Brother in Arms : Hell’s Highway

نه اونچیزی که انتظار داشتم نیست گرافیکش تقریبا میشه گفت از ایربرن هم ضعیفتره وفقط براقه محیط دشتها وعلفزارها بنظرمن بسیار داغون طراحی شده وکی دوتا باگ اسمی تو بازی کشف کردم تا حالا خیلی سرسری رو گرافیکش کارکردن ضمنا با مکانیسم دستوراتش هم نمیشه به این زودیا اشنا شد ولی به عنوان یه اکشن بعد از یه مدت بی گیمی کلا ارزش خرید رو داره ومیتونه خماری ناشی از نبود بازی اکشن رو تو 2ماه گذشته برطرف کنه:biggrin1:
من بهش از10 میدم 7.5

داستانش منبع تاریخی داره(داستانش واقعیه)فعلا دارم روش کار میکنم
در ubidays08 سازندگان گفتن که از سربازان جنگ جهانی دوم برای داستان و عملیات کمک گرفتن میشه گفت الهاماتی از منابع تاریخ نیز گرفته;)

محمد من امروز بازي برادران رزمي رو مي خرم:cheesygri
ناراحت نباش تو هم به زودي مي توني:biggrin1:

دوستان ميشه راجب رنگ بندي بازي يه توضيحي بدن كه همون جوري مرده به نظر مي رسه يا نه؟

محمد من امروز بازي برادران رزمي رو مي خرم:cheesygri
ناراحت نباش تو هم به زودي مي توني:biggrin1:

دوستان ميشه راجب رنگ بندي بازي يه توضيحي بدن كه همون جوري مرده به نظر مي رسه يا نه؟

یکی از نقاط قوت بازی رنگ بندی و گرافیک هنریش هست ولی گرافیک از نظر تکنیکی به cod 4 نمیرسه بازی برای کسایی که گیمر قدیمی هستن و بازیهایی مثل cod 2 , MOH : AIRBORNE رو بازی کردن به اون صورت جذابیتی نداره و دیگه محیطها و اسلحه ها تکرارین حتی تاکتیکال شوتر بودنش هم بعد از مدتی تکراری میشه کلا از نظر جذابیت و نو اوری تو گیم پلی و لذت بخش بودن با اینکه سازنده ها تلاش خودشون رو کردن (تیکه تیکه شدن بدن و دستور دادن به یارای خودی ) جذابیتش بعد از مدتی بازی کردن از بین میره :)
در کل تو این مدت که بازی خوب عرضه نشده بود یا تعداد بازیهای خوب کم بود این بازی ارزش خریدن رو داره مخصوصا برا کسایی که عاشق جنگ جهانی هست یا بازیهایی مثل cod یا airborne رو حداقل تو این نسل بازی نکردن :) نمره من 7.5 از 10 به این بازی هست :evil:

آخرین ویرایش:
بازی برای کسایی که گیمر قدیمی هستن و بازیهایی مثل cod 2 , MOH : AIRBORNE رو بازی کردن به اون صورت جذابیتی نداره
میتونم بپرسم اون وقت با کودوم تقسیم بندی این دو تا بازی و کسایی که اون دو تا بازی رو تجربه کرده باشن قدیمی محسوب میشن ؟؟
...........
من امروز بازی رو گرفتم و به عنوان کسی که هم یکشو تموم کرده بودم هم دوشو و کلا فکر نمیکنم بازیی بوده باشه تو این سبک که تجربش نکرده باشم (نظر شخصیم) اینه که از اکثر کم لطفی های :biggrin1: دوستان کیفیت بازی بالا تره !! از نظر گرافیکی که هم هرچی سعی میکنم درک کنم که چطوری گرافیک این بازی از ایربورن پایین تره رو بفهمم رو هم نمیتونم !! :biggrin1:
گیمپلی هم خیلی روون نیست و تو این قسمت یک سری جای کار داشت مثل blind fire و... که نیست ولی با این حال شیر همیشه شیر است:biggrin1:
صداگزاری و داستان و کلا روایت و غیرشم تا همین اولا که من رفتم خیلی راحت و به جرعت میتونم بگم به بهترین نحو ممکن که تاحالا تو تاریخ وجود داشته wwII رو تصویر کشیده و واقعا بهترینه ...
کلا من که به شخصه واقعا راضی هستم از این شماره و به همه ی دوستان هم توصیه میکنم بازیو...

میتونم بپرسم اون وقت با کودوم تقسیم بندی این دو تا بازی و کسایی که اون دو تا بازی رو تجربه کرده باشن قدیمی محسوب میشن ؟؟
...........
من امروز بازی رو گرفتم و به عنوان کسی که هم یکشو تموم کرده بودم هم دوشو و کلا فکر نمیکنم بازیی بوده باشه تو این سبک که تجربش نکرده باشم (نظر شخصیم) اینه که از اکثر کم لطفی های :biggrin1: دوستان کیفیت بازی بالا تره !! از نظر گرافیکی که هم هرچی سعی میکنم درک کنم که چطوری گرافیک این بازی از ایربورن پایین تره رو بفهمم رو هم نمیتونم !! :biggrin1:
گیمپلی هم خیلی روون نیست و تو این قسمت یک سری جای کار داشت مثل blind fire و... که نیست ولی با این حال شیر همیشه شیر است:biggrin1:
صداگزاری و داستان و کلا روایت و غیرشم تا همین اولا که من رفتم خیلی راحت و به جرعت میتونم بگم به بهترین نحو ممکن که تاحالا تو تاریخ وجود داشته wwII رو تصویر کشیده و واقعا بهترینه ...
کلا من که به شخصه واقعا راضی هستم از این شماره و به همه ی دوستان هم توصیه میکنم بازیو...

کوروش جان منم قبول دارم
دوستان یکم به این بازی کم لطفی دارن.میدونی تنها مشکلش یه موجب توی ذوق زدگی یه سری دوستان شده به نظر من
1- گیم پلی کندترش نسبت به بازی های این سبکیه
2- یه سری باگها که واقعا تو چشم میزنه
ولی در کل من که از این سبک بازی خوم نمیاد بازی را تموم کردم چون میخواستم داستانش را بفهمم
پ.ن:ولی خدایی توی این بازی های جنگ جهانی کدون بازی داستانی به این تمیزی با این طرز روایت قشنگ را داره؟

کلا منظورم کسایی که cod 2 و airborne رو بازی کردن و همینطور گیمر قدیمی هستن (بد گفتم:)) یعنی کسایی که تو این سبک تجربه دارن .....

آخرین ویرایش:
کوروش جان منم قبول دارم
دوستان یکم به این بازی کم لطفی دارن.میدونی تنها مشکلش یه موجب توی ذوق زدگی یه سری دوستان شده به نظر من
1- گیم پلی کندترش نسبت به بازی های این سبکیه
2- یه سری باگها که واقعا تو چشم میزنه
ولی در کل من که از این سبک بازی خوم نمیاد بازی را تموم کردم چون میخواستم داستانش را بفهمم
پ.ن:ولی خدایی توی این بازی های جنگ جهانی کدون بازی داستانی به این تمیزی با این طرز روایت قشنگ را داره؟

منم کاملا با شما دو تا موافقم. من که کلا عاشق سری این بازیها هستم و نسخه یک و دومش رو هم تموم کردم و تو سبک بازیهای جنگ جهانی به نظرم بعد از call of duty 1 , u و این دو نسخه مخصوصا بهترین بودن.
شما رو نمیدونم ولی به شدت از اینجور بازیها خوشم میاد.منم توصیه میکنم حتما بگیرید بازی کنید.

منم تمومش کردم بعد از bad company شوتر به این باحالی نیومده بود.
گرچه داستانش یه خرده بیش از حد نا گیرا بود و باگ داشت ولی بازم بازی خوبی بود امتیازم بهش 8/10;)

راستش منم زياد حال نكردم با بازيش كلا اگه با نسخه هاي قبليش حال نكرديد بعيده كه با اين نسخه هم زياد حال كنيد
گرافيك بازي خوبه اما ابدا در سطح عالي نيست
باگ هاي بازي خيلي زياده
گيم پلي كاملا كند هست كه بستگي به سشصي داره كه بازي مي كنه كه ايا از اين مدل بازي خوشش مياد يا نه
صدا گذاري خيلي خوبه
فيزيك بازي در كل خوب هست اما جزئيات خيلي زيادي نداره(تخريب پذيري)
كنترل بازي در سطح خوبي هست
به نظر من در كل ارزش خريدن رو داره اما در حدي نيست كه بخواد خواب شب از ادم بگيره:biggrin1:
اگه به من باشه 7.7 از 10 مي دم

منم تازه امروز خریدم !
خوب - جدا از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتره - در سبک جنگ جهانی دوم واقعا از بازی های بسیار زیبا است . البته گرافیک بازی انقدرها هم بالا نیست اما محیطهای بازی رنگ بندی بسیار زیبایی دارند که بسیار قابل توجه بود :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or