Cage: بازی Beyond Two Souls راباید یک‌بار به پایان رسانده و نباید آن را تکرار کنید

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Beyond_Two_Souls.jpg

آقای David Cage کارگردان شرکت سازنده Heavy Rain یعنی Quantic Dream حال مشغول کار بر روی عنوان Beyond Two Souls بوده که این بازی نیز مانند HR، بر پایه‌ی تصمیمات بازیباز می‌باشد؛ از همین رو Cage از بازیبازان خواسته تا پروژه بعدی آن ها را فقط یک بار به پایان برسانند چرا که انجام دوباره‌ی آن، در تضاد با تمام زیبایی ها و نتایجی که از تصمیمات قبلی خود گرفته بودید، می‌باشد.
David Cage در مصاحبه با VideoGamer اذعان داشت: "این بازی نیز مانند Heavy Rain باید یک بار به پایان رسانده شده و دیگر تکرار نشود؛ گرچه می‌توانید دوباره آن را تکرار کنید ولی من فکر می‌کنم بهترین نتیجه را زمانی خواهید گرفت که با فکر به انتخاب گزینه ها بپردازید و هیچ وقت فکر این که اگر تصمیم متفاوتی می‌گرفتید، چه اتفاقی می‌افتاد را نکنید؛ چرا که زندگی نیز همین گونه است و Beyond، زندگی Jodie Holmes است."
وی همچنین در رابطه با مرگ در بازی و تاثیرات آن می‌گوید: "مرگ، واقعا چیز عجیبی است. به این منظور که گاهی اوقات به فکر این که مرگ چیست میافتید در حالی که هیچ کسی در اطراف شما نمرده است ولی وقتی یکی از عزیزانتان را از دست می‌دهید، دیدگاه شما کاملا تغییر می‌کند. من هیچ وقت به دین و آیین پایبند و علاقه مند نبوده ام؛ از نظر من آن ها فقط یک سری نگرش جالب هستند. یک روز در حال فکر کردن به این که مرگ بدون هیچ گونه دین و خدایی که بر بالای ابری نشسته باشد، چگونه خواهد بود؟ واقعا می‌توانیم توضیح دیگری از مرگ پیدا کنیم؟ و این نظریه، نظریه ای بود که من را به سوی نوشتن داستان Beyond برد."
بازی Beyond Two Souls در تاریخ نا مشخصی از سال 2013 به صورت انحصاری برای کنسول Play Station 3 منتشر خواهد شد.
منبع

ملت خر نیستن، متوجه شدیم.
همون کلکی که سر HR پیاده کرده میخواد اینجا هم پیاده کنه. دور اول که بازی میکنی حس میکنی خودت همه تصمیم هارو گرفتی، دور دوم که میری میبینی چه کلاه گشادی سرت رفته :دی.
بعله استاد بعله، چیز دیگه ای؟ :دی؟
بله میثم جان.دقیقا همون حرفی که در مورد HR زدم حالا قراره برای این بازیش هم اتفاق بیوفته.واقعا این آقا یک شیاد و کلاه بردار بزرگ هست.
""من یه بازی ساختم که اگر دسته رو هم زمین بگذارید،بازی خود به خود تموم میشه.فقط بی زحمت شما 60 دلار بریزید تو جیب بنده و فقط یک بار این بازیو انجام بدید.تا تو این توهم غرق بشید که این بازی سوپر خفنه.چون اگر بخواید دوبار انجامش بدید متوجه میشید که بنده چه شیادی هستم""
این آقا بهتره یه چندوقت بره استدیو ND تا یاد بگیره بجای اینکه هی وراجی کنه و سر مردم کلاه بزاره،چجوری باید بازی سازی کنه.

بازی مولتی پلیر که نداره . خود سازنده هم گفته که فقط یکبار باید تمومش کنیم ! از کیج ممنون میشیم بجای اینجوری مسخره بازیها بازی-ای بسازه مثل فارنهایت که بازیباز از هر لحظه-اش لذت ببره !
همه سازنده-ها خودشون رو میکشن که بازیشون ارزش تکرار خیلی زیادی داشته باشه بعد ایشون اینجوری !!
دیگه داره شورش رو در میاره با مصاحبه-هاش و تعریف کردن از بازیه خودش !

جالبه، كسی كه تو كارنامه اش اينو داره:
received both the "Best Story" and "Best Adventure Game" awards for 2005 from GameSpot, as well as being nominated for four other awards.
تو هر مبحثی وارد شه و داستان بنويسه بايد گريست و شياده! (كشف جديد تو اين تاپيك بعد اينكه قبلا مشخص شد Indigo Prophecy و فارنهايت دو تا بازی مجزا بودن)
ادامه بديد لطفا، موارد جديد كشف شه...فعاليت كم بوده تو اين مدت.
بله میثم جان.دقیقا همون حرفی که در مورد HR زدم حالا قراره برای این بازیش هم اتفاق بیوفته.واقعا این آقا یک شیاد و کلاه بردار بزرگ هست.
واقعا هم حرف بی منطق جنابعالی پشيزی ارزش نداره.

