Call of Duty بعدی در دست Sledgehammer

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
xv99hixl4l8ji61aaim.jpg

به نظر می‌رسد که عنوان بعدی از سری Call of Duty به دست Sledgehammer ساخته خواهد شد.

Activision اخیرا فرم استخدام نیروی کاری را با مضمون این منتشر کرده است:

" آیا دوست دارید که به عنوان مدیریت انجمن استدیو، در خدمت تیم Sledgehammer و Call of Duty بعدی باشید؟ اگر اینطور است با ما تماس بگیرید".

در ادامه نیز به توضیحاتی در مورد این شغل و وظایف مربوطه به آن داده شده است.

آخرین عنوان COD کاری از Treyarch بود با عنوان Black Ops که به موفقیت خوبی دست یافت. Activision همچنین قبلا اعلام کرده بود که Infinity Ward نیز بر روی یک COD جدید کار می‌کند.

Source

آخرین ویرایش:
کلا را آوردم منظورم این بود که کلا داستان MW کلیشه ای بود.داستان پرازی MW@ کجاش خوب بود؟در ضمن من چیکار کنم که آرزوت بوده که دور بین باشی!!تو نسخه ی دوم به خصوص بعد از اینکه پرایس اومد,احساس می کردی کاملا یه سرباز ساده ای و مک تاویش و گوست و پرایس همه کاره هستند!در ضمن من فقط سه تا مرحله را گفت که خوب بودند,میسل هم چیز خاصی برای من نبود.
حال اصلا گیریم MW2 پسرفت نکردواصلا بگیریم پیشرفت کرد.منتها دیگه COD داره زیادی می شه,همونطورک ه بالا گفتم,یکی از مهمترین دلایلی که خیلی ها از جمله خودم به نظرشون میاد BO و MW2 پیشرفت نکردند,همین سیاست احمقانه ی اکتیویژن هست که هر سال COD می ده.شیره ی COD را تا ته کشیده بالا!دقیقا بلاییک ه سر GH آورد!
آقا اجازه؟من مخالفم:dمنم قبول دارم داستان نداشت.یعنی کلا تو این نسل شاید 5 تا بازی به زور پیدا بشه که واقعا بشه بهش داستان گفت.آنچارتد و گیرز و codها که بهشون نمیگن داستان.به rdr-mass effect-mgs 4 میگن داستان.اما نکته ایی که هست واقعا داستان پردازی خیلی خوبی داشت-به طوریکه اون داستان کلیشه ایی و آبکی:dرو قشنگ و حماسی جلوه میداد.از طرف دیگه قهرمان سازی و شخصیت سازی در mw2 هم بسیار قوی بود.به طوری که عاشق ghost-mc tavish میشدید.مخصوصا ghost که در لحظه سوزاندنش واقعا ناراحت شدم.یعنی از چند شخصیت در پیت به زیبائی تونسته بودن قهرمان بسازن.دقیقا مثل گیرز.گرز هم به هیچ وجه شخصیت پردازی نداره-اما به هنرمندی تونستن مارکوس رو که جز فحش دادن کاری بلد نیست:dرو تبدیل به یک قهرمان و چهره ایی محبوب بکنن.

اما مهمتر از همه اینا-این هست که نقطه قوت اصلی این بازی مولتی پلایرش هست.و به قولی سینگل پلایر بهانه ایی شده برای ساختن یک مولتی پلایر به یاد ماندنی.بابا شوخی نیست کنار زدن هیلو 3 تو بازیهای لایو.همین مولتی پلایرش بود که 1 سال تمام هست بنده رو الاف خودش کرده.:d
ولی در نهایت مرگ بر اکتی:d

حال اصلا گیریم MW2 پسرفت نکردواصلا بگیریم پیشرفت کرد.منتها دیگه COD داره زیادی می شه,همونطورک ه بالا گفتم,یکی از مهمترین دلایلی که خیلی ها از جمله خودم به نظرشون میاد BO و MW2 پیشرفت نکردند,همین سیاست احمقانه ی اکتیویژن هست که هر سال COD می ده.شیره ی COD را تا ته کشیده بالا!دقیقا بلاییک ه سر GH آورد!
اولا اکتیویژن با همین سیاست احمقانه داره پول پارو مکنه. دوما بده هر سال یه COD میدن بیرون، مردم رو سرگرم میکنن و با مولتی هاش کلی به ادم حال میدن؟؟!!

