Brother in Arms : Hell’s Highway

بالاخره انتظارها به پالان رسید و این بازی هم داره منتشر میشه بعد از مدتها بازی کردن یک تاکتیکال شوتر اونم به سبک WW2 خیلی میچسبه!:love:
راستی کسی خبر نداره بازی حالت co op هم داره یا نه؟

من که دیگه از wwII حالم به هم میخوره :sick: ولی این بازی فرق میکنه
خدا کنه co op هم داشته باشه یعنی باید داشته باشه آخه ازین بازیا نیست که co op
به داستان و گیم پلی بازی لطمه بزنه

جدا از تمام خصوصيات بازي يه ويژگي كه بازي رو متمايز مي كنه داستان زيباي اون هست كه در اين سبك معمولا براي اين قسمت كار خاصي انجام نميشه يكي از موفقيت هاي cod4 هم داستان زيباش بود
ظاهرا پاياني دراماتيك هم خواهد داشت و در كل سازندگان احساسات رو به خوبي در بازي وارد كرده اند.

حر کت بسیار شایسته ای بود(مهم شدن تاپیک):biggrin1:
کلا بعد از افتضاحی به نام rsv2 تمام چشم امیدم به این بازیه
از نظر داستانی هم من در کل از کال خوشم اومد :biggrin1:و از داستان شماره های قبلیش هم همین طور اون سخنرانی اخر دوش و بقیه ی موارد...)
کلا بازیه سختیه و خیلی قسمتاشو شاید 10 بار رفتم تا رد بکنم هم یکیش هم دوش رو که تا حدی هم خوبه این موضوع و تو قبلی هاش هم باعث unkhaiblle شدن بازی شدش :biggrin1: !!
من که یادم نمیاد اخرین بار کی این طوری منتظر یه بازی بودم (فکر کنم gta III بودش) فقط میتونم بگم به هیچ وجه منالوجوه این بازی رو از دست ندید !!

جریان این بازی چیه مگه مثل کال دیوتی نیست؟باید به یارامون دستور بدیم؟...منم که آدم فروتن اصلا از این کارا خوشم نمیاد(دستور دادن رو میگم)

حر کت بسیار شایسته ای بود(مهم شدن تاپیک):biggrin1:
کلا بعد از افتضاحی به نام rsv2 تمام چشم امیدم به این بازیه
از نظر داستانی هم من در کل از کال خوشم اومد :biggrin1:و از داستان شماره های قبلیش هم همین طور اون سخنرانی اخر دوش و بقیه ی موارد...)
کلا بازیه سختیه و خیلی قسمتاشو شاید 10 بار رفتم تا رد بکنم هم یکیش هم دوش رو که تا حدی هم خوبه این موضوع و تو قبلی هاش هم باعث unkhaiblle شدن بازی شدش :biggrin1: !!
من که یادم نمیاد اخرین بار کی این طوری منتظر یه بازی بودم (فکر کنم gta III بودش) فقط میتونم بگم به هیچ وجه منالوجوه این بازی رو از دست ندید !!

دوسته من شما مطمئنی RSV2 یه افتضاح بود؟
شما بازی رو تموم کردی؟ یا همون اول انداختیش کنار

دوستان این BIA:HH کی میاد میخوام چندتا بازی با هم بگیرم با این تنظیم کنم

جریان این بازی چیه مگه مثل کال دیوتی نیست؟باید به یارامون دستور بدیم؟...منم که آدم فروتن اصلا از این کارا خوشم نمیاد(دستور دادن رو میگم)
این بازی هم مثل Call of Duty یا بقول شما کال دیوتی یه شوتر اول شخصه! اما تاکتیکی هست!!! و در مورد جنگ جهانی دوم که تقریبا تمام گیمرها این روزا از شنیدن این کلمه حالت تهوع میگیرن:sick: هست اما واقعا از نظر من این یکی یه چیز دیگس و همونطور هم که خودت اشاره کردی باید سربازان و نیروهای زیر دستتو در پیش برد بازی کمک کنی یا به قولی بهشون دستور بدی
منم که آدم فروتن اصلا از این کارا خوشم نمیاد(دستور دادن رو میگم)

حالا این یه بارو شما کوتاه بیا...

آخرین ویرایش:
این بازی هم مثل Call 0F Duty یا بقول شما کال دیوتی یه شوتر اول شخص تاکتیکی هست!!! و در مورد جنگ جهانی دوم که تقریبا تمام گیمرها این روزها از شنیدن این کلمه حالت تهوع میگیرند هست اما واقعا از نظر من این یکی یه چیز دیگس
و همونطور هم که خودتون اشاره کردی باید سربازان و نیروهای زیر دستتو در پیش برد بازی کمک کنی یا به قولی بهشون دستور بدی

حالا این یه بارو شما کوتاه بیا...http://www.bazicenter.com/forums/misc.php?do=cybstats

دوست عزیز سبک CoD و BIA کلافرق داره;)
نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or