Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
بازی رو گرفتم سینگلش رو تا چپتر 7 رفتم واقعا بازی عالیه . هم گرافیک هم موسیقی هم گیم پلی . واقعا گیم پلی خیلی سریع و عالی شده دمشون گرم . داستان فقط یکم کلیشه ای هست که خب اصلا مهم نیست :دی

بخاطر اینترنت داغون هستش که آنلاین مشکل داره انشالله در روز های آینده مشکل رفع میشه و با آپدیت ها هم مشکلات و باگ های بازی رفع میشه .

اقا اين مولتيش بدجوري داغونم كرده! خيلي خداس! من عاشق كرايسس دو بودم و شبانه روز بازي مي كردم سال ٩٠ تا اخراي ٩١ و ديگه بعد اون مولتي به اون صورت بازي نكردم ولي اين بازي بد دوباره منو مشوند به اين وادي

سوالم اينه كه همه بازيكنا اگزو سوييت هاي طلايي و ديزايناي خيلي خوشگل و خفن دارن ولي تو ليست من نيستش! ايا جزو dlc هست اين كلاه كاسكتا و لباساي قشنگ يا نه بايد چلنج تموم كنم تا بده؟

واقعا توی مولتی هر قسمتی چالش خاص خودشو داره و مثل نسخه های قبلی نمیتونید همینجوری برید وسط و همرو بکشید و باید حواستون رو جمع کنید تا زنده بمونید و با استراتژی برید جلو .

سوال:
1- کمپ یعنی چی؟
2- سرور اختصاصی یعین چی و در بازی آنلاین چه تاثیری داره؟
3 به نظر شما cod aw بازی هست که خیلی به اندازه ی مثلا gta و fifa ارزش خرید داشته باشه؟

سوال:
1- کمپ یعنی چی؟
2- سرور اختصاصی یعین چی و در بازی آنلاین چه تاثیری داره؟
3 به نظر شما cod aw بازی هست که خیلی به اندازه ی مثلا gta و fifa ارزش خرید داشته باشه؟
منظور از سرور اختصاصی رو نفهمیدم…
کمپ یعنی اینکه تو یه جای خلوت که محدوده دید حریف نیست بشینید و تا اون فرد اومد بزنیدش... کار افراد غیر حرفه ای و ضعیف هست…
اگه جی تی ای رو بازی نکردید حتما اونو بگیرید... فیفا هم که اگه به فوتبال علاقه دارین بخرین… فیفا ۱۵ البته یکی از بدترین نسخه های سری فیفا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or