Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
خیلی مضخرف بود :-&
مطمئنم همون اشتباه Kill Zone تکرار میکنه :-&

دقیقا به نظر منم اشتباه کیلزون داره تکرار میشه ... این کال اون کال ۶۰ فریم با یه عالمه enemy نبود ... دقیقا مثل کیلزون که ۴ تا دشمن میکشتی ۵ دقیقه راه میرفتی دوباره ۴ تا ... ولی گرافیکش واقعا بالا بود ... اون از بتل اینم از کال فقط می مونه destiny که کاره بانجی حرف نداره ... شکست همانند کیلزون پیش بینی میشه

دوستانی که میگن عالی بود از نظر گرافیک میگن دیگه چون عمرا گیم پلی سریع قبلی هارو نداشت ؟

Last edited by a moderator:
آقا این بازی واقعا داشت روی 60 فریم اجرا میشد یا میخوان single player رو سی فریمش بکنن؟ :d
واقعا گرافیکش next-gen بود. از این حالت sci-fi هم به شدت استقبال میشه :bighug:

واقعا که چه افتضاحیه این بازی .. رسما COD رو به فنا دادن ... حالم بهم خورد ... عمرا با نمایش کنفرانس مایروسافتش قصد خریدش رو داشته باشم ... خیلی آشغال ... معلوم نیست بازی کرایسیس هست ... تایتان فال هست ... کیلزون هست ... معلوم نیست چیه ... من که نا امید شدم رفت با اون اسلحه های چرتش!

واقعا که چه افتضاحیه این بازی .. رسما COD رو به فنا دادن ... حالم بهم خورد ... عمرا با نمایش کنفرانس مایروسافتش قصد خریدش رو داشته باشم ... خیلی آشغال ... معلوم نیست بازی کرایسیس هست ... تایتان فال هست ... کیلزون هست ... معلوم نیست چیه ... من که نا امید شدم رفت با اون اسلحه های چرتش!

بنظر من اولین بازی توی این سری هست که خیلی پیشرفت داشته از هر نظر هرچی نباشه 3 سال در دست ساخت بوده!
شما میخوای نخری نخر کسی نمیخواد نظرتو بدونه!

خوب پس شبیه هیچ بازی ای نیست پس نو آوری محسوب میشه :D

به نظره من که خیلی خوب بود
به نظره من که این جدیده خیلی خیلی خوب بود !
gameplay هم این توی بخشه multi باید درست حسابی باشه ! جای نگرانی اصلا نیست D: >_< یه کمی هم اصلا تاکتیکی شده باشه خودش خیلی خوبه !

اصلاً انتظار نداشتم یه روزی وقتی نگاه به تریلر Call of Duty میکنم دقیقاً احساس کنم دارم تریلر کیلزون میبینم ...

البته با این تفاوت که گرافیکشم نسبت به کیلزون افتضاحه ..!ً

به نظرم جنگ ویتنام پتانسیل خیلی زیادی داره!میتونن شوروی و کره شمالی و ویتنام رو به بازی ربط بدن:dیه داستان خوب مثل BO.
گیم پلی این بازی به نظر خوب می رسید!گرافیکشم خوب بود.بیبینیم چی میشه.
هیتر های عزیزم لطفا انصاف داشته باشن:|بازی که می خواد هر سال بیاد یه روز داستان و گیم پلیش ته میکشه!به نظرم چاره ای جز این نداشتن!
گذشته و حال رو تموم کردن!!مونده ترتیب آینده رو بدن:d

به نظرم جنگ ویتنام پتانسیل خیلی زیادی داره!میتونن شوروی و کره شمالی و ویتنام رو به بازی ربط بدن:dیه داستان خوب مثل BO.
گیم پلی این بازی به نظر خوب می رسید!گرافیکشم خوب بود.بیبینیم چی میشه.
هیتر های عزیزم لطفا انصاف داشته باشن:|بازی که می خواد هر سال بیاد یه روز داستان و گیم پلیش ته میکشه!به نظرم چاره ای جز این نداشتن!
گذشته و حال رو تموم کردن!!مونده ترتیب آینده رو بدن:d

کال اف دیوتی واقعا داره کپی میکنه مثلا اگه ما یه بازی تو سبک اینده بخریم خب چه کاریه میریم دستنی و Kill Zone Shadow Fall می گیریم واقعا بنظرم باید یکم اکتیویژن از EA یاد بگیره /:)

شما میخوای نخری نخر کسی نمیخواد نظرتو بدونه!

اینجا انجمن همه می تونن نظر بدند نظر همه مهمه ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or