Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
جز طراحی هنری بهتر با چهره من هیچ چیز بهتری توش ندیدم برای این بازی مهم ترین چیز روانیش هست که نسخه ی قبلی نابود شد پر لگ بود

تکسچرها رو که شوخی می کنید دیگه؟ من چنتا عکس با سیستم خودم بذارم برید با این عکس ها که گذاشتن مقایسه کنید:
[
URL=http://8pic.ir/]
6155771laicmew57ie57.jpg
[/URL]

اگه این روند روبه بالاش ادامه داشته باشه سال دیگه یه همچین تکسچرایی رو هم میبینم ...
پ.ن : فقط امیدوارم از نظر متا گند نزنه :|

من که امیدوارم نمرات خوبی بگیره در حد 85+ برای این سری خوبه.... با این که کالاف تکراری شده ولی بازم علاقه خاصی به بازی کردنش دارم.... امسال هم که بزرگریتن ضعف سری رو مرتفع کردن.

تصاویر لیک شده از بازی با ماکزیموم تنظیمات : (البته خیلیم نمیشه گفت لیک چون کاربرای استرالیا دارن الان تو استیم انجامش میدن ! )

آخرین ویرایش:
بنده 80+ پیش بینی میکنم

Video Gamer بهش 8 از 10 داده ...

- - -ویرایش - - -

تصاویر لیک شده از بازی با ماکزیموم تنظیمات : (البته خیلیم نمیشه گفت لیک چون کاربرای استرالیا دارن الان تو استیم انجامش میدن ! )

بازی لیک شدها !!!

نمیدونم چرا دوس دارم بیام تو بخش pc :d به جای ps4
گیم پلی بازی ترکیبی از تایتان و کرای سیس و کالاف همیشگی هست.واقعا من که با گیم پلیش حال کردم.
نمیدونم چرا بعضی ها از بازی و گیم پلی ایراد میگیرن.
ولی به شخصه من بیشتر دوس داشتم سری دوم از سری ghosts امسال عرضه میشد تا این البنه این بازی هم در نحوه خودش عالی از کار در اومده
گرافیک بازی هم واقعا عالی کار شده متخصص زیاد داریم تو سایت در این مورد خودشون به شخصه توضیح میدن :d از سری کالاف هم همین انتظار میرفت همیشه بهترین بازی در حال سر بوده البته از نظر من افکت های خون واقعا جالب و زیبا کار شده اسلو موشن هم همین طور
در کل باید زیاد نشست پای این بازی
هیچ گیمر واقعی هیچ وقت سری کالاف از دست نمیده
دوستانی که کنسول نسل 8 دارن چه ps4 و xb1 بهتره روی کنسول بازی اجرا کنن البته نظر شخصی........ منم روی ps4 بازی میکنم ولی چون عاشق سری کالاف هستم برای pc هم دانلود کردم

دستور زبانمون به فا.ک رفته:(شرمنده دوستان عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or