Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
سلام. من مولتی بازی رو توی گیم نت بازی کردم پس تجربه اون چنینی ندارم ولی اینارو دیدم توی بازی. گفتم به شما هم بگم.
سینگل بازی، نحوه طراحی سینگل، دشمنا و گیم پلی و کلا خیلی چیزاش منو یاد mw2 انداخت. و mw3.
من به دلیل علاقه ای که به سری کال آف داشتم، BO2 رو بازی کردم هرچند زیاد حال نکردم باهاش. ولی GHOST دیگه یه فاجعه به تمام معنا بود و سر جم 3 بار هم بازی نکردم. ولی میتونم اینو بهتون بگم که واضحا بازی مثل این 2 تا نیست و شاید بشه گفت که کمی به ریشه خودش برگشته.
و مولتی.یکی از نقاط ضعف عجیب مولتی که این یکی رو واقعا انتظار نداشتم، اسلحه های کمش هست!خیلی تنوع اسلحه ها کم هست! و اگر بتلفیلد 4 بازی میکنید منوی اسلحه های AW رو ببینید شوکه میشید احتمالا :دی بهر حال همچین موردی رو از بازی انتظار نداشتم. ولی اینطور که بوش میاد :دی توی DLC ها اسلحه میخوان اضافه کنن.اسلحه های عجیب هم تو بازی وجود داره که موقع بازی کردن به خودتون میگید این لامذهب توی COD چیکار میکنه!!!!
مپ های بازی به مراتب بهتر از گوست و باز هم پایین تر از مدرن 2 و 3 هستن.البته این بپر بپر ها سازند های بازی رو به ساختن این نوع مپ ها سوق داد.در کل نمیشه گفت خیلی بد اما نمره ی خیلی خیلی خوبی هم نمیدم بهش.جا داشت مپ ها کمی زنده تر و بزرگ تر باشن.
من روی 360 بازی کردم پس برای گرافیک نظری نمیدم اما این رو بگم حتی برای 360 هم گرافیک کمی مشکل داشت.
متاسفانه تا اونجا که من گشتم، تنظیمات برای مود infected نبود و فکر نمیکنم مثل مدرن 3 بشه آپشن هارو تغیر زیادی داد. اگر اشتباه میکنم ببخشین.
اسنایپر های خیلی خاص هستن!مشخصا با BO , MW SERIES فرق میکنه. لذت بخش هم هست.
این قابلیت های جدیدی هم که قرار دادن ( exo ) خیلی جالب هست.شاید بعضیا بگن عجیب غریبه. هست ولی توی بازی به کار میاد.
یکی از مشکل های دیگه ی بازی که از سازنده ها انتظار نمیرفت تعداد کم KS هست!خیلی عجیبه. مدرن 3، 3 نوع KS متفاوت داشت و هرکدوم از اونها هم فکر کنم 7 8 تا ks داشتن. BO2 هم از نظر KS شاهکار بود و واقعا کم نذاشتن و تعداد و تنوع زیاد بود. اما AW 12 تا KS مختلف داره که من زیاد باهاشون حال نکردم...juggernut، uav،sentry gun, predator missile هم شاخص ترینشون هستن.من اینو یه مشکل بزرگ برای بازی میدونم چون یک برتری مطلق سری کال آف KS هاش نسبت به بتل بود.
و اما پرش...واقعا نظر قطعی نمیشه داد.این قابلیت از تایتان فال کپی برداری شده، و یه چیز خیلی خوب هست.اما محیط های بازی تایتان فال بزرگ و واقعا مپ ها خوب هستند در صورتی که توی AW شما متوجه میشید که یه جای کار میلنگه و ایراد هم از مپ هاست. ولی واقعا چیزی نیست که ایراد بزرگی بهش گرفته بشه.
بعضیا میگن بازی کپی تایتان هست. من خودم تایتان بازی میکنم، اصلا اینطور نیست و شما تم ( theme) کال آف های لذت بخش رو همراه با سرعت بیشتری خواهید داشت.
ببخشید طولانی شد. من خودم هنوز تصمیم به خرید بازی نگرفتم.حالا هم که دوستان میگن dedicated server وجود نداره واقعا اعصابم خورد شد.امیدوارم دوستان از تجربه آنلاین خودشون بگن و بیشتر روشنمون کنن. ممنون.
می

من با پینگ ۲۵۰ هم راحت بازی کردم . کاهش هم زدم با پینگ ۱۵۰ هم بازی کردم . ۲۵۰ هم اونقدرا اذیت نمیکنه . اما مسلما تو ۱۵۰ به پایین لذت بازی خیلی بیشتره .
سرور های بازی یکم خلوتم.
ضمنا اگه کسی تیمی چیزی داشت خبر بده مچ بزاریم . ایرانی زیاد ندیدم تو بازی.

