Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
مزخرف بود(البته به نظر من)..
yahoo_4.gif

برای من که از قدیم این سری رو بازی میکردم یازی شده یه آشغاله به تمام معنا..
واسه منو خیلیای دیگه این سبکی که سرآمدشم تایتن فالو هیلو و اینجور چیزاس هیچ لذتی نداره..
این سری برای این طرفدار پیدا کرد که فضایی نبود نبردای تن به تن داشت..تخیلی نبود و حس نبردای مدرنو داشت و چیزایی که مثه یه نبرد واقعی هیجانو منتقل میکرد ..
شما سری مدرن وارفار و حتی بلک اپس1 رو یادتون بیاد چقدر عالی و لذت بخش بود..
و حالا که همش مثه کانگورو میپرن اینور اونور و غیب میشن و خیلی چیزای مسخره ی دیگه که شاید برای امثال من هیچ لذتی نداره..
حیف که همچین بلایی سر این بازی داره میاد..
مسخرست..

والا تا اون جایی که من میدونم قسمت مولتی پلیرش دو مدل داره: یکی اون سوسول بازیه:d یکی هم این مد کلاسیک خودمون یعنی بدون بپر بپر و از این حرفا

بتونن تا زمان لانچ روی بعضی اسلحه ها وقت بیشتری بذارن این نسخه خیلی خوب از اب درمیاد

آخرین ویرایش:
این دیگه چیه عجب گندی ساختن:d
کل بازی منو یاد موقعی مینداخت که تو سری های قبلی ادمین سرور JUMP MODE رو فعال میکرد:))
به نظرم MODERN WARFARE2 رو واسه نسل جدید ریمسترد میکردند موفقیتی بیشتر بود تا این کپی محض8-|

این دیگه چیه عجب گندی ساختن:d
کل بازی منو یاد موقعی مینداخت که تو سری های قبلی ادمین سرور JUMP MODE رو فعال میکرد:))
به نظرم MODERN WARFARE2 رو واسه نسل جدید ریمسترد میکردند موفقیتی بیشتر بود تا این کپی محض8-|
مدرن وار فیر ۲ پیشکش ... همون Call of duty 2 جنگ جهانی دوم ریمستر میکردن خیلی دلچسب تر بودش

خدایش که چی ربات بازی شده ...چریک بازیو جنگ سرد بود داستان جالبتر بود یا حتی ی روایت چسبنده از جنگ جهانی2 خیلی داستان زیاد داره اون زمانشم چریک بازی بوده چتر باز بوده حمله جالبه ژاپن به پرل هاربر به نظرم تاریخی قشنگتر میشد...اما باید نشست و دید چی میشه اما اینکه حسه ربات بازی و پرش آدم رو موانع فکر هم ذات پنداری دیگه با شخصیت سرش نمیزنه زود بازیو فراموش میکنه مشکله همیشگیه کالاف ...روایت چندین فرمانده یا تکاور جنگ جهانی میتونست با گرافیک و داستان جذاب بازیو از حالت تکراری و سینما محوری در بیاره البته این ینظره شخصیه...
حالا نمیخوایم حرف سیاسی بزنیم اما فک میکنم بازیای کالاف و بتل شدن نماده به رخ کسیدن تکنولوژی آمریکا حتی اگر اون تکنولوژی نباشه تو دنیا ...ی جورایی حس میکنم مجبورشون میکنن ابر انسان جلوه بدن تو دنیا سربازاشونو الانم که صنعت گیم از فیلم جلوتره چه جای بهتر از اینجا...

مدرن وار فیر ۲ پیشکش ... همون Call of duty 2 جنگ جهانی دوم ریمستر میکردن خیلی دلچسب تر بودش

ادم الان اینو میگه ولی اگه جنگ جهانی ام ریمستر میکردن کی میرفت بازی کنه؟ (مسلما عده اش کمتر از این سری هستند)

دوستانی هم که هی میگن کپی کرده کپی کرده خب قرار نیست که یه بازی که روی سبک ساخته شد هیچ سازنده دیگری توی همون سبک خاص دیگه بازی درست نکنه که

اکتی خواسته خیر سرش نو اوری کنه (نسل قبل همه میگفتن دیگه تکراری شده و گرافیک پایینه و...)

