Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
پس فردا منتشر میشه!!چه خبری باید بشه؟؟

متاسفانه هرسال شاهد این هستیم که چند روز زودتر از موعد مقرر یه عده بازی رو تموم کردن و این بی لیاقتیه ناشر رو میرسونه و لاغیر..!! PC لیک نشده!!

فقط ربطی به ناشر نداره که! مطمئنا هیچ ناشری دلش نمی خواد بازیش لیک بشه.
خیلی مواقع مقصر فروشگاه هایی مثل Amazon و Gamestop هستن که بعد از اینکه بازی گلد می شه و بهشون تحویل داده می شه تا بسته بندی کنن و بعد از عرضه به مشتری ها پست کنن, یه سری پارتی بازی هایی انجام می دن و بازی رو به دست دوستان و آشنایان و .. می رسونن.
همه ی بازی ها هم این طوریه و خیلی ارتباطی به ناشر نداره.
رو PC به خاطر steam, خوشبختانه یا متاسفانه امکانش صفره که بازی لیک بشه.

----------------------

کسی اگه بازی رو می تونه قبل از day zero پریلود کنه اطلاع بده.

Soldier? Are you beaten

I extremly suggest you to watch the ZOMBIE TRAILER!!!

انصافا همیشه کارشون توی چهره پردازی و صداگذاری درجه 1 هست ! امسال که گرافیک عالی هم اضافه شده ! اصلا تصویر اون یارویی که میاد سراغت رو ببینی به بهترین نحوه ممکن طراحی شده ! کاملا قیافش به میدان جنگ و یه سرباز کارکشته میخوره ! جایی هیچ حرفی نیست ... :x

الان دارید در مورد گرافیک بازی بر اساس تریلر CG نظر می دید؟ یا من دارم اشتباه می کنم؟ :|

بنده الان در مورد گرافیک بازی بر اساس تریلر گیم پلی E3 نظر میدم ، اگر مبنا رو بر اون قرار بدیم حتی 5 الی 6 ساعت گیم پلی در بخش سینگل هم فوق العاده خواهد بود .

- - -ویرایش - - -

CG ؟ پررندر بود بابا این البته چیزی که معلوم نبود ولی خوب با توجه به سینمایی بودن صحنه باید پری لود باشه :-? که خوب با CG فرقش خیلیه ...

اونطور که من دیدم ، کات سین وسط بازی بود ، که به انجین رندر شباهت داشت نه CG , وقتی دوربین میاد سمت پایین و کف قسمت فلزی هلی کوپتر رو نشون میده اون تکسچر دقیقا معلومه CG نیست ،

دوستمون 2 تا عکس از تریلر زامبی مود بازی که مشخصه از گیم پلی نیست (با توجه به صفحه reddit که این تریلر اونجا لیک شده) گذاشته, با استناد بهش در مورد گرافیک بازی نظر داده! منظورم اون هست.
گرافیک بازی هم امسال اون طور که از تریلر های گیم پلی اومده خیلی بهتر شده! ولی بعد از اون افتضاج ghosts, تا موقعی که خودم بازی رو تجربه نکنم و پرفرومنسش رو نبینم, نظر قطعی نمی دم در مورد گرافیک بازی

تا جایی که میدونم COD تا حالا غیر از اون فیلم اول مراحلش کات سین نداشته کلا، اینم فکر نکنم داشته باشه:دی این عکس سرباز ـه هم به شدت به قیافش میخوره In-Game باشه:دی

دوستمون 2 تا عکس از تریلر زامبی مود بازی که مشخصه از گیم پلی نیست (با توجه به صفحه reddit که این تریلر اونجا لیک شده) گذاشته, با استناد بهش در مورد گرافیک بازی نظر داده! منظورم اون هست.

عکسای قبلی رو هم خودم گرفتم ! :d قیافش خداست ! :x made for war ... :x

ظاهرا آخرین Wave از exo survival mode بازی زامبی ها طرف هستیم. این لینک گیم پلی:
Video: Call of Duty Advanced Warfare Zombies Gameplay Footage *spoiler* - The Tech Game

اون تصاویر هم که شما آپلود کردی بعید می دونم گیم پلی باشن, ظاهرا این میان پرده بخش زامبی ـه, تو لینکی که گذاشتم بعد از گیم پلی پخش می شه

آقا من این چند روزه چندیدن بار دیدم که یکی یه عکس از کات سین CG بازی گذاشته و 20 خط از گرافیک بازی تعریف کرده! آقا نکنید این کارو، بخدا افت داره، باور کنید آدم میمونه شوخیه یا جدی، مشکل اینه که نمی دونی با این وضعیت طرف رو میشه توجیه کرد یا نه : |
ساخت CG که کاری نداره، تریلر جدید ویچر رو ببینید، اصلا نه برید همین الان کات سین های CG مدال 2010 رو ببینید، باور کنید فرقی با CG های این بازی نداره، مهم گرافیک IN game ــه (چیزی که ما فقط و فقط تو تریلر میبینیم نه عکس و ....) حداقل از بازی عکس بزارید و تعریف کنید!

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی که مراتب بهتر شده گرافیک این بازی برای نسل قبل هم چیز شاخی نبود اما الان 1 تغییراتی کرده هر چند اخرین گیم پلی که ازش دیدم هنوز با bf4 فاصله داشت.

من که دلم برای 1 fps عالی تنگ شده نمی دونم چرا تعداد این سبک بازی اینقدر کم شده

گرافیک بنظرم تو زمینه نورپردازی از BF4 بهتره و همینطور انیمیشن چهره و صورت و کیفیت چهره ها هم واقعا بالاتره.... ولی یه تریلر 1080p دیدم ، کیفیت تکسچرها در حد BF4 high بود نهایتا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or