بازی نصب شد .
مرحله اول و دوم به نوعی فقط Training بود ! خیلی کسل کننده ! و بازی تازه از مرحله Traffic شروع میشه .
همونطور که انتظار میرفت اکشن سریع که جزء جدانشدنی cod بوده اینجا هم هست خیلی سریع تر .
اسلحه ها و گجت ها و نارنجک های دستی هم کار خودشون رو به بهترین شکل انجام میدن ( هم لگد دارن هم صداگذاریشون محشره !)

و اما گرافیک !

با توجه به تنظیمات پیش فرض خودش وارد بازی شدم و بعد طبق عکس ها چندتا آپشن رو دستکاری کردم نه تکسچرهای مات و سیاه و کِش دار دیدم نه چیز غیر طبیعی که اثر منفی داشته باشه
البته بعدا aa رو روی tx2 گذاشتم . همونطور که طبق بنچمارک ها انتظار میرفت فریم برای سیستم و gpu من دقیقا همون بود . اما نکته قابل توجه میزان vram استفاده شده بود که با توجه به تنظیمات تکسچر که میبینید هیچ وقت بیشتر از 2003 مگ نشد . NO Lag No Stutter !
اما به نظر میرسه بازی CPU INTENSIVE بالایی داره ! بیشتر اوقات تمام هسته ها بالای 80% در حال استفاده هستن !
با توجه به استفاده 90% ای از gpu فریم ثابت و دمای کارت به تناسب فرضا bf ی بازی شوتر هم سبک اما تا قسمتی متفاوت با cod از لحاظ گرافیک ، پایین تر از 80 درجه بود که باز جای شُکرش باقیِ .
درایور استفاده شده : 344.48 WHQL

هرچند استفاده از تکسچرهای بی کیفیت تو خیلی از نقاط و مراحل تو ذوق میزنه اما چیزی از ارزش های بازی کم نمی کنه .
در ضمن DOF عالی موقع زوم کردن و SCOPE خیلی قابل توجه و زیباست .

++ تــــــــــــــــــــــــــــــــــوجــــــــــــــــــــــــــه ++

دیدن این تصاویر به کسانی که تازه قصد شروع دارن توصیه نمیشه
چون شامل 2 الی 3 مرحله از بازی به صورت رندم هستش !
( تعداد تصاویر زیاده تا کسانی که تمایل دارن بتونن نسبت به نقاط مختلف بازی با سیستم شون مقایسه کنن ) .
(حجم عکس ها در برخی موارد به 1 الی 1.5 میرسه) !

تنظیمات :

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
بازی نصب شد .
مرحله اول و دوم به نوعی فقط Training بود ! خیلی کسل کننده ! و بازی تازه از مرحله Traffic شروع میشه .
همونطور که انتظار میرفت اکشن سریع که جزء جدانشدنی cod بوده اینجا هم هست خیلی سریع تر .
اسلحه ها و گجت ها و نارنجک های دستی هم کار خودشون رو به بهترین شکل انجام میدن ( هم لگد دارن هم صداگذاریشون محشره !)

و اما گرافیک !

