Brother in Arms : Hell’s Highway

ميدونيد ، آدم وقتي بعد از سه ماه بي موادي :biggrin1: بهش مواد مي رسه انگار روح تازه اي تو بدنش جريان پيدا ميكنه.

كم كم من يكي داشتم مشكل اعصاب و روان پيدا مي كردم ، سه ماه تابستان چهار تا بازي درست حسابي نديديم اين ماه آخر كه ...

BiA از اول بازي بزرگي بود حالا شباهتش رو به COD4 نميدونم ولي تا جايي كه معلوم COD هيچ ربطي به BiA نداره. حتي تو سبكشون هم تفاوت هاي شديدي ديده ميشه.

تازه COD4 داستان داشت ؟ :-"
پس بايد گفت Halo 3 بهترين داستان بين بازي ها رو داشته اگر COD4 :biggrin1:

کوش؟:biggrin1:
ریلیزشده ریلیز شده:biggrin1:پس کو چرا نیست؟
از زور بی موادی رفتم ویوا پینیاتا خریدم چند روز پیش دیگه خودتون حدس بزنین چقدر وضعم خرابه:biggrin1:
انچه شیران را کند روباه مزاج.................احتیاج است احتیاج است احتیاج:biggrin1:
انچهFPS بازان را کند پینیاتا باز...............بی موادی است بی موادی است بیموادی:biggrin1:

من امشب بازی را از دوستم (سرزمین رایانه) گرفتم اومدم بازی کنم که ناگهان 360 من به ملکوت اعلی پیوست :(( :(( :(( :(( :((
اگه تونستم فردا از یه جا 360 جور میکنم و بازی میکنم

من امشب بازی را از دوستم (سرزمین رایانه) گرفتم اومدم بازی کنم که ناگهان 360 من به ملکوت اعلی پیوست :(( :(( :(( :(( :((
اگه تونستم فردا از یه جا 360 جور میکنم و بازی میکنم

جدا برات متاسفم
بد شانسی بدتر از این نمیشه که الان 3چراغ شدی:((
حالا این هیچ بازی هایی که داره میاد چی؟
انشااله درست میشه قبلا 3چراغ شده بودی؟یا بار اول بود؟:confused:

راستی فردا مهدی هم میاره( DVDIRANI آیدیشه ها)

جدا برات متاسفم
بد شانسی بدتر از این نمیشه که الان 3چراغ شدی:((
حالا این هیچ بازی هایی که داره میاد چی؟
انشااله درست میشه قبلا 3چراغ شده بودی؟یا بار اول بود؟:confused:
راستی فردا مهدی هم میاره( DVDIRANI آیدیشه ها)
نه دفعه اولش بود که 3 چراغ شد .
حالا باید ببینم چه اروری میده یه ذره بهش ور میرم ببینم چی میشه(اگه خودم تونستم درستش کنم که هیچی وگرنه یکی نو میگیرم)
قبل اینکه بازی بیاد ترتیبشو میدم;)

حالا باید ببینم چه اروری میده یه ذره بهش ور میرم ببینم چی میشه(اگه خودم تونستم درستش کنم که هیچی وگرنه یکی نو میگیرم)

بابا چه زود ناامید میشی ، واسه من تا حالا 5-6 دفعه 3 چراغ داد و هر دفعه هم به خاطر نوسان برق و Power supply بوده یا همون 0001
حتما سعی کن که Error ش رو بگیری ببینی چیه.
.................
در کل 3 چراغ هم شد فدای سرت ، الان توی دبی قیمتش 190 تومن شده یعنی هلو بپر تو گلو:دی

در هر صورت انشااله که درست بشه
نشد هم که دیگه گفتی یکی میگیری;)
بابا چه زود ناامید میشی ، واسه من تا حالا 5-6 دفعه 3 چراغ داد و هر دفعه هم به خاطر نوسان برق و Power supply بوده یا همون 0001
حتما سعی کن که Error ش رو بگیری ببینی چیه.
.................
در کل 3 چراغ هم شد فدای سرت ، الان توی دبی قیمتش 190 تومن شده یعنی هلو بپر تو گلو:دی

دوست عزیز من هر جا میگم قیمت الان اینقدر اومده پائین یه جوری باهام برخورد میکنن
که نگم بهتره فقط کم مونده قرار بزارن کتکم بزنن:biggrin1:
فقط خدا کنه زودتر اینجا هم قیمت جدید جا بیوفته ( که فکر نکنم فروشنده هایه محترم
بزارن) ما هم یه آرکید بگیریم که اگر گوش:evil: کر ماله ما هم به رحمت ایزدی پیوست
بد بخت نشیم

باید ببخشید که کل پستم آف تاپیک بود:love:

آقا يكي بگه كه اين بازي Co-op داره يا نه؟
يعني به صورت Spliti Screen ميشه بازي كرد يا نه
مشخصات کامل بازی رو توی صفحه مخصوص خودش در www.xbox.com میزنه و اونجا یه سرچ بزنی پیدا میشه.
شرمنده، سرعتم داغونه وگرنه... .
به کسی رسیده (:دی)؟ چطوریاست؟ گیم پلی؟ صدا؟ جَو؟ اسلحه ها؟
ممنون

آقا يكي بگه كه اين بازي Co-op داره يا نه؟
يعني به صورت Spliti Screen ميشه بازي كرد يا نه
اگه یکی جوابه این دوستمون رو بده خیلی کمک کرده ها چون می خوام ببینم ارزش منتظر موندن برای نسخه پی سی رو داره یا این نسخه رو بگیرم؟
راستی ببخشید که این سوال رو می پرسم این داشبورده جدید نیومد؟چون این 360 رزولوشن مانیتور ال سی دی واید رو ساپورت نمیکنه من منتظره داشبورده هستم توی این بازی نبود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or