Call of Duty: Advanced Warfare | PC

59438111662205858464.jpg

سازنده : Sledgehammer
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Nov 4, 2014

با توجه به تریلر به نظر می رسد بازی Call of Duty: Advanced Warfare مربوط به جنگ های آینده باشد ، که میتوان به وسایل حمل و نقل بسیار بزرگی که می توانند غیب شوند ، سربازانی که Esque Exosuits (یک نوع لباس که یک سری قدرت خاص به انسان میده و قبلا تو فیلم Elysium ازشون استفاده شده) پوشیده اند، دستکش هایی که به شخصیت های بازی اجازه می دهند از ساختمان ها بالا روند (مثل دستکش هایی که تو فیلم Mission: Impossible Ghost Protocol وجود داشت) و موتور Hover در بای اشاره کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این تریلر مشاهده کرد، حضور Kevin Spacey بازیگر مشهور هالیوودی است
37120580645123826464.jpg

در آخر تریلر هم اعلام می شود بازی در تاریخ 4 نوامبر عرضه خواهد شد. Advanced Warfare یکی از Call of Duty هایی است که در سال 2010 توسط Activision ثبت شده بود. در همان سال Future Warfare, Secret Warfare, و Space Warfare هم توسط Activision ثبت شده بودند.

تریلر بازی را می توانید در زیر مشاهده و دانلود کنید :

تریلر بازی :

[video=aparat;y4zkg]http://www.aparat.com/v/y4zkg[/video]

50833057567667405026.jpg

Call of Duty Advanced Warfare Leaked Debut Trailer
720p - UPL/FireDrive - 50 MB

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات Call of Duty: Advanced Warfare (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :
: Minimum System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 @ 2.80 GHz or better -
Memory: 6 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 @ 1 GB / ATI Radeon HD 5870 @ 1 GB or better -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound Card: DirectX-compatible -

: Recommended System Requirements

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit -
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz -
Memory: 8 GB RAM -
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 @ 4 GB -
DirectX: Version 11 -
Network: Broadband Internet connection -
Hard drive: 55 GB available space -
Sound card: 100% DirectX 9.0c Compatible 16-bit -
Additional notes: Field of View ranges from 65-90 -

آخرین ویرایش:
دوستان قسمت مولتی تو بلک باکس حذف نشده ؟
آخه نوشته تنها زبانهای غیر انگلیسی حذف شدن . یعنی حجم محتوای حذف شده ی فافد Co-op و مولتی 20 گیگ بوده ؟/:)
مگه تاحالا بلک باکس نصب نکردی وقتی نصبش کنی بازی همون 40 گیگ میشه معمولا بلک باکس بازی رو خیلی فشرده میکنه که بعد نصب به اندازه قبلش برمیگرده

آخه نوشته تنها زبانهای غیر انگلیسی حذف شدن . یعنی حجم محتوای حذف شده ی فافد Co-op و مولتی 20 گیگ بوده ؟/:)
اگه cd key بازی رو خریدید و میخواین آنلاین بازی کنید این نسخه به کار شما نمی آید.

بازی تموم شد
خیلی هم کوتاه نبود لذت بردم
چندتا شات از بهترین لحظه های بازی
و تصویر آخر که دقیقا مثل فیلم سینمایی شد ! :|
البته رزولوشن تقریبا 4k هست !
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
سلام بر همه

منم بازی رو تقریبا 9 ساعته تموم کردم خوب بود از لحاظ داستانی و گیم پلی .....

بعضی ها گفتن این بازی شبیه تیتان فال هست من اون بازی رو بازی نکردم اما فیلمه بازیشو دیدم اون بازی یارو از درو دیوار میره بالا اما اینجا حداکتر یه پرش میتونی بزنی بری اونور دیگه از درو دیوار که بالا نمیره بگیم شبیه اونه......

گرافیکم که خوب بود من همه تنظیماتو گذاشته بودم رو LOW باز خوب بود ولی تو فیلمهای بازی لگ داشتم اولاش که مشکل از رمو گرافکیم بازی مشکل نداشت........

