Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
ای بابا من با همین مخابرات اکثر بازیهارو بدون لگ و با دیلی خیلی خیلی کم راحت بازی کردم! COD با محابرات اوضاعش خرابه یعنی بیخودی اوریج نگیرم....:(

نکه نتونی انجامش بدی یا مشکل نداشته باشی . مهم کیفیت بازی کردنو کشته شدن مکرر هستش که به مرور میره رو اعصابت ! خیلی خیلی با مخابرات مشکل دارم . وقتی میبینم تو شرایط برابر چرا کسی که کیلش کردم و زوتر تیر زدم بهش نمرده به kill cam نگا مبکنم میبینم حداقل ۱ ثانیه عقبیم ! من تو BoII امون نمیدادم و میرفتم تو بازی حداقل 14/15 تا کیل رو تو هر مچ تمیگرفتم . اما این خیلی دیگه باید به اینو و اونور نگا کنی و تیر بزنی . به آسمونم باید شلیک کنی :d. برای همین یه شاتگان دستم گرفتم فقط تو محیط بسته میچرخم که خیلی خیلی تو Ratio م تاثیر گذاشته و بهتر شده :d

اتفاقا مولتیش زیاد فرق داره با Titanfall، حتی همین پرش ها هم شبیه به Titanfall نیست
ظاهرا شاید شبیه به هم باشن, ولی بازی کنید متوجه می شید که خیلی تفاوت دارن
حداقل از نظر من

نقد بازی از نگاه کابر ساده از ابتدا برعکس شمارهای قبل بازی ضعیف شروع میشه گرافیک چنگی به دل نمیزنه و همه چیز تکراریه اما جلوتر که میرید گرافیک فرق میکنه انگار سازندها تازه یاد گرفتن باموتور گرافیکش کار کنن چیزهای جدیدی میبینید بازی رون تر اجرا میشه پلی گیم مثل همیشه عالیه داستان هم مثل همیشه بخش بی احمیت بازیه به نظر من گاست گرافیک بهتری داشت و انتظار از این بازی خیلی بیشتر بود بعد از بازی رایز توقع من بالا رفت که گویا نسل 8 رو گزاشتن برا سال اینده در تنظیمات بالا بازی به بیش از 8گیگ رم احتیاج داره و نکته عجیب اینه که هرچقدر گرافیک بازی رو پایین بیارید تعقیر چندانی صورت نمیگیره درکل بازی خوبیه اما مثل قدیم در اوج نیست

برای من حدود 6800از رم رو میگیره.گوست هم حدود 6گیگ میگیره از رم

من خودم تست نکردم ولی اینی که گذاشتم به گمانم روی بالاترین تنظیمات باشه که با رزولشون 3840 در 2160 حدود 5200 رو اشغال کرده. البته بعضی بنچمارک ها چرت و پرتن:d

من خودم تست نکردم ولی اینی که گذاشتم به گمانم روی بالاترین تنظیمات باشه که با رزولشون 3840 در 2160 حدود 5200 رو اشغال کرده. البته بعضی بنچمارک ها چرت و پرتن:d
درسته بعضی بینچمارک ها رو الکی میزارن.اگه اینجوری بود که تو سیستم مورد نیاز مینوشتن نهایتا 6گیگ رم لازم داره.ولی احتمال داره با آپدیت یا پچ جدید یکم بیشتر از رم استفاده کنه

برای من حدود 6800از رم رو میگیره.گوست هم حدود 6گیگ میگیره از رم
کاملا درسته فقط دو تا نکته میمونه اول یک گیگ رم واسه ویندوز میره و دوم اگه بیش از 70% رم اشقال بشه بازی شروع به تیک زدن میکنه با این حساب باید 14 گیگ رم داشته باشید تا حدود 40% از رم خالی بمونه وهمه چیز اروم بشه و یک مورد دیگه اینکه مقدار رم نصبت به محیط بازی متقیره حداکثر زمانی هست که در فضای باز و انفجار های بزرگ رخ میده

این مشکلات پر شدن رم (رم گرافیک) همش بر میگرده به یک پارچه بودن رم کنسول ها اگه کنسولا رمشون یک پارچه نبود (الان 8 گیگ رم داره که مشترکلا واسه CPU و گرافیک استفاده میشه) الان این مشکل هم بوجود نمیومد ولی خوب با تمام این موارد این مصرف ها همگی فیکن بازی همش میخواد رم پر کنه که خوب باعث همین لگ و پگ هم همینه وقتی با یـ گرافیک 2 گیگ میشه گرافیک و فرم عالی گرفت ینی اقا کاری به رم گرافیکت نداشته باش بازت رو بکن تا یـ پچی چیزی واسه این مشکلی بدن بیرون البته اگه بدن ....

مقدار رم گرافیک اصلا مهم نیست مگه سازنده بازی اون رو قفل کرده باشه چون تمام کارتهای گرافیک از رم سیتم به رم گرافیک shared میکنن بسته به نوع کارت گرافیکتون و میزان رم سیستم مقداری که shared میشه فرق داره مثلا من گرافیکم 4گیگ رم داره وسیستم 8 گیگ و 4گیگ از سیستم به گرافیکم sh شده که ویدیو گرافیک رو 8گیگ نشون میده اما سازنده بازی میتونه یک قفل رو بازی بزاره که ابتدای بالا اومدن بازی فقط ویدیوگرافیک رو چک کنه و اگه به مقدار تعین شده نباشه از بالا اومدن بازی جلوگیری کنه درست مثل حافظه داخلی موبایلها که برنامه نویس میتونه دسترسی به حافظه خارجی جهت نصب برنامه رو به شما بده یا اون رو قفل کنه و کاربر مجبور باشه برنامه هاش رو فقط رو حافظه داخلی نصب کنه

آخرین ویرایش:
دوستان تمامی علت میزا بالای رم گرافیکی به خاطر 2 گزینه ی کش هست متاسفانه تا الان دانلود بازی طول کشید هیچ این موضوع هیچ ربطی به کنسول ها نداره 1 تکنینک خاص برای افراد خاص هست که در تاپیک مشکلات کاملا توضیح دادم من الان با 670 دارم راحت بین 90 تا 170 فریم می گیرم نه مشکل رم دارم نه تکسچر نه افت فریم 2 گیگم رم گرافیکیم بیشتر نیست در بالاترین حد تنظیمات هم هست.(البته SUPER SAMPELING هم استفاده نمی کنم نیازی هم نیست خیلی رم گرافیکی هم می گیره.)

دوستان قسمت مولتی تو بلک باکس حذف نشده ؟
آخه نوشته تنها زبانهای غیر انگلیسی حذف شدن . یعنی حجم محتوای حذف شده ی فافد Co-op و مولتی 20 گیگ بوده ؟/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or