درضمن Special Ops خیلی فوق العاده بود، علاوه بر مولتی، واقعا آنلاینش خیلی کیف میده.

آقا اجازه؟من مخالفم:dمنم قبول دارم داستان نداشت.یعنی کلا تو این نسل شاید 5 تا بازی به زور پیدا بشه که واقعا بشه بهش داستان گفت.آنچارتد و گیرز و codها که بهشون نمیگن داستان.به rdr-mass effect-mgs 4 میگن داستان.اما نکته ایی که هست واقعا داستان پردازی خیلی خوبی داشت-به طوریکه اون داستان کلیشه ایی و آبکی:dرو قشنگ و حماسی جلوه میداد.از طرف دیگه قهرمان سازی و شخصیت سازی در mw2 هم بسیار قوی بود.به طوری که عاشق ghost-mc tavish میشدید.مخصوصا ghost که در لحظه سوزاندنش واقعا ناراحت شدم.یعنی از چند شخصیت در پیت به زیبائی تونسته بودن قهرمان بسازن.دقیقا مثل گیرز.گرز هم به هیچ وجه شخصیت پردازی نداره-اما به هنرمندی تونستن مارکوس رو که جز فحش دادن کاری بلد نیست:dرو تبدیل به یک قهرمان و چهره ایی محبوب بکنن.

اما مهمتر از همه اینا-این هست که نقطه قوت اصلی این بازی مولتی پلایرش هست.و به قولی سینگل پلایر بهانه ایی شده برای ساختن یک مولتی پلایر به یاد ماندنی.بابا شوخی نیست کنار زدن هیلو 3 تو بازیهای لایو.همین مولتی پلایرش بود که 1 سال تمام هست بنده رو الاف خودش کرده.:d
عزیز من تو یه کلام بگو با داستانش حال کردی! دیگه این اسمون ریسمون بافتنا برا چیه؟!

اولا اکتیویژن با همین سیاست احمقانه داره پول پارو مکنه. دوما بده هر سال یه COD میدن بیرون، مردم رو سرگرم میکنن و با مولتی هاش کلی به ادم حال میدن؟؟!!

باهات موافقم
اگه cod نسخه به نسخه پیشرفت نمی کنه پس چرا با اینکه هر سال یه نسخه میده بیرون ولی باز هم هر سال جزو پر فروش ترینهاست !
ضمن اینکه cod تقریبا در سبک خودش بی رقیبه . هر سال کلی بازی میاد ولی بازی ای که جنگ رو به صورت cod واقعی طراحی کنه یا وجود نداره یا اصلا ً در حد و اندازه های cod نیست !
پس نه تنها اینکه cod هر سال سود زیادی برای اکتیویژن به بار میاره بلکه جای خالیش هم هر سال در سبد گیم هایی که می خریم محسوسه !
من یکی که نمی تونم سالی رو بدون cod تصور کنم !;)

