Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
آپدیت جدید با حجم 500 مگ

matchmaking در آپدیت جدید "بهتر" شده. تا پیش از اینکه چین را با آمریکا ، قطب شما و با قطب جنوب match میکرده، بعد از آپدیت باید تغییر و دید. جزئیات بیشتر:
In-Game Updates:

• Fixed unlocking issues with the AE4 for Digital Edition owners that own Season Pass. (Xbox only)
    • Matchmaking improvements.
    • Connectivity improvements.
    • Removed skull HUD element from System Hack Scorestreak UI effect.
    • Adjusted the score value the System Hack Scorestreak.
    • Increased the timing between kills to count Multikills.
    • Addressed rare issue where CTF flag was not being returned immediately.
    • Fixed rare crash issue when switching profiles.
    • Adjusted the time limit expiration for Red Baron gear after challenge has been completed.
    • Fixed various out of map exploits.

Security and Anti-Cheat Updates:

• Updated Security features.

UI Updates:

• Updated base AE4 icon as it was displaying the AE4 Widowmaker weapon.
    • Updated Playlist Menu.
    • Fixed issues with localization copy in the in-game store.
    • Updated sorting of Character Gear within Customization menu.

Challenge Updates:

• Added new Supply Drop Daily Challenges.

Clan Updates:

• Fixed an issue where Clan Wars Bonus XP was not being awarded.

Broadcaster UI Updates:

• Addressed rare issue with eSports Broadcaster HUD disappearing.

Ranked Play Updates:

• Addressed issue where Join Session in progress in Ranked Play was still active.
    • Addressed issue where players where dropping multiple divisions after a match in Ranked Play.
    • Addressed rare issue with wins counting as losses in Ranked Play.

اگه نسخه مدرن یادت باشه مراحلی داشت که میشد افلاین بصورت اسپلیت اسکرین با رفیقت بری جلو..
اره اونا رو یادمه ... این نداره
فقط single هست و دو مده multi که خب میره multi وexo survivor و بعدشم که با dlc این zombie اینا اضافه میشه.

بچه ها این مد زامبی که قراره با DLC اضافه بشه معلوم شده چند دلاره ؟؟ :-s :d
اونی که تبلیغش اینور اونور هست میگه 4 تا DLC رو به صورت کالکشن بخریم قیمتش چجوریاس ؟
ممنون

بچه ها این مد زامبی که قراره با DLC اضافه بشه معلوم شده چند دلاره ؟؟ :-s :d
اونی که تبلیغش اینور اونور هست میگه 4 تا DLC رو به صورت کالکشن بخریم قیمتش چجوریاس ؟
ممنون
Season Pass بازی 49.99 هست
جدا هم فک کنم 14.99 باشه هرکدوم
اینطوری 12.5 میوفته D:

پینگ ها خیلی داغون تر بود تازه بهتر شده یکم . امیدواریم لا اقل یک نیم نگاهی به اینترنت بندازن مسئولین بلکه یک تکونی بخوره و کیفیت ها بره بالا و قیمت ها بیاد پایین و به امید روزی که سطح اینترنت ما به جهانی و حتی فراتر از آن هم برسد .

بچه ها اگه کسی برا مولتیش پایست یه پیغامی پسغامی چیزی بدین ... بابا پوکیدیم از بس با این خارجی های زبون نفم بازی کردیم :D Psn id = Evilslayer31

بچه ها من جدیدا نمیتونم انلاین بازی کنم تا میرم برای لود بازی میپره بیرون این ارور رو میدهunable to establish secure connection to host
به isp هم زنگ زدم کفت خط مشکل نداره پینگمم 150 حالا به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه:cry:

بچه ها اگه کسی برا مولتیش پایست یه پیغامی پسغامی چیزی بدین ... بابا پوکیدیم از بس با این خارجی های زبون نفم بازی کردیم :D Psn id = Evilslayer31

برای شما add request فرستادم. البته با ایرانی ها هم بازی کنی توفیق چندانی نداره، بی ادب زیاد پیدا میشه.

بچه ها من جدیدا نمیتونم انلاین بازی کنم تا میرم برای لود بازی میپره بیرون این ارور رو میدهunable to establish secure connection to host
به isp هم زنگ زدم کفت خط مشکل نداره پینگمم 150 حالا به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه:cry:

من هم به این مشکل برمی خورم. با تغییر dns حل شد. روی automatic dns و 8.8.8.8 امتحان کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or