Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
هیچ باگ و کرش و مشکل گرافیکی دیده نشد!
تنظیمات روی آخرین حالت(Extra) بود Vsync هم روشن. دو سه ساعت بازی کردم هیچ افت فریمی هم ندیدم. از این نظر خوبه خوبه.

هیچ باگ و کرش و مشکل گرافیکی دیده نشد!
تنظیمات روی آخرین حالت(Extra) بود Vsync هم روشن. دو سه ساعت بازی کردم هیچ افت فریمی هم ندیدم. از این نظر خوبه خوبه.

من سیستمتون رو دیدم .

یعنی به نظرتون من با رم 4 و 6850 می تونم روی مدیوم راحت بازی کنم ؟

خب قسمت شد بخش آنلاینشو ۱ ساعتی انجام بدم . واقعا هیجان و سرعت حرف اولو تو بازی میزنه . اون سر خوردنایی که رو زمین تو قسمتهای قبلی انجام میدادیم با شتاب زیادتری صورت گرفته و دیگه نگران این نیستیم که اون ور کوچه ای که دید نداریم کسی کمپ کرده و منتظر تا مارو بکشه . با زدن دکمه space و جامپ کردن براحتی از هر ساختمونی میشه بالا رفت و کمپر هارو غافلگیر کرد . واقعا دارم کیف میکنم:bighug: همه تفنگاشم به قول بعضیا تخیلی نیس ! هم نرمال و ساده داره و هم پیشرفته و من در آوردی که هرکدوم بسته به شرایط عملکرد متفاوتی دارن . مود های مختلفی هم داره که تو عکسهای زیر میتونید ببینیدش .

حمیدرضا ازونجایی که هنوز تاپیکی واسه Multiplayer بازی زده نشده خواستم در مورد کیفیت آنلاین بازی یک توضیحی بدی . من اخبار آنلاین این بازی رو خیلی دنبال میکردم و چند بار اکتی اعلام کرده بود که این نسخه قرار بود روی کنسول های فعلی و PC از Dedicated Server استفاده بکنه که الان البته گندش دراومده و معلوم شده باز هم همون سیستم peer to peer مزخرف هست !! واقعا تجربه خودت چی هستش ؟!
مرسی

من سیستمتون رو دیدم .

یعنی به نظرتون من با رم 4 و 6850 می تونم روی مدیوم راحت بازی کنم ؟
درباره ی رم نمیتونم نظرقطعی بدم بهتره کسی اگه با رم 4 بازیش کرده بگه.
این شات رو همین الان گرفتم داغ داغ:d
جزئیات صورت کورین اسپیسی:x فوق العادست
جزییات چهره ها و انیمیشن ها عالی ان، ولی بعضی تکسچرها ضعیفن. مثلا جزییات لباس ها یا این ماشین های جنگی هوشمند. مثلا توی شات خودتون کلاه Cormack رو دقت کنید.
هوش مصنوعیش هم زیاد تعریفی نیست(روی درجه سختی آخر)

حمیدرضا ازونجایی که هنوز تاپیکی واسه Multiplayer بازی زده نشده خواستم در مورد کیفیت آنلاین بازی یک توضیحی بدی . من اخبار آنلاین این بازی رو خیلی دنبال میکردم و چند بار اکتی اعلام کرده بود که این نسخه قرار بود روی کنسول های فعلی و PC از Dedicated Server استفاده بکنه که الان البته گندش دراومده و معلوم شده باز هم همون سیستم peer to peer مزخرف هست !! واقعا تجربه خودت چی هستش ؟!
مرسی

180 با COD های دیگه فرق کرده و اصن حتی برای ۱ ثانیه هم نمیشه یه جا کمپ و ایستاد ! فوق العاده روند بازی سری شده و مث مور و ملخ از بالا و پایین میرزن رو سرت . کسایی که فک میکنن بازی فقط بپر بپر هست کافیه فقط 1 بار وسط مپ jump کنن . اون وقت همه متوجه میشن کجایید و کمتر از ۵ ثانیه دخلتون اومده . (شایدم یکی رو هوا ترتیبتو داده باشه :d ) . هنوزم کسایی هستن تو این تاپیک که عشق m4 , m16 , Ak47 واقعی هستن و با تفنگهای جدید بازی ارتباط برقرار نمیکنن . اما تا کی باید عناوین مولتی و کال ها رو با این تفنگها انجام داد ؟‌ (کما اینکه شبیه همه ی اونا رو به وفور میشه تو بازی یافت کرد ) . پیشنهاد من برای این دوستان اینه که یه دور دیگه بشینن cod های قدیمی رو توی استیمشون نصب و بازی کنن و سمت AW نیان:d . (ماشالا به وفورم از اون مدلش زده :d) . طبیعتا منم نظر شخصیمو میگمو ممکنه خیلیا با من هم عقیده نباشن اما من بجز COD نمیتونم عنوان دیگه ای رو انجام بدم و بنظرم هیجان و اکشنی که تو cod هست تو هیچ عنوان شوتر دیگه ای وجود نداره . دلیلشم اینه که map هاش کوچیکه درگیری و زدو خورد زیاد پیش میاد و همین یه حس فوق العاده ای رو برای گیمر بوجود میاره . KS هاش که بماند:d . در مورد پینگ هم باید بگم که اگه مخابرات دارید کلا فراموشش کنید . روند بازی سریعتر از نسخه های قبل شده و حداقل یه پینگ 150/160 میطلبه . نکه نصفه شبا بازی کنید :d. در کل فک میکنم برای طرفدارای COD عنوانی بینظیر و خاص هستش که سعی کردن علی رغم وفادار بودن به هسته اصلی بازی و نسخه های قبل یه مقدار تنوع بدن که من از این کارشون استقبال میکنمو و خوشم اومد .

