Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
برای شما add request فرستادم. البته با ایرانی ها هم بازی کنی توفیق چندانی نداره، بی ادب زیاد پیدا میشه.

من هم به این مشکل برمی خورم. با تغییر dns حل شد. روی automatic dns و 8.8.8.8 امتحان کن.

اقا امتحان کردم بازم همون ارور و میده:(

برای من هم همینطور هست ! :|
پینگم هم ثابت 130.

گمان نکم ربطی به پینگ داشته باشه. آپدیت اخیر ذکر کردند که secure connection را بهبود دادند. برای ما هم دقیقاً همین ارور را میده. firewall مودم را هم غیر فعال کردم اما جواب نداد. اگر 10 بار تست کنم ممکنه یک بار تو بازی بره. دقیقاً در لودینگ روی synchronizing game گیر می کنه و خارج میشه. کلافه کرده این بازی با سرور های بدی که داره. خیلی پول پرست شدند. رغیب خاصی تو ژانر خودش نداره و همه باید به ساز این شرکت برقصن
سه تا از سازندگان اصلی و پایه که بازی modern warfare را برای اولین بار ساختند، این شرکت و ترک کردند و بعدش بازی titan fall و ساختند. به خاطر همین پول پرستی شرکت که در سود هنگفتشان کارمندها را شریک نمی کردند. تعجب هم نداره که برای ارائه سرور dedicated اینقدر خصاصت به خرج می دن. در این بازی حتی نمیتونی نقشه را خودت انتخاب کنی، همه چیز رندوم هست.
انشاله در آینده نزدیک شاهد کارهای بیشتر از سازندگان titan fall باشیم

آخرین ویرایش:
برا من آنلاين مشكلى نداره .
بعد از آپديت مقدارى بهترم شده .
تمام اين مشكلات ناشى از اينترنت با كيفيت و بى ارتباط به isp ام نيست .

برا من آنلاين مشكلى نداره .
بعد از آپديت مقدارى بهترم شده .
تمام اين مشكلات ناشى از اينترنت با كيفيت و بى ارتباط به isp ام نيست .

درسته ، matchmaking خیلی بهتر شده نسبت به زمان پیش از آپدیت. الان سه خط آنتن و میده. اما این مشکل جدید برای ما پیش آمده. نت من پارس انلاین هست تا پیش از آپدیت مشکلی نداشتم/

درسته ، matchmaking خیلی بهتر شده نسبت به زمان پیش از آپدیت. الان سه خط آنتن و میده. اما این مشکل جدید برای ما پیش آمده. نت من پارس انلاین هست تا پیش از آپدیت مشکلی نداشتم/

من هم پارس آنلاینه . قبل از آپدیت هیچ مشکلی نداشتم و حتی با خارجی ها هم بعضی اوقات 3 خط گیر میاورد ولی الان ...

دوستانى كه مشكل دارن و ISP شون پارس آنلاين مقدار MTU (تنظيمات مودم) رو 1350 بزارن ببينن تاثيرى داره ؟!
firewall > off
تيك upnp بزنين .
اينم dns كه ازش استفاده مى كنم :
208.67.222.222, 208.67.220.220

از دوستان کسی هست لطف کنه بیاد تروفی Exo Survivor رو بگیریم ؟ :d
مپ tier 4 میخواد (riot) اگه کسی unlock کرده 5 دقیقه بیشتر وقتشو نمیگیرم :d

آخرین ویرایش:
حتی یک بازی هم نمیتونم بزنم چه مولتی چه survival
موقع جوین شدن روی Synchronizing game setting گیر میکنه و میندازه بیرون Unable to establish secure connection to host

قبل آپدیت هم این ارور رو میداد اما خیلی کمتر اما الان از 20 تا بازی فقط یکی جوین میشه
ISP: پارس آنلاین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or