Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
همین اندازه که تو سیستم مورد نیاز به gtx 760 و dx 11 اشاره شده خودش نشون دهنده متحول شدن موتور و گرافیک بازیه ،
اینم فراموش نکنیم که فعلا تمام تریلر ها و گیم پلی و تصاویر روی ps4 بوده که طبق خبر اونم داره روی رزولوشن 900 p اجرا میشه ،

آقا من این چند روزه چندیدن بار دیدم که یکی یه عکس از کات سین CG بازی گذاشته و 20 خط از گرافیک بازی تعریف کرده! آقا نکنید این کارو، بخدا افت داره، باور کنید آدم میمونه شوخیه یا جدی، مشکل اینه که نمی دونی با این وضعیت طرف رو میشه توجیه کرد یا نه : |
ساخت CG که کاری نداره، تریلر جدید ویچر رو ببینید، اصلا نه برید همین الان کات سین های CG مدال 2010 رو ببینید، باور کنید فرقی با CG های این بازی نداره، مهم گرافیک IN game ــه (چیزی که ما فقط و فقط تو تریلر میبینیم نه عکس و ....) حداقل از بازی عکس بزارید و تعریف کنید!
کدوم CG ؟:-/ من تو این دو سه صفحه ی قبل CGـیی نمیبینم شما کدومو میگید ؟ قبلا گفتم حالا هم میگم بعد افتضاح گاست هیشکی انتظار چنین گرافیکی رو از بازی نداشت این ینی جهش ولی فقط برا COD هنوز مونده تا به BF برسه ....

همین اندازه که تو سیستم مورد نیاز به gtx 760 و dx 11 اشاره شده خودش نشون دهنده متحول شدن موتور و گرافیک بازیه ،
اینم فراموش نکنیم که فعلا تمام تریلر ها و گیم پلی و تصاویر روی ps4 بوده که طبق خبر اونم داره روی رزولوشن 900 p اجرا میشه ،
ghosts هم همین سیستم رو می‌خواست که :دی
با اینکه با پیشرفت بازی موافقم ولی‌ اینکه بگیم سیستم بالایی می‌خواد پس حتما شاهکار گرافیکی هست زیاد درست نیست به نظرم،تو همین نسل قبل چندین بار این نظریه نقض شد. هر برنامه نویسی می‌تونه یه برنامه چند مگبایتی درست کنه که هر نوع سخت افزاری رو در عرض چند ثانیه ذوب کنه:دی
سخت افزار سنگین خواستن هنر نیست.
P.S : میگم تو بازی‌های Ubi سیستم مورد نیاز قوی خواستن می‌شه توهین به گیمر و عدم بهینه درست و گرافیک بد اینجا می‌شه پروانه و یار و باغ؟:دی

بابا چه ایرادهای میگیرید الکی ! تریلر واقعی هست ! اصلا اتمسفر بازی خداست در حد سایلنت هیل ! :x خدا کنه اون مرحله حداقل یکی از مراحل سینگل پلیر هم باشه ! محیط استرس زا هست ! موقعی که یارو رو کشید پایین به نظرم نمیمیره چون جزء شخصیت های اصلی بازی هست ! اگر بعدش ما هم بریم پایین کمکش و 2 نفری توی این محیط مخوف با مهمات کم با این زامبی ها بجنگیم چه شود ! :crying1: ای کاش مراحل بازی با مکان هایی با این اتمسفر سنگین و استرس زا زیاد باشن ! cant wait until 4.11.2014 ... :crying1::x گرافیک بازی عالی کارشده ! به چشم های زامبی دقت کنید وقتی داره مکیشه پایین طرف رو داره به شما نگاه میکنه ! x_x:x

محیطش شبیه زندانی هست که توی walking dead بود . اتمسفر ... :x

آخرین ویرایش:
لباسی که برای سربازها گذاشتن تقریبا کپی لباس سربازها تو فیلم Edge of Tomorrow هست
ربطی به فیلم نداره. تکنولوژی واقعی ـه و اگه خواستید میتونید از اینجا خریداری کنید:دی
Ekso Bionics - Exoskeleton, wearable robot for people with paralysis from SCI or stroke
ارتش استکبار هم چند تا طرح اولیه داده. چند نمونه هم توی مستند ها دیدم:دی

کدوم CG ؟:-/ من تو این دو سه صفحه ی قبل CGـیی نمیبینم شما کدومو میگید ؟ قبلا گفتم حالا هم میگم بعد افتضاح گاست هیشکی انتظار چنین گرافیکی رو از بازی نداشت این ینی جهش ولی فقط برا COD هنوز مونده تا به BF برسه ....
من گفتم تو این تاپیک دیدم یا گفتم "چندیدن بار دیدم " که یعنی تو خیلی از تاپیک ها اینطور بود ؟؟؟؟. خیلی ها براساس CG ها تصمیم می گیرند که اشتباهه (افتضاحه) منم گفتم که در جریان باشند.
بابا چه ایرادهای میگیرید الکی ! تریلر واقعی هست ! اصلا اتمسفر بازی خداست در حد سایلنت هیل ! :x خدا کنه اون مرحله حداقل یکی از مراحل سینگل پلیر هم باشه ! محیط استرس زا هست ! موقعی که یارو رو کشید پایین به نظرم نمیمیره چون جزء شخصیت های اصلی بازی هست ! اگر بعدش ما هم بریم پایین کمکش و 2 نفری توی این محیط مخوف با مهمات کم با این زامبی ها بجنگیم چه شود ! :crying1: ای کاش مراحل بازی با مکان هایی با این اتمسفر سنگین و استرس زا زیاد باشن ! cant wait until 4.11.2014 ... :crying1::x گرافیک بازی عالی کارشده ! به چشم های زامبی دقت کنید وقتی داره مکیشه پایین طرف رو داره به شما نگاه میکنه ! x_x:x

محیطش شبیه زندانی هست که توی walking dead بود . اتمسفر ... :x

تصاویری که شما از این تریلر قرار میدید به نظر کلا مربوط به یه کات سین بازی میشه و احتمالا خیلی قوی CG ــه! اگر ممکنه لینک این تریلر رو قرار بدید دانلود کنیم ببینیم چه خبره، یا یه تصویر از همین تریلر با HUD و سلاح قرار بدید که مشخص بشه In game هست!

