Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اه اه اه گند زدن به سبک کا اف رفته بابا کال اف به خاطر اینکه به دنیای واقعی شباهت زیادی داشت انقدر طرفدار داره من که خیلی بدم میاد وقتی کال اف تو اینده باشه فقط سری های modern warfare

اه اه اه گند زدن به سبک کا اف رفته بابا کال اف به خاطر اینکه به دنیای واقعی شباهت زیادی داشت انقدر طرفدار داره من که خیلی بدم میاد وقتی کال اف تو اینده باشه فقط سری های modern warfare

اینقدرها هم دیگه بد نیست که شما میگید:d

:دی متاسافنه بازی های Cross-gen همشه یه جای کارشون میلنگه. ممکنه مدلسازیها پیشرفت داشته باشه توی این شماره ولی هنوز اون خطی بودن و اسکریپت تا خرتناقش رو داره (المانهای نسل قبل).
همین Destiny خودمون فوق العاده گرافیک چشم نوازی داره ولی انیمیشن های هر سه کلاس یکی هست !!. وقتی وزن و جنسیت و آرمور و حتی نوع سلاح و وزنی که روی کرکتر هست با هم فرق داشته باشه %100 نوع حرکت و راه رفتن و .... باهمدیگه فرق میکنه یعنی باید بکنه که در destiny اینطوری نیست چون بازی cross genه.
از اون طرف وقتی the divison و the order رو میبنی قضیه 180 فرق میکنه. گیمی که از ریشه برای این نسل ساخته شده.

درکل حتی اگر گرافیکش هم فک انداز و این نسلی باشه بازم خیلی چیزهاش نیست. گرچه خودم هایپم الان و بدون شک این شماره رو بازی میکنم ولی به چشمم یه گیم نسل حاضر نی :دی.

درسته كراس جن هست ولي من گوست رو اول تو ٣٦٠ تموم كردم الانم دارم رو پي اس ٤ ميرم. بازي همونه ولي گرافيك خيلي بالاتره! حتي فك ميكنم تفنگاشم بازسازي كردن واسه نسل هشت و علاوه بر همه اينا تكسچراش بي نهايت جزييات داره در صورتي كه ٣٦٠ اينجوري نبود و بي گرافيك بود يجورايي. جداي از همه اونا تو ٣٦٠ اي اي ضعيف بود و مسبب گرافيك درهم برهم ولي تو ٤ گرافيك بشدت تميز و تفكيك شده. قطعا اين ادونسد وارفر از گوست هم بهتر خواهد بود

کال آف فقط تا Mw2 کالاف بود بعدیاشو دیگه من حساب نمیکنم چون واقعا افتضاح بود این نسخه جدید هم که در حال ساخت هست همینطور واقعا افتضاحه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or