Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اصلاً انتظار نداشتم یه روزی وقتی نگاه به تریلر Call of Duty میکنم دقیقاً احساس کنم دارم تریلر کیلزون میبینم ...

البته با این تفاوت که گرافیکشم نسبت به کیلزون افتضاحه ..!ً

کال اف دیوتی واقعا داره کپی میکنه مثلا اگه ما یه بازی تو سبک اینده بخریم خب چه کاریه میریم دستنی و Kill Zone Shadow Fall می گیریم واقعا بنظرم باید یکم اکتیویژن از EA یاد بگیره /:)

اینجا انجمن همه می تونن نظر بدند نظر همه مهمه ! :|

والا منم همین نظرو داشتم ... متاسفانه کاربر محترم Angry Man نزدیک بود اون پشتا بگیره مارو یه کتک جانانه بزنه ...
گفتم بحث و ادامه ندم بهتره...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

بچ ها Sledgehammer این هفته رو Hammerweek معرفی کرده و توی هر روز این هفته یه چیز معرفی میشه و پنجشنبه میگن یه سوپرایز بزرگه! اینم از برنامش:

Monday – 5th Anniversary and Photo Gallery
Tuesday – T-Shirt, Challenge Coin, and Patch sweepstakes on Twitter
Wednesday – Exclusive Digital Content
Thursday – Surprise
Friday – Studio Happy Hour & Toast Photo Album
امروز یه عکس منتشر شده که در زیر میبینید جزییات بطور شگفت اوری زیاده:

باید منتظر باشیم ببینیم فردا چی میشه!!!!

منبع

یادمه اون موقع واسه سری های اول بازی چه اب و تابی داشتیم!
اما کم کم بعد نسخه MW2 این بازی هم کم کم رفت قاطی بازی هایی که دیگه بودن یا نبودنشون فرقی نداره!
اینم بد نیست شاید از نسخه GHOST بهتر باشه هنوزم احساسات ادمو جریحه دار میکنه!
ولی بعد از یه بار بازی کردن شاید دیگه ارزش بازی کردنو نداشته باشه
در کل من کلا از سری قبلی به بعد قید این سری رو زدم ولی خوب هنوزم طرفدارای خاص خودشو داره که معمولا بچه های زیر 18 سالن!!:)

در کل من کلا از سری قبلی به بعد قید این سری رو زدم ولی خوب هنوزم طرفدارای خاص خودشو داره که معمولا بچه های زیر 18 سالن!!:)
هر عنواني تو هر ژانري، طرفدار هاي مخصوص به خودش رو داره كه از بچه هاي دبستاني گرفته تا آدم هاي سالخورده گروه بندي ميشن بنابراين خواهشا تو تاپيك مربوط به يه بازي، طرفدارهاي همون بازي رو زير سوال نبر عزيزم.

من دیگه از MW3 هیچکدوم از COD ها رو نرفتم ولی با دیدن اینا دوباره مشتاق شدم قبلیا رو برم گفتم شاید چیزی رو از دست بدم .
Spacey 's Character As head of Atlas, a private military corporation, Jonathon Irons wields immense power that isn’t restricted by law or elected official

jhlchvl7891o01vgyapp.jpg

ecpsqqq8kypqn95ehht8.jpg

6bfdeumcca5lpz7b3rv8.jpg

آخرین ویرایش:
یادمه اون موقع واسه سری های اول بازی چه اب و تابی داشتیم!
اما کم کم بعد نسخه MW2 این بازی هم کم کم رفت قاطی بازی هایی که دیگه بودن یا نبودنشون فرقی نداره!
اینم بد نیست شاید از نسخه GHOST بهتر باشه هنوزم احساسات ادمو جریحه دار میکنه!
ولی بعد از یه بار بازی کردن شاید دیگه ارزش بازی کردنو نداشته باشه

خیلی ازکسایی که میشناسم کلی بد و بیراه به کال اف سازنده هاش گفتن ولی
اخرشم تا کال اف میاد همشون بازیش میکنن
منم فن کا اف نیستم منکر اینم نیستم که سینگل پلیرش خیلی خیلی افت کرده ولی هر چقدرهم افت کرده باشه هنوز مولتیش خیلی جذابه
خیلی خیلی ادمو سرگرم میکنه

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or