Call of Duty: Advanced Warfare

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
17765515465794251455.png

در حالی که Activision امروز اعلام کرده بود، نسخه جدید Call of Duty یک شنبه هفته آینده به صورت رسمی معرفی خواهد شد و تریلری از این بازی در روز یک شنبه 4 May منتشر خواهد شد، دقایقی قبل سایت Destructoid تریلر آخرین شماره Call of Duty به نام Call of Duty: Advanced Warfare منتشر کرد.

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد، از جمله وسایل حمل و نقل بسیار بزرگ که می توانند غیب شوند، سربازانی که exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است.

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
DLC بازی Call of Duty: Advanced Warfare در ابتدا برای Xbox عرضه خواهد شد

CODAWBOX-221x200.jpg

در طی روز گذشته و امروز خبرهای بسیاری از نسخه ی جدید سری بازی Call of Duty شنیده شد. بیشتر خبرها شامل موارد اضافه شده به بازی و تغییرات آن نسبت به نسخه های قبلی بوده است. حال به نظر می رسد که یکی از سنت های این بازی ثابت مانده است. DLC های این بازی در ابتدا برای Xbox عرضه می شوند.از زمان عرضه ی بازی Black Ops در سال ۲۰۱۰، DLC های این سری بازی اول برای کنسول های مایکروسافت عرضه شده و پس از آن برای کنسول های سونی می آمدند. معمولا بازه ی زمانی عرضه ی DLC بین این کنسول ها ۱ ماه بوده است. حال به نظر می رسد که در Advanced Warfare هم این شرایط ثابت مانده است و چیزی تغییر نکرده است. این بازی که یازدهمین بازی سری Call of Duty است، در تاریخ ۴ نوامبر عرضه خواهد شد. این بازی قرار بود در روز یکشنبه توسط Activision به صورت رسمی معرفی شود. اما خبرهای درز کرده از این بازی به حدی زیاد شد که شرکت تصمیم به معرفی آن در امروز گرفت. به نظر می رسد که این بازی برای ۲ کنسول اصلی نسل قبل نیز عرضه شود.

از همین الان email هم بمبارون شد که بیاید Limited Edition رو pre order بدید .
خوب شد اخر سر که گفتن خلاصه گرافیکش بهتر میشه شد. البته همچنان روی PS3 - xBOX360 هم عرضه میشه. ولی فکر نمیکنم تا زمان عرضه گرافیکش ایستادگی کنه . از نظرgameplay هم خوب میزد ! کلا نسبت به قبل انگاری خیلی Sci-Fi شده که خوشم نیومد زیاد. کاشکی یه بار بشه یه بازی Shooter دوباره از WW2 بسازن.

بهُ بهُ به. :bighug:..:x

همیشه عاشق سری کالاو بودم،هستم و خواهم بود. ;;)
از اینکه بازی توی کُنفرانس مایکرو نمایش خفنی هم داشته باشه شدیداً استقبال میشه. [الی الخصوص اگه یه چیز تو مایه های "MW2" باشه نمایشش (هر چند خیلی بعیده)]
خوشحال شدم که تریلر بازی از نسخه X1 کپچر شده بود و 1 ماه هم DLC های بازی انحصار زمانی XBOX هست.[امیدوارم از لحاظ کیفیت هم نسخه X1 برتری داشته باشه]
از تریلر بازی هم به شدت خوشمان آمد، به نظرم در بدترین شرایط ممکن از "GHOSTS" و "Black Ops ll" بهتر از آب در میاد.
گرافیک توی کالاو برای من زیاد مهم نیست ولی به نظر میرسه که پیشرفت هایی داشته.[حداقل میتونه در حد یک بازی نسل "8"ی باشه] :d

عطش ما برای E3 بیشتر از قبل شد.

بعد از BLACK OPS بازی به فنا رفت من حتی دیگه گوست رو بازی نکردم نمیدونم واقعا فروش بازی اینقدر هست که سالی یکی میسازن!!!؟!
همین کم مونده تو مولتی یکی از تو اسمون بپره تو کلت!!!!

