Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دقیقاً همینطوره. اما فقط که مشکل سر پینگ نیست. همان اندازه که پینگ مهمه packet loss هم مهم هست. یکی از دلایلی که از 10 تا تیر 5 تا به هدف میخوره همین packet loss هستت.
TLOU را من هم آنلاینش و بازی کردم. لگ و تاخیر کجا بود !!! اصلاً بحث این حرف ها نبود، BT4 هم آنلاینش فوق العاده ست.
با تمام سری های COD این مشکل و داشتم، تو آنلاین destiny هم تأخیر واضحی دارم. کلاً باید بازی هایی را تهیه کنیم که بخش آنلاین اش برای ما مناسب باشه، البته به این معنا نیست که از خرید COD AW پشیمان باشم، ولی چه میشه کرد. هر ساله باید ورژن های COD و BT را خرید و آرشیو کرد. بازی دیگه ای در سبک شوتینگ نیست که به پای این دو تا برسن.

دیگه با نت معمولی پینگ از این بهتر که نمیشه: اما COD اصلاً جواب نداد امروز و دیروز. ببینید نوشته "نمیتواند packet loss را تست کند"!!!
چرا از مخابرات سرویس نمیگیرید ؟؟
فکر کنم تو این زمینه خیلی بهتر باشه
درضمن با cmd میتونی packet loss رو بگیری

امروز صبح چند راند بازی کردم. در کمال تعجب دیدم که چقدر راحت بازیکن های حریف و می کشم !!!! با 4 تا تیر !!! کاشف به عمل آمد که به یک هاست نزدیک وصل شده بودم و در حین بازی آنتن تا خرخره پر بود
عکس و نگاه کنید. 37/5. البته نه که بازیکن خوبی باشم، مطمئناً سایرین تیر میزدن و به من نمی خورد. lol
البته فقط دو راند بازی اینطور بود و پینگم دوباره 2 خط و زرد شد. و نتیجه برعکس. دوستان باور کنید این بازی و اگر با نت مناسب انجام بدیم، حتی نمیشه از پاش بلند شد

یه سوال من بازی رو پیش خرید کرده بودم و Preload کردم بازی رو . بعدا انگار گفتن که بازی مشکل داره و دوباره دانلود کنید . البته برای من کانتنتهای اضافه رو که دانلود کردم تو بازی برام اضافه نشده . به نظر شما دوباره بازی رو دانلود کنم ؟

سلام بچه ها
من تو مولتي پلير هيچ بازي از نظر اينترنت مشكل ندارم
پينگم واسه همه بازيا جواب ميده الي اين cod,aw
واسه شمام اينطوريه؟
نميدونم چيكارش كنم
اصلا پشيمون شدم از خريدنش

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام بچه ها
من تو مولتي پلير هيچ بازي از نظر اينترنت مشكل ندارم
پينگم واسه همه بازيا جواب ميده الي اين cod,aw
واسه شمام اينطوريه؟
نميدونم چيكارش كنم
اصلا پشيمون شدم از خريدنش

Sent from my iPad using Tapatalk

برای همه همینه. تأخیر یک ثانیه ای. خالی کردن یه خشاب برای کشتن یه نفر. تنها راحش اینه که ما خودمون ایرانی ها 12 نفر بشیم و توی یک لابی بازی کنیم. با خارجی ها که بازی کنی داستانش همینه.
من واسه مولتی پلیر اش خریم. چون از بخش سینگل اش اصلاً خوشم نیامد. ولی حتی بخش مولتی اش و هم نمیتونم بازی کنم.
تا زمانیکه cod تصمیم نگیره سرور های dedicated تهیه کنه، مثل BF4 ، من یکی دیگه بازیهاش و بخر نیستم

- - -ویرایش - - -

بخش سینگل چند ساعت گیم پلی داره رو درجه سختی نورمال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر بازی و فقط برای campaign میخوای بخری اصلاً این کار و نکن. سه هفته است بازی و دارم و روزی به زور یک مرحله اش و میرم، اون هم فقط به خاطر باز کردن تروفی ها. اصلاً جذاب نیست، بتل فیلد با اونکه هوش مصنوعی اش در حد 0 بود اما کمپین بهتری داشت و جذاب تر بود. حدود 5 ساعت گیم پلی داره . توی فروم که سرچ کنی دستت میاد.

بخش انلاینش جذابیت داره ؟ارزش خرید داره؟

اگر بتلفیلد رو میپسندی "اصلا ارزش نداره جلوی اون!" در حالت کلی بازی خوبی بود من که خوشم اومده هم سینگل هم انلاین ( هر چند بین بتل و کالاف من بتل رو انتخاب می کنم بخاطر قسمت مولتی بتلفیلد)
اگر نه بتل دوست ندارین و بازی نکردین در حالت کلی مولتی بدی نداره کالاف //// فقط پینگ توی این بازی یکم اذیت میکنه ، برای من کمتر از سه خط از پنج خط کیفیت پینگ کم پیش اومده بشه ، این در حالیه ک توی بازی های دیگه هیچ مشکلی ندارم حتی 64 نفره بتل!

آخرین ویرایش:
بخش انلاینش جذابیت داره ؟ارزش خرید داره؟

این بازی بخش آنلاینش جذاب هست اما به شرطی که شما بخش آنلاین BattleField رو امتحان نکرده باشید . چون بتلفیلد خیلی بخش آنلاینش جذاب هست و اگر بخواهید این رو بازی کنید دیگه جذابیتی براتون نداره . اما اگر بتلفیلد رو بازی نکردید میتونید از این لذت کافی رو ببرید .

دوستان به نظرتون کال اف رو بگیرم یا بتل 4؟ (برای مولتی! ) مولتی بتل رو خیلی دوست دارم. مولتی کال اف گوست رو هم بازی کردم ولی خیلی خوب نبود! بیشتر ازین نگرانم که توی مولتی های کال اف لگ بزنه

دوستان به نظرتون کال اف رو بگیرم یا بتل 4؟ (برای مولتی! ) مولتی بتل رو خیلی دوست دارم. مولتی کال اف گوست رو هم بازی کردم ولی خیلی خوب نبود! بیشتر ازین نگرانم که توی مولتی های کال اف لگ بزنه

داداش
از لگ زدن که فک کنم بزنه
چون من با پینگ110 بالندن بازم لگ داشتم
رفتم بازیو فروختم
نشستم باز بتل فیلد رو بازی میکنم
هم جذاب تره هم سروراش فوق العادس
در کل از نظر سبک که سلیقه ای باید ببینی با کدوم بیشتر حال میکنی
ولی از نظر لگ زدن احتمال لگ زدن واست خیلی خیلی بالاس

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن