Bully Scholarship Edition | PC

logo.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Rockstar يک عنوان Action Adventure ديگر خود که پيش از اين بر روي دو کنسول Wii و X360 منتشر شده بود را در نمايشگاه GC 08 براي PC تأييد کرد. اين بازي چيزي نيست جز Bully: Scholarship Edition که نسخه‌هاي کنسولي آن، محتوايي اضافي نسبت به اولين نسخه‌ي Bully(در سال 2006 براي PS2 منتشر شده بود) داشتند. امروز Rockstar در Leipzig اعلام کرد که اين بازي براي PC شامل 82 ماموريت، 45 ساعت بازي در کلاس‌ها و مدرسه و بيش از 30 ساعت کارهاي جانبي و mini-game است. داستان بازي درباره‌ي پسري 15 ساله با نام Jimmy Hopkins است که بوسيله‌ي مادرش به مدرسه‌ي Bullworth Academy فرستاده مي‌شود. در اين بازي مانند ديگر عنوان Rockstar يعني GTA مي‌توان به صورت آزادانه کارهاي زيادي انجام داد. مدرسه، کلاس‌هاي درس و ورزش محوريت اصلي داستان هستند. حتي مي‌توانيد از مدرسه خارج شويد و از دوچرخه و اسکيت براي پيمودن مسافت‌هاي کوتاه اطراف آن استفاده کنيد. هنوز تاريخ انتشار نسخه‌ي PC مشخص نشده؛ ولي مي‌توان پيش بيني کرد که با فاصله‌اي اندک پس از معرفي، عرضه شود.

موفق باشيد:love:...
[/FONT]

کسی میدونه این عکسا که :love:BULLY:love: با دوربینش میگیره کجا سیو میشه؟
تو chapter2 یه کلاس عکاسی باز می شه که مرحله اولشو پاس کنید بهتون یه البوم جایزه میده که می تونید عکسها رو بذارین اونجا...
بچه ها من همه چیمو چک کردم نه ویندوزم اشکال داره نه درایو کارت گرافیکم.بازی هم که اجرا می شه پس چرا یهو کرش می کنه؟ضمنا امروز فهمیدم بازی زمانیکه تو باشگاه مدرسه یا شهر هستم بیشتر احتمال داره کرش کنه...:((

اقا این بازی رو ویستا 64 بیتی نصب میشه یا نمیشه اخه 1 کی همینجا گفت نمیشه میشه 1 نفر معتبر تر بگه

این خبر که بازی روی ویندوزهای 64 بیتی بالا نمیاد شدیدا تکذیب می شه :

منم یه مشکل تو همین مایه ها داشتم لودینگ طولانی و مشکلات گرافیکی
اگه رمت از 2 گیگابایت بیشتر باشه این مشکل پیش میاد
اگه بیشتره می تونی این کارو کنی (توی ویندوز ویستا)
بری Start\Run بعد تایپ کن MSCONFIG بعد برو تب Boot و روی Advanced Options کلیک کن
بعد تو صفحه ای که میاد می تونی Maximum Memory رو تیک بزنی و مقدار 2 گیگابایت از رمت رو به مگابایت وارد کنی مثلا (2 گیگابایت = 2048 مگابایت) بعد OK و OK و Restart !
بعد از این کار دوباره ویندوز رو بوت کنی می تونی راحت بازی رو اجرا کنی بدون هیچ مشکلی !
منبع

ضمنا خودمم بازی رو گرفتم پشت پکش اینا رو نوشته=

Processor:Pentium 4
RAM:512
Hard Draive:4.75GB
Video Card:256 MB

پس بدونید اجرا می شه ... منبعش هم این منبع در گیم اسپاته که راه حل اجرای بازی تو ویستا رو گفته و یکی از دوستان که پستشون رو نقل قول کردم زحمت کشیدن اینجا گذاشته اند ...
اگه بازم مطمئن نیستید یه سرچ برای سیستم مورد نیاز بازی بکنید می بینید رو ویستا هم اجرا می شه ...
برای من که هر جا باشه کرش میکنه!

اقا من یه راه حل پیدا کردم که لااقل هر یکی دو ساعت یه بار کرش کنه یا اصلا نکنه!:
رزلوشن رو بیار رو 800.600 یا 600.400 تنظیمات shadows هم اصلا اف کن,اینجوری وضع یه کم بهتر می شه!
(اگه افت فریم هم داری اینکار رو کنی افت فریمت از بین می ره)بعدش باید یه کم صبر کرد تا راک استار پچشو بده بیرون ...(من که رو رزلوشن 600.400 گذاشتم 3 ساعتم بازی کردم کرش نکرد!)
پ.ن.فعلا مجبوریم از خیر گرافیک بگذریم!
راستی من امروز فهمیدم تو شهر می شه برم سلمونی و مدل موهامو تغییر بدم!شما هم اگر تا حالا اینکار رو نکرده اید حتما امتحان کنید خیلی قیافه جیمی جالب می شه!

من امروز بازی رو گرفتم بازی خوب پورت نشده گرافیکش یه مشکلاتی داره و fps کم میده برای من همون

اول بازی که باید بری تو اون ساختمون روبرو از بازی میپره بیرون اگه کسی یه کرک خوب از بازی داره

لینک بده

رزولوشن رو پایین بیارین یکم بهتر میشه

آخرین ویرایش:
:mad:...
خدا بگم این راک استار رو چی کار کنه ... امروز رو زلوشن 600.400 درحالیکه تمام جلوه های گرافیکی رو هم از nvidia control panel و هم از تنظیمات خود بازی خاموش کرده بودم باز کرش کرد... دفعات بعد هم که رفتم تو بازی یا از تو لودینگ می پرید بیرون یا از تو شهر ...
هر کاری که به ذهنتون برسه کردم=بازی رو با تنظیمات گرافیکی مختلف اجرا کردم,از تو MSCONFIG رممو 512 کردم باز درست نشد,گفتم شاید چون بازی قدیمیه با dx9 سازگار نیست,رفتم dx8.1 رو نصب کردم بازم نشد!که نشد!
دست اخر فهمیدم اصلا فایل Bully.exe اشکال داره و حتی نمی شه پاکش کرد!(بعضی اوقات!)
یکی در راه خدا یه کمکی بما بکنه ...:((
من امروز بازی رو گرفتم بازی خوب پورت نشده گرافیکش یه مشکلاتی داره و fps کم میده برای من همون
واسه ی منم درست همین مشکلها رو داره...افت فریم ریت رو می شه با اف کردن سایه ها درست کرد
اول بازی که باید بری تو اون ساختمون روبرو از بازی میپره بیرون اگه کسی یه کرک خوب از بازی داره

لینک بده

اینکه تازه خوب خوبشه,بذار شهر باز شه برو تو شهر سه سوته کرش می کنه...

رزولوشن رو پایین بیارین یکم بهتر میشه
منم همین رو می گفتم ولی فهمیدم زیاد فایده نداره ...

اقا تو این کلاس انگلیسی گیر کردم البته 1 میشه کلمات رو بهم بگین

من حروفی که تو انگلیسی 1 باید باهاش جمله بسازی رو یادم نیست اگه هم برم از تو بازی حروفش رو نگاه کنم بهت بگم ممکنه با حروفی که تو امتحان می دی فرق کنه تنها راه حلش اینه=موقع امتحان با Esc بازی رو نگه دار برو از دیکشنری با استفاده از حروف اولی که بازی بهت گفته باهاشون باید کلمه بسازی کلمات رو در بیار

آخرین ویرایش:
اقا تو این کلاس انگلیسی گیر کردم البته 1 میشه کلمات رو بهم بگین
بفرما!
Level 1 - L E W M L O
ELM
LOW
MELLOW
MEOW
MEW
MEWL
MOLE
MOLL
MOW
OWE
OWL
WELL
WOE
Level 2 - H S G F T I
FIG
FIGHT
FIGHTS
FIGS
FISH
FIST
FIT
FITS
GIFT
GIFTS
GIST
HIS
HIT
HITS
IFS
ITS
SHIFT
SIFT
SIGH
SIGHT
SIT
THIS
Level 3 - S L E M S I

ELM
ELMS
ISLE
ISLES
LEI
LEIS
LESS
LIE
LIES
LIME
LIMES
MESS
MIL
MILE
MILES
MISE
MISS
SEMI
SLIM
SLIME
SLIMES
SLIMS
SMILE
SMILES
Level 4 - R A N Y C O
ACORN
ANY
ARC
CAN
CAR
CARNY
CAY
CON
CORN
CORNY
COY
CRAYON
CRONY
CYAN
NARY
NAY
NOR
OAR
ORCA
RACY
RAN
RAY
RAYON
ROAN
YARN
YON
Level 5 - G A E D R G
AGED
DAG
DAGGER
DARE
DEAR
DRAG
DREG
EAR
EGAD
EGG
GAD
GAG
GAGE
GAR
GEAR
GRADE
RAD
RAG
RAGE
RAGED
RAGGED
RED
READ

• Like
Reactions: Mostafa bgh
یکی بدادم برسه ... تو چپتر2 یه مرحله هست که باید برای پیرزن اشپز مدرسه برم خرید اما میام برم تو مغازه ها خرید بازی کرش می کنه اگه کسی از دوستان سیو بعد مرحله ای که من توش مشکل دارم رو بده خیلی ممنون میشم

دوست عزیز Vista نصب کن کرش بازی خیلی خیلی کم میشه شاید تو هر 1 ساعت یک بار کرش کنه در

ضمن تو Vista بین 5 تا 9 fps بیشتر میده

منم پیشنهاد می دم تو ویستا نصب کنید تا به حال واسه من کرش نکرده
و الانم آخرای چپتر 4 هستم و 2 تا منطقه شهر واسم باز شده خیلی باحاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or