عاشق ghost و پرایس و مک تاویش می شی.ولی واقعا با روچ و رامیرز ارتباط برقرار کردی؟شخصیت اصلی بازی خیلی بد بهش پرداخته شد.طوری که گفتم من بهم احساس دوربین بودن دست می داد.
باهات موافقم
اگه cod نسخه به نسخه پیشرفت نمی کنه پس چرا با اینکه هر سال یه نسخه میده بیرون ولی باز هم هر سال جزو پر فروش ترینهاست !
ضمن اینکه cod تقریبا در سبک خودش بی رقیبه . هر سال کلی بازی میاد ولی بازی ای که جنگ رو به صورت cod واقعی طراحی کنه یا وجود نداره یا اصلا ً در حد و اندازه های cod نیست !
پس نه تنها اینکه cod هر سال سود زیادی برای اکتیویژن به بار میاره بلکه جای خالیش هم هر سال در سبد گیم هایی که می خریم محسوسه !
u.s.a جان می بینی تو رو خدا.بچه های BC آدمو پیر می کنند.معیار انتخاب بازیه خوب هر جا یه چیزیه!هنوز یه هفته از اون نبردی که در مورد گیرز در گرفت نمی گذره که ما خودمون کشتیم و گفتیم فروش فوق العاده ای داشت و همه زدن تو سرمون که فروش دلیل نمی شه.حالا میایم اینجا می گن BO پر فروشه پس خوبه!چیزی که کاملا واضحه ایه که دلیل فروش BO اینه که COD هست و COD هم پرفروشه!
در مورد سیاست های اکتیویژن فرمودید,این قضیه در دراز مدت معلوم می شه.در مورد پیتار هیرو نتیجه اش معلوم شده.راک بند خیلی از گیتار هیرو جلو زده.که مهمترین دلیلش این بود که تا جایی که ممکن بود گیتار هیرو دادن بیرون.تا جایی که حتی بعضی سالها دو تا گیتار هیرو داشتیم...

ولی واقعا با روچ و رامیرز ارتباط برقرار کردی؟
یعنی واقعا روچ از شخصیت اول COD 4 بدتر بود؟ اتفاقا من از روچ بیشتر از Ghost خوشم اومد. اون لحظه که میکشنت واقعا زیبا بود و اونجا که به همراه پرایس مرحله مخفی رو میری! توی COD 4 اصلا همیچین کارایی با شخصیت اصلی نمیکردی!

گفتیم فروش فوق العاده ای داشت و همه زدن تو سرمون که فروش دلیل نمی شه.حالا میایم اینجا می گن BO پر فروشه پس خوبه!چیزی که کاملا واضحه ایه که دلیل فروش BO اینه که COD هست و COD هم پرفروشه!
حالا آقای molana این همه نوشت، اونجاشو دیدی؟؟ در ضمن به نظر من هر بازی ای بیشتر فروش کنه، یعنی مردم بیشتر خوششون اومده و مورد پسند قرار گرفته! به نظر من پشتوانه ی BO نسخه ی 5 سری COD بود که از نظر خیلیا افتضاح بود!

• Like
Reactions: Molana
یعنی واقعا روچ از شخصیت اول COD 4 بدتر بود؟ اتفاقا من از روچ بیشتر از Ghost خوشم اومد. اون لحظه که میکشنت واقعا زیبا بود و اونجا که به همراه پرایس مرحله مخفی رو میری! توی COD 4 اصلا همیچین کارایی با شخصیت اصلی نمیکردی!

حالا آقای molana این همه نوشت، اونجاشو دیدی؟؟ در ضمن به نظر من هر بازی ای بیشتر فروش کنه، یعنی مردم بیشتر خوششون اومده و مورد پسند قرار گرفته! به نظر من پشتوانه ی BO نسخه ی 5 سری COD بود که از نظر خیلیا افتضاح بود!
نظر تو یکی پشیزی نمی ارزه!:d
عرضم به حضورتون شما که این همه COD باز هستی,واقعا با رچ بیشتر از مک تاویش تو MW1 ارتباط برقرار کردی؟البته بماند که جفتشون لال بودن.در مورد مرحله مخفی کاری,دیگه دست گذاشتی رو نقطه قوته MW1,کاپیتان مک میلان و پراس,ترور زاکایف.......
پشتوانه BO اسم COD بود که هیچکس نمی تونه ردش کنه.در ضمن تو DMC باز هستی(البته خودت که نیستی.ولی اطلاعات داری ازش)می دونی که نسخه ی دوم DMC چه قدر فروخت؟یکی از پرفروش ترین ها بود اون موقع.اما همه می دونن که یک بازی فوق ضعیف که شخصیت دانته را خراب کرد بود,ولی خیلی خوب فروخت.چرا؟چون نسخه ی اول را پشت سرش داشت...این قضیه فروختن کم کم افت پیدا می کنهمثال گیتار هیرو را هم برات آوردم.
ضمن اینکه cod تقریبا در سبک خودش بی رقیبه . هر سال کلی بازی میاد ولی بازی ای که جنگ رو به صورت cod واقعی طراحی کنه یا وجود نداره یا اصلا ً در حد و اندازه های cod نیست
همین یه جمله کل اعتبار پستو آورد پایین!!البته نظر شخصی من بود.