ای وای ک چقد امیدوار بودم ب بازی... گفتم Ghost براشون میشه تجربه...

وای متنفرم ازین جنگهای پیشرفته... دلم خوش بود ی مولتی دلچسب رو نسل هشتم میزنیم اما با این وضع امکانات و تجهیزات فوق مدرن و گیم پلی اینجور بازیها فک نکنم به دلم بشینه...
کال ۴ رو remake میکردن برا نسل جدید راضی تر بودم تا اینی ک دیدم...
اون پرش ک یاد تایتان قال میندازه آدمو
یونیفورمشون و اون هواپیماشون هم ک شده شبیه کرایسیس..

مثکه باید باید بشینیم با همون مولتی بتلفیلد حال کنیم ... یا بریم از همی الان یدونه گوست بخریم برا مولتی ... یا در نهایت منتظر کرایسیس بعدی باشیم... ک اونم تخیلش حتما زیاده...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

مگه شایعه نشده بود از این به بعد لید پلتفرم این سری ps4 هست ؟! چرا باز کنسولی که نصف ps4 هم نیست (به گفته کارشناسان بازیسنتر) رو انتخاب کردن! :(

خوب رابطه با مایکرو خوبه :d حالا فکر کنم باز میخوان دی ال سی این چیزا رو اول روی وان عرضه کنن و این کارا

اما از همه اینا که بگذریم COD هستش و به شخصه خودم میشینم بازی میکنم و لذتشم میبرم . من حتی با Ghost هم به شدت حال کردم و 2بار تموم نمودمش :d مخصوصا اون آخر بازی رسما بهترین سوئیچ بین 2 شخصیت بازی بود که تو کل سری دیده بودم !!
فقط امیدوارم خیلی تخیلی نشده باشه

فقط امیدوارم خیلی تخیلی نشده باشه
Futuristic شده/شدن با تخیلی فرق داره.
به چیزی میگن تخیلی که مثلا یارو بگه اجی مجی لا ترجی بعد یهو شفتالو بشه بزبزه قندی :دی.

حالا نه در 50 سال و نه همه اون وسایل، بلاخره بشر به اکثر اون تکنولوژی ها میرسه.

Futuristic شده/شدن با تخیلی فرق داره.
به چیزی میگن تخیلی که مثلا یارو بگه اجی مجی لا ترجی بعد یهو شفتالو بشه بزبزه قندی :دی.

حالا نه در 50 سال و نه همه اون وسایل، بلاخره بشر به اکثر اون تکنولوژی ها میرسه.

توي تريلر كه چيز غير طبيعي ديده نشد
اميدوارم واقعا گرافيكش در حد نسل هشتم پيشرفت كرده باشه

توي تريلر كه چيز غير طبيعي ديده نشد
اميدوارم واقعا گرافيكش در حد نسل هشتم پيشرفت كرده باشه
:دی متاسافنه بازی های Cross-gen همشه یه جای کارشون میلنگه. ممکنه مدلسازیها پیشرفت داشته باشه توی این شماره ولی هنوز اون خطی بودن و اسکریپت تا خرتناقش رو داره (المانهای نسل قبل).
همین Destiny خودمون فوق العاده گرافیک چشم نوازی داره ولی انیمیشن های هر سه کلاس یکی هست !!. وقتی وزن و جنسیت و آرمور و حتی نوع سلاح و وزنی که روی کرکتر هست با هم فرق داشته باشه %100 نوع حرکت و راه رفتن و .... باهمدیگه فرق میکنه یعنی باید بکنه که در destiny اینطوری نیست چون بازی cross genه.
از اون طرف وقتی the divison و the order رو میبنی قضیه 180 فرق میکنه. گیمی که از ریشه برای این نسل ساخته شده.

درکل حتی اگر گرافیکش هم فک انداز و این نسلی باشه بازم خیلی چیزهاش نیست. گرچه خودم هایپم الان و بدون شک این شماره رو بازی میکنم ولی به چشمم یه گیم نسل حاضر نی :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or