با توجه به تنظیمات پیش فرض خودش وارد بازی شدم و بعد طبق عکس ها چندتا آپشن رو دستکاری کردم نه تکسچرهای مات و سیاه و کِش دار دیدم نه چیز غیر طبیعی که اثر منفی داشته باشه
البته بعدا aa رو روی tx2 گذاشتم . همونطور که طبق بنچمارک ها انتظار میرفت فریم برای سیستم و gpu من دقیقا همون بود . اما نکته قابل توجه میزان vram استفاده شده بود که با توجه به تنظیمات تکسچر که میبینید هیچ وقت بیشتر از 2003 مگ نشد . NO Lag No Stutter !
اما به نظر میرسه بازی CPU INTENSIVE بالایی داره ! بیشتر اوقات تمام هسته ها بالای 80% در حال استفاده هستن !
با توجه به استفاده 90% ای از gpu فریم ثابت و دمای کارت به تناسب فرضا bf ی بازی شوتر هم سبک اما تا قسمتی متفاوت با cod از لحاظ گرافیک ، پایین تر از 80 درجه بود که باز جای شُکرش باقیِ .
درایور استفاده شده : 344.48 WHQL

هرچند استفاده از تکسچرهای بی کیفیت تو خیلی از نقاط و مراحل تو ذوق میزنه اما چیزی از ارزش های بازی کم نمی کنه .
در ضمن DOF عالی موقع زوم کردن و SCOPE خیلی قابل توجه و زیباست .
شما گرافیکت 2GB هست 4GB..؟

شما گرافیکت 2GB هست 4GB..؟

2 گیگِ دوست عزیز ،
بازی هیچ مشکلی از لحاظ گرافیک نداره ، درسته تکسچرها کمی ضعیفه اما لود نشدن تکسچر یا هر ایراد دیگه ای مستقیما از سیستم یا درایور هست ،

مورد دیگه ای که یادم رفت بهش اشاره کنم ، نحوه افتضاح تغییر موتورگرافیکی این بازی بر حسب تغییرات اعمال شده در اپشن هست !
برای هر تغییر و apply کردن بازی باید خودش رو ریست کنه و باز دموی اولیه رو نشون بده تا به چک پوینت شما برگرده

لودینگ و catch کردن هم با توجه به اینکه من روی ssd استفاده کردم غیرطبیعی کُنده !!!

آخرین ویرایش:
عه...عه..عه..عه
هنوز همون روند داستانیه همیشگی. قشنگ مثل این میمونه که یک درختو هرسال تزیین جدید کنی بعد هرچند سال یک بار هم هرچی هست بکنی بدی به یکی دیگه تزیین کنه همین!
طی یک صحنه اکشن و احساسی رفیقت میمیره(حالا یا اول بازی یا آخرش)،یکی هم هست که همیشه تیپ خاصی داره و سرباز کهنه کاره(معمولا کلاه نظامی هم نمی ذاره)،یه بدمن مضحک هم دنیا رو ریخته به هم،کارکتر بازی هم که طبق معمول توی جریان بازی لاله(غیر از cutscenes ها)،بعضی وقتا هم یه انفجار هایی رخ میده که گرد و خاک میشه و یه چیزی میفته روت، یا یه معموریت با همون یارو خاصه توی یه شب بارونی با تفنگای سایلنت... آخرش هم یکی خیانت کار در میاد و حالتو میگیره بعدشم حالش گرفته میشه و هزارتا چیز مسخره ی دیگه که توی همه ی نسخه های این لعنتی بودن و نمیخوان بفهمن که دیگه تکراری شدن!
جان شما هرکاری کردم مثبت به AW نگاه کنم نشد...هرچی میرم جلوتر اعصابم بیشتر خورد میشه...
نمیدونم، خیلی خوب میتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اگه اسمش COD نبود! همین.
#oldgoodcods

2 گیگِ دوست عزیز ،
بازی هیچ مشکلی از لحاظ گرافیک نداره ، درسته تکسچرها کمی ضعیفه اما لود نشدن تکسچر یا هر ایراد دیگه ای مستقیما از سیستم یا درایور هست ،

مورد دیگه ای که یادم رفت بهش اشاره کنم ، نحوه افتضاح تغییر موتورگرافیکی این بازی بر حسب تغییرات اعمال شده در اپشن هست !
برای هر تغییر و apply کردن بازی باید خودش رو ریست کنه و باز دموی اولیه رو نشون بده تا به چک پوینت شما برگرده

لودینگ و catch کردن هم با توجه به اینکه من روی ssd استفاده کردم غیرطبیعی کُنده !!!
بله لودینگ بازی خیلی طول میکشه.برای من فیلم تو لودینگ با مشکل پخش میشه یعنی یه جورایی فیلمش لگ داره :smile: ولی تو بازی مشکل ندارم و فریم خوبی میگیرم

2 گیگِ دوست عزیز ،

من هم رو SSD نصب کردم برای من هم خیلی لودینگ ها کنده.