در کات سین های درون بازی،گرافیک بازی خارق العادست و در In-Game ،گرافیک بازی در حد "خیلی خوب" هست. انیمیشن های صورت شخصیت ها قطعاً Next Gen ترین المان گرافیکه و تغییر رو در گرافیک بازی نسبت به نسخه ی پیشین کاملاً احساس می کنیم.افت فریم و وجود Blur بیش از حد در اتفاقات درون گیم پلی بشدت آزار دهندست و دوگانگی کیفیت در طراحی مراحل وجود داره.با وجود تمام تغییرات،نورپردازی بازی به گرد پای BF هم نزدیک نمیشه.یادم رفت که اشاره کنم هوش مصنوعی عموماً عملکرد پر اشکالی داره که در درجات سختی پایین عملکرد جالب توجهی نداره و ممکنه روی اعصاب تون رژه بره!
7.5/10
مولتی پلیر و سینک کردن تروفی برای بنده قابل دسترس نبود.دوستان هم چک کنند.

IN GAME Screen Shot

رفقا راجب به حجم احتمالی بازی کسی چیزی میدونه؟
با سابقه ای که این سری داره احتمالا یه 30 گیگی باید باشه قربونش برم

به نظرم با توجه به حجم بازی های اخیر که منتشر شدند احتمالا 37 گیگ باشه
+
در مورد اون تریلر زامبی هم باید بگم اون چیزی که فکر میکنیم نیست احتمالا یه مود برای مولتی بلیرش که سیستمش مثل تایتان فال باشه یعنی ترکیب کمبیجن با مولتی

باو این تفنگای تخیلی چیه آخه ! :( .. یه M16 ـی، Ak - 47 ـی ، MP5 ـی ، UMP ـی نداره حال کنیم :|
همش تفنگای تخیلی با Scope های به شدت تخیلی تر !!
کلا تفنگای CoD از BO2 به بعد افتضاح شدن..

دوست عزیز همه ی تصاویر رو خودم گرفتم ! هیچ کدوم رو هم از سایتی قرار ندادم ! تریلر هم یه سرچ توی نت کنید راحت پیدا میشه ! اون نقد دوستمون هم مال نسخه PS4 هست و نظری شخصی یک فرد هست و قابل استناد نیست اون هم این جا که مربوط به نسخه PC بازی هست ، قطعا PC گرافیک بهتری داره ...

من اهل گیف گذاشتم نیستم ولی بد میطلبه اینجا!
من می گم عکسا از گیم پلی نیستن شما می ری عکس از مدیاپلیرت می ذاری, الانم که می گی عکسا رو خودم گرفتم!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز همه ی تصاویر رو خودم گرفتم ! هیچ کدوم رو هم از سایتی قرار ندادم ! تریلر هم یه سرچ توی نت کنید راحت پیدا میشه ! اون نقد دوستمون هم مال نسخه PS4 هست و نظری شخصی یک فرد هست و قابل استناد نیست ، قطعا PC گرافیک بهتری داره ...
جــــان؟ :( دوست عزیز مگه من گفتم کس دیگه ای گرفته؟
آقا این تریلری که شما ازش عکس میزاری رو من ندیدم، به همین خاطر گفتم با توجه به عکس ها، احتمال خیلی بالایی وجود داره که CG باشه (در واقع یه CG تریلره!)، یا یه عکس از قسمتی که HUD و سلاح وجود داره قرار بدید که مشخص بشه In game ــه یا لینک تریلر رو قرار بدید!
ترجیحا اگر امکان داره لینک تریلر رو قرار بدید من تو ساعت رایگان دانلود میکنم و خبر میدم.... : دی

باو این تفنگای تخیلی چیه آخه ! :( .. یه M16 ـی، Ak - 47 ـی ، MP5 ـی ، UMP ـی نداره حال کنیم :|
همش تفنگای تخیلی با Scope های به شدت تخیلی تر !!
کلا تفنگای CoD از BO2 به بعد افتضاح شدن..

جون من این یه قلمو نگو که از دستت میرنجم :d تفنگای BOII ماه بود . یه مدلم داشت به اسم AK-94 که کپی همون AK47 بود که گفتی ( تازه بردشم خیلی بهتر از AK47 واقعی بود ) . تنها اشکالی که میشه به تفنگای BOII گرفت مربوط به SMG هاش بود . از اولی تا آخریش همشون یه رنج و دمیج میدادن :d ghosts هم که اصن play نکردم نظر خاصی ندارم :d

خوب خودش گفته بازیهایی بعد از BO2...به جملش دقت نکردیا! ... کلا این کالاف با رفتن به اینده سعی کرده کمی از خطی شدن وتکراری کردن بازی جلوگیری کنه! حالا چقدر موفق میشه رو باید دید!

به نظر من که اصلا جالب نشده این نسخه
با بردنش به آینده دیگه خیلی بازی رو فضایی کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or