وقتی بازی تغییر نمیکرد، گیر میدادن که چرا همیشه یه شکله، حالا که داره تغییر میکنه گیر میدن که باید مثل قدیم شه :دی دنبال چی هستین دقیقاً؟ :دی

اونایی هم که میگن برگرده به زمان جنگ جهانی، به این مسئله فکر کردید که ساختن یه مالتی پلیر با مکانیک خوب چقدر سخت تر میشه اگه زمان بازی جنگ جهانی باشه؟ درسته که شدنیه، ولی با مدرن شدن بازی و اضافه شدن کلی اسلحه و امکانات که به فضای بازی میخوره، دستشون برای ساختن یه مالتی پلیر خوب بازتر شده. این حس نوستالژی رو کنار بذارید، با نسخه های اول خیلی حال کردید چون سن و سالتون کم بود و CoD هم بازی خوبی بود و حسابی تو ذهنتون مونده. الان هر بازی جلوتون بذارند ازش ایراد میگیرید :دی

راستی گرافیک بازی هم خیلی خوب شده. کاملاً نسل بعدیه.

وقتی بازی تغییر نمیکرد، گیر میدادن که چرا همیشه یه شکله، حالا که داره تغییر میکنه گیر میدن که باید مثل قدیم شه :دی دنبال چی هستین دقیقاً؟ :دی

اونایی هم که میگن برگرده به زمان جنگ جهانی، به این مسئله فکر کردید که ساختن یه مالتی پلیر با مکانیک خوب چقدر سخت تر میشه اگه زمان بازی جنگ جهانی باشه؟ درسته که شدنیه، ولی با مدرن شدن بازی و اضافه شدن کلی اسلحه و امکانات که به فضای بازی میخوره، دستشون برای ساختن یه مالتی پلیر خوب بازتر شده. این حس نوستالژی رو کنار بذارید، با نسخه های اول خیلی حال کردید چون سن و سالتون کم بود و CoD هم بازی خوبی بود و حسابی تو ذهنتون مونده. الان هر بازی جلوتون بذارند ازش ایراد میگیرید :دی

آقا شما شک نکن ما ها هممون بازیو میگیریم بازیش میکنیم و توش شکی نیست اما اینکه زیادی از زمان خودش و واقعیت هم جدا شدن داستان سازه مثلا تو ی گیم پلی که روی ی پل بود دیدم میپرید رو سقفه ماشینا اتوبوسا :dنارنجکش شبیه توپ مسابقه هری پاتر یک پرواز میکرد میرفت سمته دشمن بازی حس میکردی راحته و حس واقعی جنگ توش نبود ی حالت خوب قراره فقط بریم جلو بود

هرکسی یه علاقه ای داره... این نشون میده که CoD فرانچایز محبوبی هست... منتهی وقتی بازی میاد همه میگن چرا هرسال کالاف منتشر میشه...! اکتی دقیقا باید به کدوم ساز برقصه؟

الان هم بازی تغییر خاصی نداشته و تنها چیزی که توش احساس میشه جدیده همین Exo هایی هست که گذاشتن که یکیش پروازه یکی غیب شدن و از این دست کاراس
من خودم تا bo1 عاشق سری COD بودم حتی MW3 رو هم خیلی بازی کردم و نمیخوام از بازی ایراد بگیرم ولی خوب باید واقع گرایانه نگاه کرد...دوران COD به پایان رسیده
وقتی شما یه بازی رو بازی میکنی که خیلی ازش خوشت میاد اگه نسخه بعد از این نسخه بهتر نباشه بدون شک بازی براتون یکنواخت و تکراری به نظر میاد
به نظرم ACTIVITION باید بازی رو خیلی وقت پیش رها میکرد و اینقدر کشش نمیداد که همون نسخه های عالی و خاطراتشون بمونه
در کل ACTIVITION هم به پولی که درمیاره اهمیت میده حالا میخواد سودی که از این بازی میکنه نصف نسخه قبل باشه یا بیشتر در هر صورت سودشو میکنه و تا میتونه نسخه تکراری میزنه
دقیقا همین بلا هم سر سری BF اومده ..... در کل میگم بازیساز به سودش اهمیت میده و اینکه میگن به گفته طرفدارا و اینا عمل کردیم حرفی بیش نیست:)

سینگلش که شک ندارم معرکست . خیلی جلوه های بصریش منو کشتوند :d . ولی مولتیش واقعا هر چی به خودم فشار آوردم بازم حس خونوک بودن بهم دست داد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or