو نجات داد.یکی از ضعف های کالاف گرافیک بود که سازنده با in-house engine روح تازه ای در گرافیک کالاف دمید.به شخصه من از همه چی این نسخه از کالاف لذت بردم.از بخش کمپین تا مهم تر از اون بخش چند نفره رو تجربه کردم.البته بخش چند نفره بازی دچار تغییراتی شده بود.بخش customization بازی که عالی طراحی شده بود و همچنین لابی بازی.در کل مچکریم اکتیویژن.

]تو بازي cod day zero edition يك كد ديجيتال هم هست اين براي آپديتشه يا لوازمه اضافي رو مياره؟

چقدر حجمش ميشه؟

كد رو وارد كردم دو تا گزينه اومد
يكيش آرسنال بود حجمش ١.٥مگابايت
دوميش زيرو بود حجم ننوشته بود.
خوب اولي رو زدم دانلود شد.
ولي دومي غير فعاله!

خوب الان چي اضافه شد من كه نفهميدم!؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

یه سری لباس و دوتا تفنگ واس مولتیه و یه مپ واس مولتی

سلام
بچه ها وضعیت سرور ها چطوره؟؟
من اخرین مولتی که زد mw3 تو ps3 بود نمیشه گفت افتضاح ولی بد بود!!!
این چطوره؟؟؟
و یک سوال دیگه حجم اپدیت های بازی چقدره و مثل قدیم هاست که به اپدیت قدیمی لازم نی یا نع مثل بتل فیلد لازمه قبلی هاشم

سلام
بچه ها وضعیت سرور ها چطوره؟؟
من اخرین مولتی که زد mw3 تو ps3 بود نمیشه گفت افتضاح ولی بد بود!!!
این چطوره؟؟؟
و یک سوال دیگه حجم اپدیت های بازی چقدره و مثل قدیم هاست که به اپدیت قدیمی لازم نی یا نع مثل بتل فیلد لازمه قبلی هاشم

وضعیت سرورها افتضاحه بازم بستگی به هاست واینترنت خودت داره
اپدیتهای قبلی هم لازم نیست جدیدترین اپدیت و نصب کنی حله

رفقا یه سئوال
دیدم تو استور یه تخفیف 55 درصدی زده واسه ورژن گلد که 99 دلار و زده 45دلار
میخام بدونم فرق ورژن گلد با معمولی چیه؟ اصلا ارزش خرید داره؟ (بیشتر به هوای مولتی بازی کردن میخام بخرمش)
تو این سبک و استایل شما بازی بهتری میشناسین که هم تو استوری ازش سر باشه هم تو مولتی؟

رفقا یه سئوال
دیدم تو استور یه تخفیف 55 درصدی زده واسه ورژن گلد که 99 دلار و زده 45دلار
میخام بدونم فرق ورژن گلد با معمولی چیه؟ اصلا ارزش خرید داره؟ (بیشتر به هوای مولتی بازی کردن میخام بخرمش)
تو این سبک و استایل شما بازی بهتری میشناسین که هم تو استوری ازش سر باشه هم تو مولتی؟

45 دلار؟ مطمئنی؟ واسه تخفیف های کریسمس ورژن digital pro edition از 99 دلار شده بود 77 دلار

اون ورژن معمولیش شده بود 45 دلار که الان فک کنم بر داشتنش
اون ورژنش بازی + سیزن پس بازیه+چندتا پک اختصاصی

دوستان کال آف تو پیج فیس دوغش یه تریلر از ادونسِ زامبی گذاشته بود به اسم EXOZOMBIE. و گفته بود اماده باشید و 27 ژانویه میاد...
کسی اطلاع دقیق داره؟! به صورت dlc اضافه میشه؟؟!

دوستان کال آف تو پیج فیس دوغش یه تریلر از ادونسِ زامبی گذاشته بود به اسم EXOZOMBIE. و گفته بود اماده باشید و 27 ژانویه میاد...
کسی اطلاع دقیق داره؟! به صورت dlc اضافه میشه؟؟!

توی اولین dlc بازی به اسم havok اضافه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or