هنوزم کسایی هستن تو این تاپیک که عشق m4 , m16 , Ak47 واقعی هستن و با تفنگهای جدید بازی ارتباط برقرار نمیکنن . اما تا کی باید عناوین مولتی و کال ها رو با این تفنگها انجام داد ؟‌ (کما اینکه شبیه همه ی اونا رو به وفور میشه تو بازی یافت کرد ) . پیشنهاد من برای این دوستان اینه که یه دور دیگه بشینن cod های قدیمی رو توی استیمشون نصب و بازی کنن و سمت AW نیان
:d
. (ماشالا به وفورم از اون مدلش زده
)

پست منو نقل قول کن دیگه! چرا غیرمستقیم حرف میزنی :دی
همونطور که تو استیم منو دیدی، همش دارم MW3 میزنم، چون زیاد با Ghosts و BOII ارتباط برقرار نکردم. :دی
ولی خب حرف تو هم درسته .... نمیشه همش از اون تفنگا بسازن، این AW هم تعریف زیاد شده ازش پس مثل اینکه باید یه تغییری به خودمون بدیم تو CoD .. :دی
فقط ای کاش Dedicated Server داشت.. یکی از دلایل اصلی که ghosts و BOII رو زیاد بازی نکردم، همین پینگ افتضاح در صورت نبود ایرانی ـه..

بزرگ ترین ایراد بازی یکی طراحی مپ هاست به نظر من یکی هم اینکه واقعا تنوع اسلحه بازی کمه .
کلا فک کنم ۲۵ تا ۳۰ اسلحه داره که واسه یه بازی مولتی پلیر ۶۰ دلاری واقعا مسخرست .

در مورد پینگ هم باید بگم که اگه مخابرات دارید کلا فراموشش کنید . روند بازی سریعتر از نسخه های قبل شده و
حداقل یه پینگ 150/160 میطلبه​
. نکه نصفه شبا بازی کنید
از همینش میترسیدم !:| پس حرفهات مهر تاییدی هستش بر اینکه باز هم ما شاهد سیستم peer to peer هستیم. دقیقا مثل Ghost که اکتی با کلی تبلیغات مبنی بر Dedicate بودن سرورها بازیشو به خیلی از پلیرها انداخت.
با این سرعت بالای گیمپلی و Perk های بازی و اینترنتی که ما داریم فکر کردن به مولتی پلیرش اصلا در مخیله نمیگنجه !!:|

با سلام خدمت دوستان
من یه سوال فنی دارم
گرافیک من gtx260 هست و تا دایرکت ایکس 10 رو ساپورت میکنه
یه فروشنده میگفت اگه آخرین نسخه نت فریم ورک رو نصب کنم که نزدیک به 200 مگ هست میتونیم بازیهای این نسل مثل کال آف دیوتی جدید رو هم با همین گرافیک بازی کرد.
خواستم از دوستان بپرسم آیا واقعیت داره؟؟؟
ممنون اگر جواب بدین

از همینش میترسیدم !:| پس حرفهات مهر تاییدی هستش بر اینکه باز هم ما شاهد سیستم peer to peer هستیم. دقیقا مثل Ghost که اکتی با کلی تبلیغات مبنی بر Dedicate بودن سرورها بازیشو به خیلی از پلیرها انداخت.
با این سرعت بالای گیمپلی و Perk های بازی و اینترنتی که ما داریم فکر کردن به مولتی پلیرش اصلا در مخیله نمیگنجه !!:|

از کل CoD ها فقط MW3 سرور داشت متاسفانه ... MW2 هم ایرانیا زیاد بودن (با صفا تر هم بودن :| )، هاستمون ایرانی بود همش با پینگ خوب بازی میکردیم..
کلا یا باید پینگت خوب باشه با اروپا یا در به در دنبال یه 6 - 7 تا ایرانی باشی لابی درست کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or