Call of Duty 4: Modern Warfare - Xbox360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ربطی نداره. توی Metal Gear، Gears of War و خیلی بازی‌های دیگه هم این قابلیت هست. حالا اگه می‌ذاشتن COD می‌شد مثلا Metal Gear؟
بازی‌های که باید توشون Covering and Shooting کنی به این قابلیت نیاز دارن که قبلنا نبود. اما الان تو خیلی از بازی‌ها به کار رفته که کارو به نظر من طبیعی‌تر، حرفه‌ای‌تر، و جذاب‌تر کرده. توی Brother in Arms جدید هم این قابلیت هست!
شاید سازنده‌ها‌ی COD4 روشون نشده استفاده کنن، چون ایده‌ی بکری نبوده و تقریبا دیگه تو همه‌ی بازی‌ها کپی زده می‌شه!

اقا سامان تو گیرز و اسنک رو با این بازی مقایسه میکنی
هدف سازندگان منتقل کردن محیط قدیم به این زمان و حفظ سبک cod بود که واقعا موفقیت امیز بوده
این پرژه نباید به تاکتیکال شوتر تبدیل بشه که تو تریلر های بازی اگه هم رو دیده باشی متوجه میشی سازندگان رو این قضیه تاکید زیادی داشتند
تازه اصلا بحث تقلید نیست که مگه هر بازی این سبک رو داره از یکی دیگه تقلید کرده...هدف اونا هرچه بهتر شدن بازی بوده که هر عنصری که باعث این عمر بشه رو به بازی اضافه میکنن
من هنوز هم رو حرفم پافشاری میکنم و میدونم اگه پناه گیری وجود داشت دیگه بازی لذتی نداشت

بچه ها من اونجا ام که 2 دقیقه وقت دارم تا برسم به هلی کوپتر .بعد از اوون مرحله که McMillan مصذوم میشه.میخواستم ببینم چقدر به اخرش مونده؟یکی لطف کنه به ما بگه

رو نرمالش حدود یک ساعت ( با احتساب اینکه چندین بار کشته شی ) هنوز از بازی مونده
چیزی زیاد نیست 2 یا 3 مرحله ولی آخرش را از دست نده فوق العاده تموم میشه

اقا سامان تو گیرز و اسنک رو با این بازی مقایسه میکنی
هدف سازندگان منتقل کردن محیط قدیم به این زمان و حفظ سبک cod بود که واقعا موفقیت امیز بوده
این پرژه نباید به تاکتیکال شوتر تبدیل بشه که تو تریلر های بازی اگه هم رو دیده باشی متوجه میشی سازندگان رو این قضیه تاکید زیادی داشتند
تازه اصلا بحث تقلید نیست که مگه هر بازی این سبک رو داره از یکی دیگه تقلید کرده...هدف اونا هرچه بهتر شدن بازی بوده که هر عنصری که باعث این عمر بشه رو به بازی اضافه میکنن
من هنوز هم رو حرفم پافشاری میکنم و میدونم اگه پناه گیری وجود داشت دیگه بازی لذتی نداشت

منم حرف StaR را قبول دارم تو گزارششم گفتن که نمیخوان بازی به یه تاکتیکال شوتر تبدیل شه و شاید اگه این اتفاق می افتاد نصف هیجان بازی از بین میرفت

البته اینا همه نظرات شخصیه یکی دوست داره کارکترش بتونه سنگر بگیره یکی نداره ولی همه بستگی به تیم سازنده بازی داره :cool:

رو نرمالش حدود یک ساعت ( با احتساب اینکه چندین بار کشته شی ) هنوز از بازی مونده
چیزی زیاد نیست 2 یا 3 مرحله ولی آخرش را از دست نده فوق العاده تموم میشه
اخ گفتی اخرش وقتی یاد اون صحنه میافتم قند تو دلم اب میشه...ایندر حال داد اون صحنه.بچه ها بعد از تمام شدن بازی 5 دقیقه هنگ کردم و فکر میکردم به بازی باور کنید!!! این یکی از بهترین پایان های عمرم بود تو تمام گیم ها

چقدر توپ بود بازیش چقدر قشنگ بود بازیش هر چی بگم کم گفتم
راستی producer این بازی یه ایرانیه به اسم :سام نوریانی تو credit اخر بازی دیدم.کجای سام که میخوام سرتاپاتو طلا بگیرم.

وقتی سگ خواست گاز بگیره RS رو فشار بده

البته یه نکته کوچولو من به حرفای StaR (چون اسمتون نمیدونم شرمنده همین جوری صدات میکنم) وقتی سگ گازت میگیره یهو رو صفحه نشون میده که باید RS را فشار بدی همون لحظه،نه دیرتر و نه زودتر باید RS را بزنی و گرنه دوباره باید از Checkpoint شروع کنی :laughing::p

منم همین جوری خوشم میاد اصلا حسش بیشتره بعضی از دوستان اسم rainbow آووردن من برعکس اصلا از اون خوشم نیومد و به حد تنفر شده بود برام ولی این واقعا عالی هست و آدم میره توی بازی ا:cool:

این بازی اگر طریقه کمین کردنش یه خورده روش کار میشد دیگه همه بازی های این سبک جلوش لنگ می انداختن.البته همین طوریشم جلوش لنگ میندازن.من هر کاری می کردم نمی تونستم پشتش بلند بشم.

این بازی اگر طریقه کمین کردنش یه خورده روش کار میشد دیگه همه بازی های این سبک جلوش لنگ می انداختن.البته همین طوریشم جلوش لنگ میندازن.من هر کاری می کردم نمی تونستم پشتش بلند بشم.
چاکرم شما امیر حسین هستم
در باره پناه گیری هم حرفی ندارم

نوکرم.

من هم پدرام هستم.

آقا این RPG های تو بازی چرا مثل اسباب بازی می مونن ؟ یه جوری شلیک می کنه اصلا جلویت رو نمی بینی.اما خدایی تفنگاش زوم که می کنی کیف می کنی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or