در مورد مرحله مخفی کاری,دیگه دست گذاشتی رو نقطه قوته MW1,کاپیتان مک میلان و پراس,ترور زاکایف.......
تو گفتی به جز Cpt.Price.
عاشق ghost و پرایس و مک تاویش می شی.ولی واقعا با روچ و رامیرز ارتباط برقرار کردی؟
همین یه جمله کل اعتبار پستو آورد پایین!!البته نظر شخصی من بود.
راست میگه دیگه!!!! حداقل تا الان که اینطور بوده، نبوده؟؟ با وجود اون همه بازی ، VGA این بازی رو به عنوان best Shooter انتخاب کرد!

کلا بگم، مراحل جذاب MW2 خیلی بیشتر از MW1 بود. خیلی! مراحل Marines در MW1 افتضاح بود. Special ops رو چی میگی؟؟ اگه تا اخر رفته باشی و انلاین بازیش کرده باشی میفهمی اینفینیتی چه چیز خفنی به COD اضافه کرد! (تو برو AC تو بازی کن :d - حالا خوبه تا دو سه ماه پیش اصلا MW1 بازی نکرده بودی ها! :d)

تو گفتی به جز Cpt.Price.
راست میگه دیگه!!!! حداقل تا الان که اینطور بوده، نبوده؟؟ با وجود اون همه بازی ، VGA این بازی رو به عنوان best Shooter انتخاب کرد!

کلا بگم، مراحل جذاب MW2 خیلی بیشتر از MW1 بود. خیلی! مراحل Marines در MW1 افتضاح بود. Special ops رو چی میگی؟؟ اگه تا اخر رفته باشی و انلاین بازیش کرده باشی میفهمی اینفینیتی چه چیز خفنی به COD اضافه کرد! (تو برو AC تو بازی کن :d - حالا خوبه تا دو سه ماه پیش اصلا MW1 بازی نکرده بودی ها! :d)
آره.من اول MW2 را بازی کردم بعد MW1 را.ترسی هم ندارم بگم.خیلی هم کششی نداشتم که نسخه ی یک را بازی کنم ولی وقتی بازی کردم بیشتر خوشم اومد.
تموم کردن ماجرا:نظر شخصیم بود هر چی گفتم و فکر نکنم لازم باشه به خاطرش جواب بدم.سال های دیگه وقتی سیر COD را دیدید,همیدگر را دوباره می بینیم.
پ.ن:همون AC میانگینش بالاتر از BO بود...;)

نه اقا چه حرفيه !!
اسم بزرگ دليل بر فروش بالا نميشه، بازي بايد يك پتانسيل هم داشته باشه
medal of honor كم اسمي نيست توي صنعت بازي، اما ديديم كه چه بلايي سرش اومد !
چون مداله بايد بتركه از فروش؟

يه سري بازي هستن به نظرم كه جا پاشون تا ابد محكم شده و هميشه ميشه روشون حساب كرد
چون تنها خودشون هستن كه ميتونن وضعيت رو تغيير بدن
gta , cod , ac ....

