Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
در کل هر کسی بتلفیلد رو مولتی بازی کرده و اومده کال اف دیوتی مشخص هست که مایوس میشه و کسل کننده هست براش چرا که در زمینه مولتی پلیر و آنلاین تو این چند ساله واقعا بتل فیلد برتری کامل داشته و کال اف دیوتی داره سعی میکنه خودش رو به بتل فیلد برسونه و از اون پیشی بگیره .

می خواستم بیام چند روز پیش بگم اینو بیخیال شدم حوصله بحث ندارم :دی بتل 4 اولین نسخه بتل که من انلاین بازی کردم ! ولی بعد تجربه اون اصلا نمی تونم اینو بپذیرم . نه لگد اسلحه منطقی دیده می شه نه کشت و کشتار درست ! البته بحث سلیقه هم مطرحه ولی من تا قبل بتل 4 خیلی از نسخه های cod رو زدم و راضی بودم . ولی بعد بتل دیگه نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم :دی

بازی رپ گرفتم در کل بنده راضیم و هیچ مشکلس باهاش ندارم.از اول تا الان همشو بای کرده بودم انلاینش انگار یکم تغییر کرده!

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان عزیز بازی خیلی خوبیه ،بخش مولتی ش عالیه و به راحتی چندین ماه سرگرمتون میکنه
من که به هیچ وجه با سینگلش حال نکردم اما بازم خوشحالم چرا که اگزو مود و مولتیش منو کشته

Sent from my iPhone5s using Tapatalk

من روی همه کنسولها و پلتفرمها تستش کردم! :d خب دیگه بیکار بودم گفتم تحقیقی انجام بدم ! روی نسل جدید رو XO خیلی تجربه بهتریه ولی فکر کم رزلیشن رو 4 بیشتر باشه!
من بعد از بازی نسخه4 رم را فروختم ولی برای این که آنلاین گاهی بازی کنم نسخهXOرا نگه داشتم.

البته بخش سینگل و مولتی هنوز به نظرم جای کار داره چون با افتضاحی که با نسخه Ghosts زد واقعا همه رو نا امید کرد و یک جوری با این نسخه میخواستن جبران کنن که تا حدی این کار رو انجام دادن ولی Cod دیگه مثل نسخه های قدیمی خاطره انگیز نیستش و به دل گیمر نمی شینه.

بازی رو چند هفته پیش تموم کردم به نظرم بازی خیلی شاخی بود مولتیش اولین مولتی من تو سری codبود که تا لول 23رسیدم به نظرم جالب بود ولی من هرکاری میکنم نمیتونم fpsبیشتر از 1 ماه مولتیش بازی کنم چه کالاف چه بتل امشب فروختمش
مراحل سينگلش رو دوست داشتم مولتیش هم 10 ساعتی بازی کردم در کل cod جالبی بود
3

در کل هر کسی بتلفیلد رو مولتی بازی کرده و اومده کال اف دیوتی مشخص هست که مایوس میشه و کسل کننده هست براش چرا که در زمینه مولتی پلیر و آنلاین تو این چند ساله واقعا بتل فیلد برتری کامل داشته و کال اف دیوتی داره سعی میکنه خودش رو به بتل فیلد برسونه و از اون پیشی بگیره .

من هم بتل رو دارم و مدام بازیش میکنم هم کال اف رو
واسه من
فرقشون تو اینه که موقعی که حوصله زیاد ندارم و فقط میخوام بکش بکش باشه میام کالاف بازی میکنم (نمیگم بازیش بده)کلا واسه حال کردن خوبه مخصوصا نسخه جدید که سرعت بازی بیشتر شده
ولی مواقعی که میخوام یه مولتی fpsدرست حسابی بازی کنم میرم سراغ بتل

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

New Advanced Warfare title update will balance weapons, fix map exploits | VG247
The next update for Call of Duty: Advanced Warfare will address problems with weapon balancing and fix some map exploits.
That’s according to a tweet from Sledgehammer studio boss Michael Condrey over the weekend, who said the update will be for Xbox One, PS4 and PC.

“TU @X1/PS4 +PC Stay tuned for notes incl weapon balancing, ranked play updates, map exploits & spawn fixes, optimizations +,” he wrote.

من هم بتل رو دارم و مدام بازیش میکنم هم کال اف رو
واسه من
فرقشون تو اینه که موقعی که حوصله زیاد ندارم و فقط میخوام بکش بکش باشه میام کالاف بازی میکنم (نمیگم بازیش بده)کلا واسه حال کردن خوبه مخصوصا نسخه جدید که سرعت بازی بیشتر شده
ولی مواقعی که میخوام یه مولتی fpsدرست حسابی بازی کنم میرم سراغ بتل

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
درسته و این به علت اینه که Cod اون واقعیات یک میدان جنگ واقعی رو نداره و با اون فاصله داره اما بتلفیلد خیلی به یک جنگ نزدیک هست و مهمتر از همه باید با استراتژی جلو رفت در غیر این صورت کشته میشیم و کاری از پیش نمیبریم اما در Cod میتونید بپرید وسط و همه رو بکشید .

چجقدر بازی قشنگ شده !! :دی

من با Ghost واقعا مثل Cod های قبلی حال نکردم و نا امید بودم یکم ولی این عالیههه ! از دیشب دارم co-op و انلاین میزنم معرکه هستن ! قابلیت های Exo کلی تنوع داده و در عین حال اصلا بازی رو لوث هم نکرده !

سینگل هم که مثل همه COD ها عالیه،کیفیت کات سین هاش دیوانه کنندس !! :دی از بهترین CGI های موجوده !

چجقدر بازی قشنگ شده !! :دی

من با Ghost واقعا مثل Cod های قبلی حال نکردم و نا امید بودم یکم ولی این عالیههه ! از دیشب دارم co-op و انلاین میزنم معرکه هستن ! قابلیت های Exo کلی تنوع داده و در عین حال اصلا بازی رو لوث هم نکرده !

سینگل هم که مثل همه COD ها عالیه،کیفیت کات سین هاش دیوانه کنندس !! :دی از بهترین CGI های موجوده !
جالبه اکثرا هم هم نظر هستیم . Ghosts واقعا افتضاحی بود واسه خودش . متاسفانه بعضی از شرکت ها اسمشون که معروف میشه دیگه کار درست انجام نمیدن و کم کاری میکنند . Cod هم دچار همین مشکل شد و واقعا کم کاری شد روش ولی با این نسخه دوباره توانست تا جدی جبران کنه افتضاح های سال قبل رو و دوباره به عرصه رقابت برگرده و دوباره خودش رو به بتلفیلد نزدیک تر کنه که البته باعث میشه که بتلفیلد هم دوباره از ویژگی هاش استفاده کنه و فاصله خودش رو با Cod دوباره زیاد کنه . متاسفانه بعضی از شرکت ها دچار این کم کاری شدن که مثالش هم UbiSoft هستش که متاسفانه آبروش رفت اما خوب تونست تا حدی با Far Cry 4 امسال رو خوب تمام کنه ولی در بازی های دیگشون واقعا در حد و اندازه های سال های قبل خودشون ظاهر نشدن . به هر حال Cod امسال دوباره جدی گرفت کارش رو و تا حدی هم موفق شد .

بازی امروز به دستم رسید. سرور های انلاینش برای من تعجب آور بود. لگ و تأخیر محسوس اصلاً نداشتم !!! خیلی خوب بود. جالب، سریع و جذاب.
گرافیک این بازی به نظرم خیلی کم هست با توجه به قدرت سخت افزارهای این نسل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or