Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اقا اين Bonus Waveـه Zombie واقعا عالي بود ، واقعا لذت برديم
حيف خيلي كم بود ، داستانش از داستان خود بازي باحالتر بود :d
بعد ديالوگاي Gideon عالي بود :))
كلا خستگيمون در رفت ، به نظرم مقدمه اي بود واسه يه ZombieDLCـه 10$ـي
بدن استقبال ميشه !
فک کنم این بخش با DLC تکمیل بشه ... خوراک سیزن پس بازا هست... من اگه اول یه اینترنت با پینگ درست و درمون گیر بیارم حتما سیزن پس بازی رو میخرم

دوستان وضعيت سرورها چه جوريه ؟ من فقط واسه مولتي پليرش مي خوام بگيرم ولي گويا سرورها مشكل ساز شده واسه يه سري از بچه ها و لگ و ... خيلي دارن

دوستان وضعيت سرورها چه جوريه ؟ من فقط واسه مولتي پليرش مي خوام بگيرم ولي گويا سرورها مشكل ساز شده واسه يه سري از بچه ها و لگ و ... خيلي دارن
خوبه من با خارجیا راحت بازی میکنم تازه همشونم منگلن راحت میتونی هرچی بخوای بزنی.با ایرانیا هم مشکلی نداره و خوبه.

- - -ویرایش - - -

بدی ps4 اینه دی ال سی ها دیرتر براش میاد
سره origin bo2 اینقدر به این ps3 دار ها خندیدیم اخرشم داره سره خودمون میاد:d

سلام دوستان عزیز من زیرو دی خریدم ریجن 1 ولی اکانتم 2 هست! رفتم تو اکانت 1 کد رو زدم 2 تا گزینه آورد که arsenal و یکی دیگه بود منم رو arsenal زدم دانلود شد ولی اونیکی دانلودش خاموشه! یعنی چی ؟ زمان داشته ؟ و اینکه چجوری از این گزینه ها تو ریجن 2 که اکانت اصلیم هست استفاده کنم؟ لطفا کمکم کنین و اینکه psn منرو اگه دوست داشتین ادد کنین بازی کنیم باهم

سلام دوستان عزیز من زیرو دی خریدم ریجن 1 ولی اکانتم 2 هست! رفتم تو اکانت 1 کد رو زدم 2 تا گزینه آورد که arsenal و یکی دیگه بود منم رو arsenal زدم دانلود شد ولی اونیکی دانلودش خاموشه! یعنی چی ؟ زمان داشته ؟ و اینکه چجوری از این گزینه ها تو ریجن 2 که اکانت اصلیم هست استفاده کنم؟ لطفا کمکم کنین و اینکه psn منرو اگه دوست داشتین ادد کنین بازی کنیم باهم

يكي رو بزني دانلود شه اون يكي هم دانلود ميشه ، برا منم اينجوري شد رفتم داخل بازي ديدم جفتش دانلود شده

چرا این outfit ها که میده مثلا helmet ها هی دوباره بعد از یک مدتی پس میگیره از آدم :d
همینطوریه
واسه اینکه همیشه باز باشه مثل cod های قبلی باید challenge های مربوطشون رو انجام بدی.
به نظرم اینطوری کردن بلکه تنوعی باشه در کل و همه بتونن استفاده کن از همه جور ایتم .... بعضی ایتمهای خیلی سخت بود باز کردنش.

دوستان من این Bonus Round زامبی رو هم رد کردم تروفی رو هم گرفتم ولی تو قسمت مولتی پلیر Outfit زامبی مثل کله ، لباس و Exo برام آزاد نشده ؟!
تو یه ویدیو دیدم بعد از رد کردن مرحله Tier 4 تو قسمت آنلاین این Outfit آنلاک میشه ولی برای من نشده
کسی اطلاع نداره مشکل میتونه از کجا باشه ؟
ویرایش:
دوستان امکان داره من Local Play بازی کردم برام آزاد نکرده باشه ؟(اگر آره پس چرا تروفیش آنلاک شد)
یا باید برم تو Exo Survival Online بعدش به صورت Private شروع کنم نقشه ها رو از اول رفتن ؟!؟!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش 2 :
کسی پیدا نشد جواب من رو بده خودم تست کردم حالا تنیجه رو برای همه میگم
اگر دنبال آزاد کردن کل تریپ زامبی تو مولتی پلیر هستید (کله،لباس،شلوار،دستکش،کفش و Exo زامبی) اگر مراحل Exo Survival رو تو حالت Local Play تو PS4 بازی کنید این Outfit براتون تو مولتی پلیر آزاد نمیشه به هیچ وجه
باید مراحل Exo رو از این جا رد کنید اونم باید آنلاین باشید وگرنه نمیتونید بازی کنید
Exo Survival > Play Online > Private Match
بعد اگر خواستید موقع بازی کسی دوستی،رفیقی Join شما نشه از Game Setup گزینه Join رو بذارید رو Not Alowed از همینجا هم میتونید نقشه مورد نظرتون رو انتخاب کنید

