Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
99 دلار راسته؟؟!!!

من فقط میتونم به دوستانی که میتونند این بازی رو بخرن مبارک باشه بگم!! من با این قیمت و وضع بازار ایران راهی ندارم جز اینکه قیدش رو بزنم. مخصوصا همچین عنوانی که عمه جان بنده هم به اسم میشناسه!!!!

بچه ها یه تاپیک بایستی زده بشه که که در پاییز الویت خریدها مشخص بشه. الان فیفا و جی تی ای و اویل ویتین و... رو چجوری باید الویت بندی کنیم خدایییش؟؟! :)

جون شما راستکی فکر کردم 100 دلار شده، پیش خودم گفتم با اینهمه قدرت گرافیکی که نشون دادن بعید هم نیست. الان که میگید 60 دلاره یه جورایی امید به اردوی تیم ملی برگشت :)

ولی بی شوخی بچه هایی که در وضعیت مشابه هستند یه ذره مارو کوچ کنند که کدوم بازیا رو باید در الویت اول خرید!

الان ew,gta,fifa و همین بازی و خیلی بازیهای دیگه پاییز ریلیز میشن. تازه از اون طرف هم بخوریم کریسمس فکر میکنم یه موج بازی هم اون موقع خواهیم داشت. بایستی حساب شده بازی خرید.

مزخرف بود(البته به نظر من).. :d
برای من که از قدیم این سری رو بازی میکردم یازی شده یه آشغاله به تمام معنا..
واسه منو خیلیای دیگه این سبکی که سرآمدشم تایتن فالو هیلو و اینجور چیزاس هیچ لذتی نداره..
این سری برای این طرفدار پیدا کرد که فضایی نبود نبردای تن به تن داشت..تخیلی نبود و حس نبردای مدرنو داشت و چیزایی که مثه یه نبرد واقعی هیجانو منتقل میکرد ..
شما سری مدرن وارفار و حتی بلک اپس1 رو یادتون بیاد چقدر عالی و لذت بخش بود..
و حالا که همش مثه کانگورو میپرن اینور اونور و غیب میشن و خیلی چیزای مسخره ی دیگه که شاید برای امثال من هیچ لذتی نداره..
حیف که همچین بلایی سر این بازی داره میاد..
مسخرست..

آخرین ویرایش:
تریلر مولتی پلیر بازی حرف نداشت :دی
منو یاد cod : black ops 2 میندازه
احساس میکنم گیم پلیش خیلی شبیه اونه و خیلی روونه امید وارم افتضاحی که cod ghosts بود رو این جبران کنه
در ضمن یک خبر خوب با توجه به اینکه توی بازی جت پک و .... داره به نظرم دیگه چیزی به اسم کمپ وجود نداره + گیم پلی بازی واقعا اکشن میشه (شاید به اکشنی kz)
فکر کنم بتونه بزنه رو دست titan fall :دی
فقط خدا کنه مثل cod ghosts سرور های خوبی داشته باشه :دی

مزخرف بود(البته به سلیقه ی من).. :d
واسه منو خیلیای دیگه این سبکی که سرآمدشم تایتن فالو هیلو و اینجور چیزاس هیچ لذتی نداره..
این سری برای این طرفدار پیدا کرد که فضایی نبود نبردای تن به تن داشت..تخیلی نبود و حس نبردای مدرنو داشت و چیزایی که مثه یه نبرد واقعی هیجانو منتقل میکرد ..
و حالا که همش مثه کانگورو میپرن اینور اونور و غیب میشن و خیلی چیزای مسخره ی دیگه که شاید برای امثال من هیچ لذتی نداره..
مسخرست..

دقیقا هر سال اشغال تر از پارسال:|یک لحظه فکر کردم Titanfall جدیده:))
حیف یاد اون cod قدیمی بخیر=((
من که فکر نکنم بخرمش برا کنسولا next-generation:-/
اش در همی شده/:)
100رحمت به کانگورو مثل میمون از سرا کله هم تو بازی بالا ميرفتن=))

مزخرف بود(البته به نظر من).. :d
مسخرست..
این که کلا از CoD جدا شده رو موافقم :دی MW2 زمین تا آسمون با این فرق داشت و جذابیتش به مپای عالیش بود! اما این بیشتر زده تو خط اکشن سریع!

البته من خیلی خوشم اومد از تریلر ولی این CoD نبود در واقع :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or