Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
جــــان؟ :( دوست عزیز مگه من گفتم کس دیگه ای گرفته؟
آقا این تریلری که شما ازش عکس میزاری رو من ندیدم، به همین خاطر گفتم با توجه به عکس ها، احتمال خیلی بالایی وجود داره که CG باشه (در واقع یه CG تریلره!)، یا یه عکس از قسمتی که HUD و سلاح وجود داره قرار بدید که مشخص بشه In game ــه یا لینک تریلر رو قرار بدید!
ترجیحا اگر امکان داره لینک تریلر رو قرار بدید من تو ساعت رایگان دانلود میکنم و خبر میدم.... : دی

قندشکن ندارم در حال حاضر ولی اگر این جمله رو توی گوگل سرچ کنید راحت پیدا میشه ! بفرمایید خدمت شما : call of duty advanced warfare leaked trailer

ghosts هم همین سیستم رو می‌خواست که :دی
با اینکه با پیشرفت بازی موافقم ولی‌ اینکه بگیم سیستم بالایی می‌خواد پس حتما شاهکار گرافیکی هست زیاد درست نیست به نظرم،تو همین نسل قبل چندین بار این نظریه نقض شد. هر برنامه نویسی می‌تونه یه برنامه چند مگبایتی درست کنه که هر نوع سخت افزاری رو در عرض چند ثانیه ذوب کنه:دی
سخت افزار سنگین خواستن هنر نیست.
P.S : میگم تو بازی‌های Ubi سیستم مورد نیاز قوی خواستن می‌شه توهین به گیمر و عدم بهینه درست و گرافیک بد اینجا می‌شه پروانه و یار و باغ؟:دی

دوست عزیز ، گفتم از نظر موتور گرافیکی و بصری متحول شده ! ، که خوشبختانه بعد از ده ها سال بلاخره این تحول رو داخل E3 دیدیم ، مقایسه شما در مورد Activision با یوبی یا cod با Ac منطقی نیست چون دو سبک متفاوت با دو کمپانی با پیشینه متفاوت رو.مورد مقایسه قرار دادی ، اگه منظورت این بود ،
بله با چند خط اسکریپت میشه پردازش عظیم و دور باطلی رو به موتور اون بازی تحمیل کرد ، کاری که شاید همین الان هم داره بدست عده ای انجام می گیره تا خیل عظیمی رو مجبور به کوچ کردن به سمت بازار کنسول کنن .
و در این مورد متاسفانه یوبی سافت خواسته یا ناخواسته داره این کارو انجام میده .

آخرین ویرایش:
جون من این یه قلمو نگو که از دستت میرنجم :d تفنگای BOII ماه بود . یه مدلم داشت به اسم AK-94 که کپی همون AK47 بود که گفتی ( تازه بردشم خیلی بهتر از AK47 واقعی بود ) . تنها اشکالی که میشه به تفنگای BOII گرفت مربوط به SMG هاش بود . از اولی تا آخریش همشون یه رنج و دمیج میدادن :d ghosts هم که اصن play نکردم نظر خاصی ندارم :d

من کلا با BO باز ها حرفــی ندارم.. ذاتا نوبــین ! :p :دی
حالا BOII یکم بهتر بود ولی همونطور که گفتی SMG هاش افتضاح بودن! :دی

بابا چه ایرادهای میگیرید الکی ! تریلر واقعی هست ! اصلا اتمسفر بازی خداست در حد سایلنت هیل ! :x خدا کنه اون مرحله حداقل یکی از مراحل سینگل پلیر هم باشه ! محیط استرس زا هست ! موقعی که یارو رو کشید پایین به نظرم نمیمیره چون جزء شخصیت های اصلی بازی هست ! اگر بعدش ما هم بریم پایین کمکش و 2 نفری توی این محیط مخوف با مهمات کم با این زامبی ها بجنگیم چه شود ! :crying1: ای کاش مراحل بازی با مکان هایی با این اتمسفر سنگین و استرس زا زیاد باشن ! cant wait until 4.11.2014 ... :crying1::x گرافیک بازی عالی کارشده ! به چشم های زامبی دقت کنید وقتی داره مکیشه پایین طرف رو داره به شما نگاه میکنه ! x_x:x

محیطش شبیه زندانی هست که توی walking dead بود . اتمسفر ... :x

بله.........گیم اینفورمر در پیش نمایش خودش اتمسفر چند تا از مرحله های بازی رو به DEAD SPACE 1 شبیه دونسته:eek:دیگه خودتون تا تهشو برید دیگه:-o
هر چی باشه سازنده های یکی از بهترین عناوین SH پشت این بازین.

گرافیک بنظرم تو زمینه نورپردازی از BF4 بهتره و همینطور انیمیشن چهره و صورت و کیفیت چهره ها هم واقعا بالاتره.... ولی یه تریلر 1080p دیدم ، کیفیت تکسچرها در حد BF4 high بود نهایتا

جز طراحی هنری بهتر با چهره من هیچ چیز بهتری توش ندیدم برای این بازی مهم ترین چیز روانیش هست که نسخه ی قبلی نابود شد پر لگ بود

تکسچرها رو که شوخی می کنید دیگه؟ من چنتا عکس با سیستم خودم بذارم برید با این عکس ها که گذاشتن مقایسه کنید:
[
URL=http://8pic.ir/]
6155771laicmew57ie57.jpg
[/URL]

دوستان یه نسخه از بازی لینک گذاشتن ازش به نام

Call of Duty Advanced Warfare Day Zero Preload

اینم توضیحاتش

Steam Preload
Not crack yet or encrypted

languages: multi6 (eng included)

file size: ~44gb

قضیه چیه؟ بازی که لیک نشده اینو یعنی از خود استیم گذاشتن؟ میشه این نسخه هم دانلود کرد و بعد که کرک اومد توش کپی کرد و بازی کرد؟

دانلودش به هیچ عنوان توصیه نمیشه ،
تجربه نشون داده pre load استیم تا روز ریلیز نهایی چندین بار اپدیت میشه و نهایتا نسخه نهایی و کامل کرک میشه ،
چه بسا شما دانلود کنی و کرک روش کار نکنه ! اونم نزدیک به 40 گیگ . بهتره تا یکی دو روز دست نگه دارید ،

خیلی خوب بازی تو NZ ریلیز شد و الان میتونین استریم های بازیرو رو Twitch نگاه کنین fps بازی هم به نسبت ghost بهتره انگار ! یکی از استریمر ها با GTX 680 فریم 80-90 میگرفت فقط یه مشکلی هست اونم سرورای بازیه ! چون بروزر نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or