آخرین ویرایش:
(كشف جديد تو اين تاپيك بعد اينكه قبلا مشخص شد Indigo Prophecy و فارنهايت دو تا بازی مجزا بودن)
=))پوکیدم از خنده !!!
===
از همین تریبون سوگند میخورم اگر، و تنها اگر بشه با یبار واکترو بازی رو پلات کرد من به حرف Cage گوش می دم.

تبریک میگم دوستان موفق شدن دست یکی از خفن ترین شیاد های تاریخ رو رو کنن.

آقا جان دوستانه میگم این آدم شیاده بازیشو نخرید. جان من نخرید. دیگه چرا انقدر به در و دیوار میزنید؟ بذارید افراد ساده لوحی مثل من که نمیفهمن این آدم داره سرشون کلاه میذاره بخرن.

این مصاحبه دیگه رسما شاهکاره! آدم میمونه چی میگه. انگار کیج میاد توی این فروم تک تک پست هارو میخونه و از قصد واسه حرص دادن ماها این مصاحبه هارو ول میده :))

خجالت داره والا! 60 دلار ( واسه بعضی کشور ها بیشتر ) بدیم که بعد یه بار بازی کنیم و ارزش تکرار بازی زیر صفر باشه.

خداروشکر این یه بار دیگه برای سلامت گیمینگ مصاجبه نکرده که همه جبهه بگیرن. یه سری استودیو ها بازی هارو بدون سر و صدا میدن بیرون و کولاک میکنن منتها ایشون هر 2 روزی یه مصاحبه راجب عمق بازی و عقاید احمقانش میکنه...

این مصاحبه دیگه رسما شاهکاره! آدم میمونه چی میگه. انگار کیج میاد توی این فروم تک تک پست هارو میخونه و از قصد واسه حرص دادن ماها این مصاحبه هارو ول میده :))
خب حرص رو مسلما اغلب خود آدم برای خودش بوجود مياره نه ديگران!
بياد اينجا هم كه از شدت خنده سكته ای چيزی می زنه وقتی بخونه بالای 10 نفر فقط تو يه تاپيك گفتن اول Indigo Prophecy بعد فارنهايت رو و بعدشم به كل كاراش فحش دادن!
حرف بی منطق، هيتريسم، كينه و دروغ هایی كه يه عده می گن مشكلاتیه كه خودشون با خودشون دارن، تكليف كيج و بازياش مشخصه كاملا.
خجالت داره والا! 60 دلار ( واسه بعضی کشور ها بیشتر ) بدیم که بعد یه بار بازی کنیم و ارزش تکرار بازی زیر صفر باشه.
بازی باربی و كميك خرس مهلبون هم همين قيمتن، شما خوشت نمياد، نخر.
هر چی هست بازيه، كلی هزينه صرفش شده و قيمتش همونيه كه هست. كسی خوشش نمياد=نخره.
ضمن اينكه من HR رو سه چهار بار تموم كردم برای ديدن تمام پايان هاش، Beyond هم چند دور می رمش.
خداروشکر این یه بار دیگه برای سلامت گیمینگ مصاجبه نکرده که همه جبهه بگیرن. یه سری استودیو ها بازی هارو بدون سر و صدا میدن بیرون و کولاک میکنن منتها ایشون هر 2 روزی یه مصاحبه راجب عمق بازی و عقاید احمقانش میکنه...
فعلا كه اين "عقايد احمقانه" بازی به اسم Walking Dead رو متولد كرده كه اولين بازی موفق از روی يه سريال هست.
بعد اگه عقايد كيج احمقانه ست حتما ايده های كپی پيستی كه هزاربار ديديم خيلی روشنفكرانه ست...!
اتفاقا دقيقا ما فن بيسش می خوايم همينا رو بشنويم! كسی زور نكرده بشينيد پای حرفای كيج!

آخرین ویرایش:
فشار رو مسلما اغلب خود آدم برای خودش بوجود مياره نه ديگران!
=))=)) فشار =)) شرمنده دوست من. من زندگیم توی یه فروم نیست و اخبار یه بازی فشاری بهم وارد نمیکنه. فشار فشاره :))
بازی باربی و كميك خرس مهلبون هم همين قيمتن، شما خوشت نمياد، نخر.
ضمن اينكه من HR رو چهار بار تموم كردم برای ديدن تمام پايان هاش، Beyond هم چند دور می رمش.
همچین بازی هایی که اصلا وجود خارجی ندارن این یک، دوما اگرم هم باشن فکر کنم سازندشون میاد نهایت سعیش رو میکنه که مخاطب اون بازی رو تکرار کنه. نه اینکه علنا بیاد بگه آقا بازی من رو برای بار دوم بازی نکنید که البته بیشتر بخاطر ضعف هاشه. خداییش کیج به شما چقدر میده که انقدر طرفدارشین و از بدترین نکات منفیشم انقدر طرفداری میکنید؟
فعلا كه اين عقايد احمقانه بازی به اسم Walking Dead رو معرفی كرده كه اولين بازی موفق از روی يه سريال هست.
متوجه نشدم سهیل جان. کیج مگه Walking Dead رو ساخته؟ بعد هم عقاید فرق داره. عقاید همین چیزایی که میاد در موردشون مصاحبه میکنه.