• Like
Reactions: Slim $hady
u.s.a جان می بینی تو رو خدا.بچه های BC آدمو پیر می کنند.معیار انتخاب بازیه خوب هر جا یه چیزیه!هنوز یه هفته از اون نبردی که در مورد گیرز در گرفت نمی گذره که ما خودمون کشتیم و گفتیم فروش فوق العاده ای داشت و همه زدن تو سرمون که فروش دلیل نمی شه.حالا میایم اینجا می گن BO پر فروشه پس خوبه!چیزی که کاملا واضحه ایه که دلیل فروش BO اینه که COD هست و COD هم پرفروشه!
در مورد سیاست های اکتیویژن فرمودید,این قضیه در دراز مدت معلوم می شه.در مورد پیتار هیرو نتیجه اش معلوم شده.راک بند خیلی از گیتار هیرو جلو زده.که مهمترین دلیلش این بود که تا جایی که ممکن بود گیتار هیرو دادن بیرون.تا جایی که حتی بعضی سالها دو تا گیتار هیرو داشتیم...
دوست BO به تنهایی ویژگی هایی داره که اونو می تونه به سطح یک بازی پر فروش برسونه . . .نمیگم بخاطر COD بودن فروش نکرده ولی فقط هم بخاطر COD بودن فروش نکرده.
داستان بازی خیلی جدید بود و گیم پلی بازی عالی بود و مراحل Single Player بازی بسیار عالی و هیجان انگیز بود مهم تر از همه Multiplayer بازی از نظر خیلی ها جذاب تر و لذت بخش تر شده. . .
صدا گذاری و موسیقی بازی هم در سطح عالی بود.
ضمن اینکه cod تقریبا در سبک خودش بی رقیبه . هر سال کلی بازی میاد ولی بازی ای که جنگ رو به صورت cod واقعی طراحی کنه یا وجود نداره یا اصلا ً در حد و اندازه های cod نیست
این جملات 100% تایید میکنم چون شخصا لذتی که در Black ops بردم در هیچ بازی توی این سبک تجربه نکردم . . .
واقعا بعضی از مراحلش فوق العاده بود قسمت رولت روسیش خیلی قشنگ بود:d

آره.من اول MW2 را بازی کردم بعد MW1 را.ترسی هم ندارم بگم.خیلی هم کششی نداشتم که نسخه ی یک را بازی کنم ولی وقتی بازی کردم بیشتر خوشم اومد.
تموم کردن ماجرا:نظر شخصیم بود هر چی گفتم و فکر نکنم لازم باشه به خاطرش جواب بدم.سال های دیگه وقتی سیر COD را دیدید,همیدگر را دوباره می بینیم.
پ.ن:همون AC میانگینش بالاتر از BO بود...;)
هی!! خطبه ی آخر :d:
اگه شما به ترتیب داستان بازی می کردی MW رو نظرت فرق میکرد،1 MW فقط 2 یا 3 مرحله ی جذاب داشت، ولی خوب تو خوشت اومد
(سلیقت به درد خودت می خوره :d)
.

پ.ن :
اقا ما رفیقیم اینطوری صحبت می کنیم. مدیرا اخراج نکنن. ییهو؟ :d

درضمن Special Ops خیلی فوق العاده بود، علاوه بر مولتی، واقعا آنلاینش خیلی کیف میده.

اولا كه بهترين cod بر كسي پوشيده نيست كه نسخه 4 بازي بود.در ضمن قرار نيست كه بازي فقط شمارو سرگرم كنه.وقتي يك بازي بزرگ مثل cod اين چنين داره از خيلي جهات پسرفت ميكنه مطمئن باش تا چند وقته ديگه بازي از رقباي خودش شكست ميخوره.
d
باهات موافقم

ببين بعضي بازيها بيشتر بخاطر اسمشون فروش دارن تا خود بازي.cod هم از اين دسته بازيهاست.با اين كه جزو بهترين بازيهايي هستش كه تا به حال ساخته شده ولي نسخه هاي جديد اين بازي كمتر از اسم cod دارن ظاهر ميشن.
در ضمن cod به هيچ عنوان بي رقيب نيست.شما اصلا فكر كنم battelfield رو در نظر نگرفتي.كه به نظر من يك سر و گردن از cod سطحش بالاتره.هم از لحاظ گيم پلي هم از لحاظ گرافيگي.فقط cod از لحاظ طراحي سربازها بهتر عمل كرده كه باعث ميشه بيشتر بتوني حس بگيري.در ضمن با وجود اين كه moh نااميد كننده ظاهر شد ولي مطمئن باش اون هم بيكار نميشينه و رقيبي سرسخت براي cod محسوب ميشه.تازه اگه بخوايم crysis رو هم هم سبك cod بدونيم.ديگه يك مثلث بزرگ از سوي ea در حال محاصره كردن cod هستند
حالا باز شما بگو كه اين بازي بي رقيبه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or