اینم یه راهنمایی برای کسانی که درمورد راندها اطلاع ندارن:

برای آزاد شدن 4 نقشه Tier 2 باید جمع Round های 4 نقشه Tier 1 با هم بشه 50 راند
برای آزاد شدن 4 نقشه Tier 3 باید جمع Round های 4 نقشه Tier 2 با هم بشه 75 راند
برای آزاد شدن آخرین نقشه در Tier 4 باید جمع Round های 4 نقشه Tier 3 با هم بشه 100 راند
Tier 4 یا آخرین نقشه رو تا راند 10 صبر کنید تا Bonus Round رو ببینید
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان من این Bonus Round زامبی رو هم رد کردم تروفی رو هم گرفتم ولی تو قسمت مولتی پلیر Outfit زامبی مثل کله ، لباس و Exo برام آزاد نشده ؟!
تو یه ویدیو دیدم بعد از رد کردن مرحله Tier 4 تو قسمت آنلاین این Outfit آنلاک میشه ولی برای من نشده
کسی اطلاع نداره مشکل میتونه از کجا باشه ؟
ویرایش:
دوستان امکان داره من Local Play بازی کردم برام آزاد نکرده باشه ؟(اگر آره پس چرا تروفیش آنلاک شد)
یا باید برم تو Exo Survival Online بعدش به صورت Private شروع کنم نقشه ها رو از اول رفتن ؟!؟!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش 2 :
کسی پیدا نشد جواب من رو بده خودم تست کردم حالا تنیجه رو برای همه میگم
اگر دنبال آزاد کردن کل تریپ زامبی تو مولتی پلیر هستید (کله،لباس،شلوار،دستکش،کفش و Exo زامبی) اگر مراحل Exo Survival رو تو حالت Local Play تو PS4 بازی کنید این Outfit براتون تو مولتی پلیر آزاد نمیشه به هیچ وجه
باید مراحل Exo رو از این جا رد کنید اونم باید آنلاین باشید وگرنه نمیتونید بازی کنید
Exo Survival > Play Online > Private Match
بعد اگر خواستید موقع بازی کسی دوستی،رفیقی Join شما نشه از Game Setup گزینه Join رو بذارید رو Not Alowed از همینجا هم میتونید نقشه مورد نظرتون رو انتخاب کنید

اینم یه راهنمایی برای کسانی که درمورد راندها اطلاع ندارن:

برای آزاد شدن 4 نقشه Tier 2 باید جمع Round های 4 نقشه Tier 1 با هم بشه 50 راند
برای آزاد شدن 4 نقشه Tier 3 باید جمع Round های 4 نقشه Tier 2 با هم بشه 75 راند
برای آزاد شدن آخرین نقشه در Tier 4 باید جمع Round های 4 نقشه Tier 3 با هم بشه 100 راند
Tier 4 یا آخرین نقشه رو تا راند 10 صبر کنید تا Bonus Round رو ببینید
موفق باشید.
ممنون عزیز فقط اگه میتونی یه توضیحی کامل و جامعی در مورد بخش Exo Survival میدی
من بخش Survival توی mw3 رو خیلی دوس داشتم و بازی میکردم چه تنهایی و چه 2نفره با رفقا البته به صورت افلاین اما اینو امروز بازی کردیم زیاد نفهمیدیم چیکار باید بکنیم:d چی به چیه کلا:d
یه چی دیگه هم بود معلوم نبود کجا امتیاز رو میزنه من نمیبینم یا اصلا نمیزنه؟
خیلی هم سخت بود مپ ها هم همه غیر از مپ اول قفل بودن
راستی زامبیش تو کدوم مپه و فقط یه رانده؟

آخرین ویرایش:
سرور های آنلاین بهتر شدن دوستان هرکی منتظر بود درست شده میتونه راحت بازی کنه . واقعا نسبت به نسخه Ghosts این نسخه خیلی بهتر شده. Ghosts مولتیش واقعا خشک بود و جذاب نبود اما این خیلی بهتر هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or