البته باید گفت بعضی مواقع حرفاش درسته، منتها توجه کردید هر وقت خواسته یه ایرادی از گیمینگ بگیره نکات مثبتش رو حواله داده سمت بازی خودش که بازی خودش رو نشون بده؟
اتفاقا دقيقا ما فن بيسش می خوايم همينا رو بشنويم! كسی زور نكرده بشينيد پای حرفای كيج!
دقیقا دفعه پیش گفتم. اینجا فرومه، هر کاربری هم مختاره نظر خودش رو بده. من اصلا عشق میکنم هر مصاحبه بیام ضد کیج صحبت بکنم. والــــــا!

EDIT : انقدر هم پستت رو ویرایش نکن سهیل جان و حرفت رو عوض نکن. با این نقل قول ها خیلی فرق کردن یهویی!!

آخرین ویرایش:
همچین بازی هایی که اصلا وجود خارجی ندارن این یک، دوما اگرم هم باشن فکر کنم سازندشون میاد نهایت سعیش رو میکنه که مخاطب اون بازی رو تکرار کنه. نه اینکه علنا بیاد بگه آقا بازی من رو برای بار دوم بازی نکنید که البته بیشتر بخاطر ضعف هاشه. خداییش کیج به شما چقدر میده که انقدر طرفدارشین و از بدترین نکات منفیشم انقدر طرفداری میکنید؟
كيج نظر خودش رو گفته وگرنه پايان های مختلف رو تو بازيش نمی ذاشت.
وقتی كه بازی رو می شه از چندين راه رفت و وقايع تازه ديد دقيقا چه ضعفی داره؟ چيزی كه خودتون می دونيد رو هم انكار می كنيد! اين مصداق بارز هيتريسمه!
كيج چيز خاصی به ما نمی ده، انقلاب كرده تو صنعت گيم. عوض ده ليتر خون ريختن و كشتن فله ای دشمنایی كه نفس می كشن سبكی نزديك به سينما رو ساخته كه بزودی بازی های زيادی رو متاثر می كنه و فاصله فيلم و سينما رو كم می كنه. به هر كی حتی سوپور شهرداری هم تريلر Beyond و HR رو نشون بديد كف می كنه.
اين جذب غير گيمرها و مخاطب جديد اوردن يعنی هنر.
متوجه نشدم سهیل جان. کیج مگه Walking Dead رو ساخته؟ بعد هم عقاید فرق داره. عقاید همین چیزایی که میاد در موردشون مصاحبه میکنه.
نيازی نيست خودش ساخته باشه، افكارش (تو زمينه های خاصی) تاثيرش رو تو اين بازی گذاشته.
البته باید گفت بعضی مواقع حرفاش درسته، منتها توجه کردید هر وقت خواسته یه ایرادی از گیمینگ بگیره نکات مثبتش رو حواله داده سمت بازی خودش که بازی خودش رو نشون بده؟
اينكه با اين سبك گيمرهای بيشتری جذب می شن حقيقته. ضمنا نخواسته بازی خودش رو نشون بده، خواسته " تفاوت" بازی خودش رو با بقيه بازيا نشون بده.
EDIT : انقدر هم پستت رو ویرایش نکن سهیل جان و حرفت رو عوض نکن. با این نقل قول ها خیلی فرق کردن یهویی!!
چيز خاصی تغيير نكرد، يه فشار رو كردم حرص، (فكر كردم نوشتی فشار) در مورد خالی بندی هم مخاطبم عام بود، سر همون كسایی كه گفتن Indigo Prophecy و فارنهايت دو تا بازين.
دقیقا دفعه پیش گفتم. اینجا فرومه، هر کاربری هم مختاره نظر خودش رو بده. من اصلا عشق میکنم هر مصاحبه بیام ضد کیج صحبت بکنم. والــــــا!
بله شهاب جون و اصولا هم من حرف مفت بعضی ها و لشكر لايك هایی كه متعاقبن ميان رو به چشم كارای پيلاف سامای پاك شده (می دونی چيه ديگه:دی) می بينم و می خندم. 5 ساله اينجام و ديگه می دونم مشكل اصلی بعضیا چيه...(البته غير تو كه طرف هيچ جبهه ه ای نيستی)

آخرین ویرایش:
يكي نيست بگه بابا بازيش تكراريه ارزش 60$ دلار نداره بازيش چرنده خب نخريد
كسي مجبورتون نكرده حتما بازيش كنيد اسلحه هم بالاي سرتون نيست كه حتما بازيو بخريد
والا تموم شد رفت:(
اون اقاي معلوم الحال ضد سوني كه ادعاي اريج خوري مادرزادي ديگه خدايي تو تاپيكهاي سوني داره شورشو در مياره:(

اقا ول کنید کیج رو از خبرنگار ها خواهش می کنم که خبرهای درباره ی کیج رو بهتر هست ترجمه نکنن
فقط یک عده ای می ریزن به کیج و بازیش هر چی میخوان می گن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or