یه هفته نیست بازی اومده هک شد :| رفتم به یکی وصل شدم که زده هک کرده سرور ها رو 2000 تا 2000 تا XP می ده, یه مین موندم اونجا لولم از 10 رسید به 23 :|
خب سرور بعدی هم هک شده بود, لول 50, به سلامتی :| حالا هی Dedicated سرور نذارید :| :bighug:

یه هفته نیست بازی اومده هک شد :| رفتم به یکی وصل شدم که زده هک کرده سرور ها رو 2000 تا 2000 تا XP می ده, یه مین موندم اونجا لولم از 10 رسید به 23 :|
خب سرور بعدی هم هک شده بود, لول 50, به سلامتی :| حالا هی Dedicated سرور نذارید :| :bighug:
من استثنا فقط در این مورد موافق این گونه حرکات هستم !! یعنی حتی پلیرها باید با یک پتیشنی یا بیانیه ای خرید این بازی رو تحریم کنند!! به هیچ عنوان نبودن سرورهای Dedicated در یکی از پردرآمدترین فرنچایزهای سالانه (اگر نتونیم بگیم پردرآمدترین) قابل قبول نیست !!

مولتیش هک شده؟ میشه لطف کنید چطوری؟

host ها یه کاری کردن که بازی چند برابر حالت عادی XP می ده, بهشون وصل بشی یه kill بگیری 2000 تا XP بهت می ده. نمی دونم خود بازی هک شده که بشه با crack مولتی بازی کرد یا نه

180 با COD های دیگه فرق کرده و اصن حتی برای ۱ ثانیه هم نمیشه یه جا کمپ و ایستاد ! فوق العاده روند بازی سری شده و مث مور و ملخ از بالا و پایین میرزن رو سرت . کسایی که فک میکنن بازی فقط بپر بپر هست کافیه فقط 1 بار وسط مپ jump کنن . اون وقت همه متوجه میشن کجایید و کمتر از ۵ ثانیه دخلتون اومده . (شایدم یکی رو هوا ترتیبتو داده باشه :d ) . هنوزم کسایی هستن تو این تاپیک که عشق m4 , m16 , Ak47 واقعی هستن و با تفنگهای جدید بازی ارتباط برقرار نمیکنن . اما تا کی باید عناوین مولتی و کال ها رو با این تفنگها انجام داد ؟‌ (کما اینکه شبیه همه ی اونا رو به وفور میشه تو بازی یافت کرد ) . پیشنهاد من برای این دوستان اینه که یه دور دیگه بشینن cod های قدیمی رو توی استیمشون نصب و بازی کنن و سمت AW نیان:d . (ماشالا به وفورم از اون مدلش زده :d) . طبیعتا منم نظر شخصیمو میگمو ممکنه خیلیا با من هم عقیده نباشن اما من بجز COD نمیتونم عنوان دیگه ای رو انجام بدم و بنظرم هیجان و اکشنی که تو cod هست تو هیچ عنوان شوتر دیگه ای وجود نداره . دلیلشم اینه که map هاش کوچیکه درگیری و زدو خورد زیاد پیش میاد و همین یه حس فوق العاده ای رو برای گیمر بوجود میاره . KS هاش که بماند:d . در مورد پینگ هم باید بگم که اگه مخابرات دارید کلا فراموشش کنید . روند بازی سریعتر از نسخه های قبل شده و حداقل یه پینگ 150/160 میطلبه . نکه نصفه شبا بازی کنید :d. در کل فک میکنم برای طرفدارای COD عنوانی بینظیر و خاص هستش که سعی کردن علی رغم وفادار بودن به هسته اصلی بازی و نسخه های قبل یه مقدار تنوع بدن که من از این کارشون استقبال میکنمو و خوشم اومد .
ای بابا من با همین مخابرات اکثر بازیهارو بدون لگ و با دیلی خیلی خیلی کم راحت بازی کردم! COD با محابرات اوضاعش خرابه یعنی بیخودی اوریج نگیرم....:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or