یه مسله دیگه تفنگاشم زیاد تخیلی نیست کلا فضای بازی تخیلی نیست بگی تخیلی شده 100 درصد ارزش بازی کردنو داره .......

مگه تاحالا بلک باکس نصب نکردی وقتی نصبش کنی بازی همون 40 گیگ میشه معمولا بلک باکس بازی رو خیلی فشرده میکنه که بعد نصب به اندازه قبلش برمیگرده

چرا نصب کردم تا دلت بخواد:d
فقط خواستم مطمئن بشم چیزی ازش کم نشده باشه

بلک باکس دروغ نمینویسه! برا نسخه های قبلی میزد مولتیارو حذف میکرد توی NFO ـم مینوشت:
Rip: Foreign languages - Multiplayer

یه جوان مردی حرفه ای بیاد و توضیحات کامل در مورد تنظیمات گرافیکی این بازی بده و بگه که چی کار می کنن.
درسته که با بعضی هاشون آشنایی داریم اما گزینه های زیادی به تنظیمات گرافیکی اضافه شده...........اگه یکی بیاد به طور کامل اینجا توضیح بده در باز یهای دیگه هم می شه از این اطلاعات استفاده کرد.....
خیلی ممنون

دوستان این بازی تو پریستیگ زدن تو اخر لوبل اپ گزینه ای به نام reset خواهد داشت ؟ تا همه چی رو از اول شروع کنیم ؟

پرستیژ * !! پریستیگ چیه دیگه !
همه CoD ها این گزینه reset رو دارن، اینم داره 100 درصد.

+++
این همه توجه به گرافیک واقعا عجیبه واسه من !! گرافیک واسه بازی هایی ـه که تمرکز اصلیشون رو قسمت سینگل باشه! هرچند گرافیک این بازی در حد قابل قبولیه !
اصن بازی با گرافیک بالا، مولتیش حال نمیده که ! :دی
گیم پلی رو بچسب آقا .. !

باید cd key بازی رو بخرین و تو استیم اکتیو کنین

سلام بر شما

قیمتاشم بگم که اگه دوستمون دوباره سوال داشت درباره قیمت سوالشو جواب داده باشیم ....

فقط یه سوال برای خودم پیش اومده این سیزن پس چیه تو بعضی از بازی های دیگه هم هست میخواستم ببینم چی هست....

5oylkt0e2y69upetcb1f.jpg

چرا نصب کردم تا دلت بخواد:d
فقط خواستم مطمئن بشم چیزی ازش کم نشده باشه

بلک باکس دروغ نمینویسه! برا نسخه های قبلی میزد مولتیارو حذف میکرد توی NFO ـم مینوشت:
Rip: Foreign languages - Multiplayer
با فرمت 7z اشنایی دارید شما آیا ؟
BB فکر کردید معجزه میکنه به من یـ سیستم با مشخصات بالا (رم و CPU بالا) بدید براتون اینهو هلو فشرده میکنم فقط با وارد کردن یـ دستور کوچیک داخل Inno Setup در ضمن بازی ریپک BB فاقد مولتی ـه همون طور که بقیه فاقد نیستن :دی ! ذکر نکرده یکم بازار گرمی کرده باشه ! یـ چیزی دیگه تو شبکه تورنت تعداد سید کننده و کلا استقبال کننده ی ریپک هاش به شدت پایینه چون دور تر از بقیه منتشر میکنه ریپک هاش رو ولی نمیدونم چرا تو سایتای ایرانی به وفور اسمش شنیده میشه ؟! در ضمن حجم بازی بعد ازنصب میشه 34 گیگ حجم نسخه ی معمولی حدود 40 گیگه !

آخرین ویرایش:
۶۰ دلار میریختم سطل اشغال بهتر بود . ایرادات خود مولتی به کنار الان بعد ۲ روز رفتم یه دست بازی کنم . کل بازی شده چیتر . از ایم بات بگیر تا وال هک .
سرور هک هم که ریخته چپ و راست ۲ هزار تا ۲ هزار تا XP میده . کلا من غلت بکنم دیگه پول مفت بدم جا CoD.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or