Burnout Paradise

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی را دیروز گرفتم .2 ,3 ساعتی هم بازی کردم .اول از همه بگم که گرافیک بازی وحشتناک بالاست .تا الان تو سبک racing رو دست گرافیک این بازی نداشتیم . من تا الان هم هیچ گونه screen tearing یا افت frame rate تو بازی ندیدم .فقط یه نکته که تو ذوق میزنه نبودن راننده تو ماشین است مخصوصا وقتی ماشین تصادف میکنه و در و پیکرش میریزه قشنگ داخل ماشین پیدا میشه و خیلی بیشتر تو ذوق میزنه که راننده نداره .
من تا الان همه سری بازی های burnout را چه روی ps2 و چه روی psp بازی کردم .به نظر من یک ایراد اساسی که این بازی داره بحث نقشه و راهیابی بازی است .شما وقتی وارد یک مسابقه میشید نقشه فقط ابتدا و انتهای مسیر را برای شما مشخص میکنه و باید در حین مسابقه همش حواس شما به این باشه که راه را اشتباه نرید و این احساس کمی از لذت بازی کم میکنه . به قول یکی از بچه ها اسم این بازی را به جای paradise باید میزاشتن burnout :watch the map edition
در کل بازی , بازی بسیار بزرگی هستش اما من به شخصه style قبلی را بیشتر دوست داشتم .

منم بازیشو گرفتم خیلی ردیف بود عالی ولی بزرگترین مشکلش اینکه اصلا نمیتونید جلوتونو نگاه کنید و از بازی لذت ببرید چون متاسفانه همش باید نگاتون به نقشه باشه که راهو اشتباه نیرید هزار بار ارزو میکردید که کاش یه راهنمای نقشه داشت:((

منم گرفتم بازي رو خيلي باحال هستش!
گرافيك بازي هم اصلا جاي حرف نداره اما نكته جالب در مورد گرافيك بازي frame rateبازي هستش كه با ان فيزيك و تصادفات خفن وكلي decalو افكت خوف اصلا افت نميكنه كه بايد به برنامه نويسان و موتور بازي افرين گفت:biggrin1:
گيم پلي بازي هم كه فوق العاده هستش و اين قدر تو سرعت هاي بالا ادرنالين مغزم ترشح مي كنه كه اصلا نميفهمم دارم چيكار مي كنم:biggrin1::cool::laughing:

بالاخره منم بازیرو خریدم...

در اولین نگاه گرافیک بازی خیره کنندست چون اول بازی یه راست رفتم تو دیوار! و مچاله شدن ماشین رو دیدم و فهمیدم که با یه بازی معمولی طرف نیستم ، بعد گیم پلی بازی خیلی زیبا شده و میشه حرکاتی کرد که آدم رو وسوسه می کنم بره خیابون و.....
صداگذاری که حرف نداره صدای خورد شدن ماشین ها واقعا زیبا هست و منم اینقدر صدارو زیاد کرده بودم که الان سرگیجه دارم (پیشنهاد می کنم با صدای کم بازی کنید) و آهنگ ها همه معروف و زیبا هستند که از آهنگ های خوبی استفاده کرده و بیشترشون رو میشناختم
یکی از بدیهاش یا شاید به نظر بعضی ها خوبیهاش Free-Roam بودنش هست که باید دنبال مسابقه بگردی که به نظر من خیلی کسل کنندست و اینکه تو بازی باید کارایی کنید مثلا 120 تا تابلو رو خراب کنید یا یه درایی هستند باید آنها رو بشکونید که 400 تا هستند که من 223 تاش رو شکستم و کار آسونیه و اینکه روی هوا پرواز کنید! و....
و اینکه فیلم برداری خیلی قشنگه ، برای اینکه منظور حرفم بشید یه تصادف مشتی با یه ماشین بکنید و بعدش دسته رو بزارید زمین و فقط تماشا کنید! فیلم برداری مثل فیلم های درجه 1 هالیوودی میمونه و با گرافیک و صدای خیره کنندش آدمو میخکوب میکنه
البته باگ های زیادی هم داره مثلا اینکه میتونید با استیک راست دوربین رو تکون بدید و وقتی توی ماشین رو نگاه کنید میبینید راننده نداره! یا اینکه بعضی اوقات ماشین ها از توی هم رد میشن! مثل روح! 3 بار دیدم و....

کلا بازیه خوبیه و تجربه نکنید از دستتون رفته ;)

راستی چه باکس شات زشتی داره:p
موفق باشید

آخرین ویرایش:
همه نسخه J رو دارن؟
کسی uc به دستش نرسیده؟
بابا من از بس پست ها رو خوندم دارم از حسودی میترکم!
راستی bornout اصلا برا pc نمیاد؟

نه ، همین الان N.Ext GeN ریجن UC هم آورد

لطفا اخطار ندهید ، چون دارم درومورد ریجن این بازی حرف میزنم و میگم که ریجن UC هم اومده OKAY?

آخرین ویرایش:
البته باگ های زیادی هم داره مثلا اینکه میتونید با استیک راست دوربین رو تکون بدید و وقتی توی ماشین رو نگاه کنید میبینید راننده نداره!
باگ نیست، سری BO کلا راننده نداره ماشینهاش ;).
راستی bornout اصلا برا pc نمیاد؟
1 درصد هم احتمال نداره چون حتی یک قسمت از سری بروی PC منتشر نشده :biggrin1:، عماد جان:love:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or